slavisaj, ja ga gledao u poslovnici, taj primerak nije toliko menjao boje (mozda je neki hibridni TFT), ali da je lagovao... znaci boli.
Elem, i ja sam svestan da ce
Lobachewsky nazalost da se odluci za losiji OS, ali dobro, i do sada je koristio Android, pa neka nastavi i dalje. Nece dobiti nista novo, a imace sve kao i do sada. Ta logika i ceo ekosistem postoje upravo zbog toga, da bi se ostalo privrzeno brendu.
A sto se objektivnog sagledavanja stvari tice, pojedini clanovi koji tvrde da su objektivni samo sto ne puknu od subjektivnosti. Ali davno se reklo (mislim da je Frojd bio, ili Kant): Realnost je subjektivni odraz objektivne stvarnosti.
Znaci mozda taj TFT i nije toliko los, mozda cak ni sam OS nije toliko los koliko se meni cini, ali isto tako nije ni tako dobar kako ga neki ovde pokusavaju predstaviti, sa grcenjem, optuzbama da sam ovakav ili onakav.
Ko me poznaje, zna kakav sam, Bogu hvala dosta me ljudi odavde zna i u RL, zao mi je sto vas sve ne poznajem, jer meni nije problem da se nadjemo, i sednemo, pa daj uredjaje na sto, pa da vidimo

I toga je vec bilo