Telefon do 350e
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Telefon do 350e
slavisaj, kako to mislis da ce Note 4 za mesec dana biti 400e? Nije mi jasno na osnovu cega to mislis ili odakle ti takva informacija. Ja ne ocekujem da ce do nove godine pasti ispod ~500e. A negde u rano prolece da ce biti oko 450.
Valentinik, reci tom drugaru samo da obrati paznju da ne uzme repliku. Bas u Dubaiu i prave najbolje replike, tako da se covek lako moze zeznuti. Uostalom, za mesec dana ces i ovde moci da uzmes N9005 za tu neku cifru od oko 350e.
Valentinik, reci tom drugaru samo da obrati paznju da ne uzme repliku. Bas u Dubaiu i prave najbolje replike, tako da se covek lako moze zeznuti. Uostalom, za mesec dana ces i ovde moci da uzmes N9005 za tu neku cifru od oko 350e.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Apr 2013. 16:25
- :: LG G pro2
@Azimuth, nece posto je kupio i sebi bas Note 3 pre par meseci i prezadovoljan je... mislim da nema prevare u proverenoj prodavnici u Dubai mall-u
privuklo me je to sto tamo obicno pri kupovini dobijes nesto od dodatne opreme uz njega, bude vikendom raznih akcija pa mozes biti prijatno iznenadjen
nije to jos 100%, cujemo se cesto, praticemo i uporedjivati cene pa ako bude isplativo donece, ako bude minimalna razlika u ceni kupicu ovde

Koja je cena tamo za Note 3. 

Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 09. Okt 2014. 14:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom smajlica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom smajlica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Smederevski i tako to.
-
- Povremeni posetilac
oko 1700 aed-a sto je oko 360 evra, N9005 Note 3
za te pare mi se isplati jer je ovde polovan toliko, videcu situaciju za mesec dana kako ce se kretati cene pa mozda uzmem i neki drugi model mada sam bas zagrizao za note ovih poslednjih par dana 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
@Azimuth Nisam mislio kod nasih prodavaca, mislio sam da ce se moci naci preko u Madjarskoj najverovatnije za te pare, ili do 450eur, sigurno nece biti vise od 500eur. Naravno da ce se nasi preprodavci sa KP dobro ugraditi u cenu.
- Azimuth
- Moderator
slavisaj, nisu preko mnogo jeftiniji telefoni nego ovde, mizerna je razlika. Zarata ovih preprodavaca je zapravo taj porez (PDV) koji dobijaju kad iznesu telefon iz te neke zemlje u kojoj su ga kupili. Prilicno je jednostavno sve to. Uzgred, oni cak i spuste malo cene od onih koje su napolju u prodavnicama kako se nama odavde ne bi bas previse isplatilo da idemo, vracamo se, pa ponovo odlazimo tamo da bismo pokupili PDV.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Bas imam nekog lika odavde koji radi u jednoj prodavnici u pesti ( prodaja mobilnih telefona, tableta), pa cu mu reci da mi posalje price listu u novembru. Reci mi prvo koliko je note 3 sad cena? pa cu ti ja reci za koliko on prodaje 

- Azimuth
- Moderator
Pa eto, pogledaj cene i na KP pa uporedi. Znam da sam ja tako uzeo i prodao iPhone 5s. Cena u Pesti u prodavnici je bila nesto niza nego ovde u oglasima, dobio sam njihov PDV nazad i to je bila moja zarada.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Na KP note 3 je 450eur, a kod ovog mog 400eur
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kojih crnih 450?! Novi Note 3 na kp ima već za 400-415e.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Pa svejedno, ovi sa KP se ugrađuju u afu i još zarade na cenu prodavajuci skuplje nego što oni nabave
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne znam ja ko se koliko ugradio (naravno da će da se ugradi, ko još prodaje nešto po nabavnoj ceni?!), samo ti kažem koja je cena novog note 3 za garancijom
-
- Povremeni posetilac
Kratko i jasno, posto su sa cenom tu negde, da li je bolje uzeti nov G pro 2 16gb ili polovan G3 16gb?
koliko sam citao, G3 verzija 16gb ima 2gb ram, dok G pro 2 ima 3, sa druge strane nesto bolji ekran ima G3... bas sam u nedoumici, pritom sam imao prilike da drzim u rukama i testiram malo G3, u telenoru, dok G pro 2 nikada nisam video uzivo a kamoli imao prilike da probam, pa samo ako moze da odgovori neko ko je testirao ili posedovao oba da li ima neke razlike u materijalima, osecaju itd i naravno sta bi bilo bolje i pametnije kupiti?
koliko sam citao, G3 verzija 16gb ima 2gb ram, dok G pro 2 ima 3, sa druge strane nesto bolji ekran ima G3... bas sam u nedoumici, pritom sam imao prilike da drzim u rukama i testiram malo G3, u telenoru, dok G pro 2 nikada nisam video uzivo a kamoli imao prilike da probam, pa samo ako moze da odgovori neko ko je testirao ili posedovao oba da li ima neke razlike u materijalima, osecaju itd i naravno sta bi bilo bolje i pametnije kupiti?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja imam G Pro 2, drugar G3 ali sa 3gb ram. Kamere su prilično sličnog kvaliteta, za nijansu bolja na G3. Izrada je meni na strani G Pro 2 jer ima matiranu poleđinu koju je jako teško ogrebati. U radu nema nikakve razlike, uporedo sam ih čačkao i zaista ne može se reći da nijedan radi primetno bolje, iako G3 ima nešto jači čipset. Jedna (za mene bitna) prednost na strani G Pro 2 je veći displej.
U tvom slučaju ja bih išao na G Pro 2. Više ram memorije, veći ekran, nov telefon uostalom.
U tvom slučaju ja bih išao na G Pro 2. Više ram memorije, veći ekran, nov telefon uostalom.
El Laki, dobija li Pro2 Lizalicu ?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Najverovatnije da. G2, G3, G Pro 2, G Flex
-
- Povremeni posetilac
El Laki, hvala na odgovoru
imam jos jedno pitanje, da li postoji primetna razlika u kvalitetu displeja jer G3 ima vecu rezoluciju i 538ppi naspram 373 kod G Pro 2? Jasno je da su vrhunski displeji i jedan i drugi ali samo da pitam da li se primeti razlika?

- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa ja nisam primetio ništa woow, mada mislim da su oba bila na auto-brightness. Možda na full se primeti razlika. Znaš kako, to su sitnice koje većini prosečnih korisnika apsolutno ništa ne znače. Mnogi ih ni ne primete. Nemoj se time opterećivati, sve preko 250ppi je sasvim dovoljno i daje odličnu sliku.