Samsung Note4 ili Sony Z3?
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Re: Samsung Note4 ili Sony Z3?
Koliko je bio prvi flex? Ja mislim negde oko 700eur
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koji će ti moj flex? Dok on dođe, pa se cena unormali... previše ste razvuklki temu, napravište neku fantastiku. Uzmi sony ako ti se sviđa i zdravo. Ili kupi nokia 930, možda najbolje. Ako hoćeš preminum telefon koji drži cenu, to je iphone 5s ili 6, pa u koju cufru se uklopiš, tu nemaš grešku, iskreno ti savtujem iphone.
iP najbolje drzi cenu, tu nema dileme. Mada ni note nije za bacanje kad se o drzanju cene radi.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Moj Note 4 je Exynos verzija, i SOT mi je u proseku od 5 do 6 sati. To uključuje net,igrice tipa Asphalt 8 i Real Racing 3,Viber, Face itd... Uzmi Note 4,nećeš se pokajati. Ja moj uzeo u Rusiji,izasao me 500€.
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne pratis fabulu. Kupio momak Note 4 pa je skontao ono sto smo mu i rekli spram njegovih kriterijuma. Previse kosta, a on ne koristi ni 10% mogucnosti telefona. Sad trazi jeftiniju alternativu.
Druze, svima je nama drago sto si uzeo fon u Rusiji, ali ne moras to ponavljati prilikom svakog posta. [emoji6]
Ja bih iskreno prvi presao na Nokiu 1100 ali mi priroda svog posla nikako ne dozvoljava, da ne koristim note morao bih laptop sa sobom stalno da nosim.... [emoji19]
Ja bih iskreno prvi presao na Nokiu 1100 ali mi priroda svog posla nikako ne dozvoljava, da ne koristim note morao bih laptop sa sobom stalno da nosim.... [emoji19]