Sprdao sam se[emoji1]kutijagreha napisao:S6 i fantasticna baterija? Nece da moze
Galaxy S6 ili LG G4 - Šta izabrati ?
Re: Galaxy S6 ili LG G4 - Šta izabrati ?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Juče sam se malo igrao sa s6 edge i LG G4. Ekran na g4 je veliko unapređenje u odnosu na g3, ogroman korak napred, dosta svetao, boje su odlične. Kada uporedim vizuelno s6 edge i G4, nema sumnje da s6 edge ima mnogo više premium izgled, a ekran je preverzija. Međutim što se tiče osećaja u ruci, priča je drugačija, za 10 min koliko sam koristio s6 edge, ruka me zabolela od oštrih bočnih ivica telefon, te ivice "seku" ruku, to može da se reši ubacivanjem telefon u neki case, ali tada ode premium izglde. S' druge strane G4 je dosta prijatno držati u ruci, jako lepo oblikovan da naleže na šaku.
Napravio sam i neke fotke sa oba model, kasnije ću ih staviti na flickr.
Napravio sam i neke fotke sa oba model, kasnije ću ih staviti na flickr.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Bogu hvala pa i ti jedan krsten komentar da ostavis 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jesu bila kožna leđa na G4 ili?
- znemanja
- Moderator
El Laki Ne, nisu bila kožna, plastična.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nikako da se nakanim da čekam u redu pa da ih pogledam malo bolje. Kad god prolazim, uvek bar 2-3 stoji i gleda. Bar u knezu i na ušću. Nekako me plastična više privlače jer je i na G3 odlično odrađena ta plastika, sada još ima teksturu...
- znemanja
- Moderator
Ja sam iskoristio to što mi jedna drugarica privremno radi u poslovnici u TC Usce, pa sam malo čačkao telefone bez one pupčane vrpce
Plastika izgleda ok, vizuelno lepše nego na g3, ali ništa posebno. Moje lično mišljenje je da je koža loše rešenje, tako da plastična leđa završavaju posao.

Plastika izgleda ok, vizuelno lepše nego na g3, ali ništa posebno. Moje lično mišljenje je da je koža loše rešenje, tako da plastična leđa završavaju posao.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Totalno druga stvar bez vrpce.
Onako ne možeš pošteno ni da uhvatiš telefon.
Meni se inače dosta sviđa poklopac na Note 4, koji nije prava koža. Cenim da ovo na G4 može da bude samo bolje. Videćemo

Meni se inače dosta sviđa poklopac na Note 4, koji nije prava koža. Cenim da ovo na G4 može da bude samo bolje. Videćemo
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Zaboravili ste izgleda svi kada ste bili mladji i jedva cekali da vam se curica 'potpise na kozi'
Ako nista drugo,bar cu tu kozu imati unikatnu,i rado cu je svaki put gledati na mom G4

Ako nista drugo,bar cu tu kozu imati unikatnu,i rado cu je svaki put gledati na mom G4

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Једно је сигурно, који год изабрали не може се погрешити. Све су то фантастични телефони и нијансе одлучују, као и потребе самог купца. 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
znemanja, slažem se sa tobom. Edge je stvarno nezgodno koristiti bez neke futrole. Nije samo zbog ivica, vremenom se naučiš da držiš da ti to ne smeta, ali ceo telefon je toliko tanak i staklen da je prosto neprijatan za držanje. Ja koji sam do sada svaki telefon koristio bez ikakve zaštite sam sada uzeo Spigen neo hybrid. Odlično mu stoji i mnogo lakše se koristi. Čak i dosta dobro izgleda, ali ne kao kada je bez zaštite. Gledaću ipak da ga koristim bez zaštite kad god budem mogao.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- znemanja
- Moderator
El Laki, mislim da je upravo suprotno, Na Tab4 lte, takođe su leđa od plastike sa imitacijom kože kao na Note4 i to izgleda odlično, i ima odličan osećaj u ruci. No prava koža je sklonija habanju, prljanju i sl. Pritom, mislim da će se ivice telefona sa kožnim poklopcem jako brzo pohabati. Po meni, bolje da g4 ima rešenje za leđa kao Note 4.
iKe, da, telefon je jako tanak zbog tih bočnih ivica. To nije neki veliki problem, rešava se kvalitetnim case-om, ali opet telefon ima jako dopadljiv izgled, kombinacija metala i stakla su odlični i prosto je šteta staviti tako lep uređaj u neku plastiku ili silikon.
iKe, da, telefon je jako tanak zbog tih bočnih ivica. To nije neki veliki problem, rešava se kvalitetnim case-om, ali opet telefon ima jako dopadljiv izgled, kombinacija metala i stakla su odlični i prosto je šteta staviti tako lep uređaj u neku plastiku ili silikon.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ovo si video sliku u G4 temi,ili si to uzivo video,pa tako mislis?znemanja napisao:El Laki,Pritom, mislim da će se ivice telefona sa kožnim poklopcem jako brzo pohabati.
- znemanja
- Moderator
^Moj subjektivni zaključak, samo konstatacija.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Jeste koža sklona habanju ali mislim da su svesni toga u lg pa su verovatno nešto preduzeli po tom pitanju. Završnu obradu, zaštitni sloj ili već nešto treće.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
El Laki, ne znam zasto svi potenciraju za to habanje. Pun ce KP da bude sa tim poklopcima. Lepo je koristis kao covek,kada odlucis da prodas,das 10e, zamenis poklopac i vozis. Onaj ko uzme G4,imace sigurno i da da 10e da to zameni.
Ali ces barem da ga nosis bez zastite. Kako da nose bez zastite oni sto su uzeli S6? Nasta bi licilo ono staklo pozadi?
Ali ces barem da ga nosis bez zastite. Kako da nose bez zastite oni sto su uzeli S6? Nasta bi licilo ono staklo pozadi?
- El Laki
- Prijatelj foruma
To sam ja odmah istakao kod S6, kao i ovu nepraktičnost Edge modela i zato ta dva ni ne razmatram za sledeću kupovinu. Jednostavno ne volim da nosim telefon u futrolama, a staklo će da bude toliko musavo... Poput Z linije, tako i S6 nikada neće izgledati lepo kao po vađenju iz kutije. Lepo on izgleda na slikama i u izlogu, ali nakon 2 minuta korišćenja...
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ali to neki nece da shvate. Te futrole sto ce da uzimaju za S6 vise ce da plate nego sto cu ja da platim zadnji poklopac kod G4.
Oni ce od S6-ice da prave transformers,a ja cu G4 koristiti kao iz fabrike
Oni ce od S6-ice da prave transformers,a ja cu G4 koristiti kao iz fabrike

Poslednja izmena od kutijagreha u Čet, 25. Jun 2015. 14:14, izmenjeno 1 put ukupno.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Pa najlakse se proba zagreb noktom i beganje iz radnje
.

- El Laki
- Prijatelj foruma
Dobijaju se rezervni valjda kod operatera tako da se samo trampiš sa nekim ko hoće plastični i eto. Za dž.