araphel, To svakako moraš sam da odlučiš shodno tvojim potrebama. No, tablet je teško stalno nositi, a imaj u vidu da još malo počinje proleće, pa samim time neće se nositi kabastija odeća u koju može lako da stane omanji tablet, dok telefon, pa čak iako je to veliki telefon kao to što je recimo Note 2, može da stane skoro u bilo koji džep.
znemanja, Zato i hoću možda da uzmem manji tablet, jer je 10 inča smor za nošenje. Sedmica mi definitivno staje. džepove na pantalonama a i na bermudama kasnije. Sa desetkom to nema šanse da izveđem, a smara me da nosim torbu. Već imam dva telefona koje sam prinuđen da nosim stalno, pa mi zato đeluje malo smor da nosim i treći, pogotovo što bih najmanje od svega koristio telefon.
Ok, sad sam tek u totalnom tripu! U kombinaciju mi je zbog cene utrčao i Samsung Ativ S, i baš me svrbi da probam WP8 na poprilično velikom ekranu. Otići ću da ga pogledam i uživo, ali sa cenom od 410-420€ mislim da ga definitivno treba uzeti u razmatranje.
Ovde ima da se nađe u regularnim radnjama sa sve garancijom i tako to, za 409€. Baš sad listam neke prospekte.
Nije mi jasno zašto je toliko pristupačan odjednom, ali me jako zanima. Ubi me želja da probam taj WP8, ali Lumia 920 je ovde i dalje bezobrzano skupa. A i manji joj je ekran.
Kad već rekoh da listam, evo ima Xperia Z u paketu sa dockingom, za 629€. to mi je već puno, iako je igračka predivna.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.