Zamena galaxy s3 za lumia 920??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Re: Zamana galaxy s3 za lumia 920??

Post od Layne_Staley »

Ne mogu vise da gledam ovo... Koristio sam Wp pre nego sto je bilo ko od ovih sto se loze na wp ( :lol: :lol: ) i video wp, na hd2 sam ga koristio.. Slazem se da to tad nije izgledalo priblizno isto kao sada, ali arhitektura i organizacija os-a se nije mnogo promenila (imam na faxu jednog drugara koji se bas lozi na Wp, pisao je par puta ovde)...
Po meni, ali samo PO MENI, moje licno misljenje i samo moje misljenje, ovim nemam nameru da uvredim druge je da je wp ok sistem koji extremno glatko radi, ali nema sta da radi... Bezlican sistem...
ali kao sto rekoh to je moje misljenje na koje imam pravo, a nemam nameru da ugrozim druge ljude...

S3 je po meni najuzasniji android telefon koji je ikada izasao... E sad, n4 je bestbuy android telefon trenutno, jer nov kosta 250 eura, a ima ga i u beloj boji (fuck yeah) :) .
Ako ti se proba nesto novo, uzmes lepo WP, koristis nedelju dana... Svidi ti se.. SUper, postanes miodragov follower ( :lol: :lol: ). Ako ne, stavis na oglase, prodas, kupis nesto drugo... No big deal :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

open-mind napisao:O cemu ti covjece pricas, zasto LAZES, kakav malware, kakvi bugovi, sta je nestabilno? Frajer konstantno LAZE i izmislja, a sa androidom se nije ni u putu sreo...
A i vi ste mi objektivni iz google tabora u pm :roll:
Behemoth napisao:WP je obican "idiotski" telefon,koji je za one koji ne razlikuju kokosku od patke.
Ne laguje,ne secka ali nista ni nema.
Koriste ga ljudi koji znaju samo za power on/off dugme.
Nokia Lumia 820

open-mind
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 19:32
:: Samsung Galaxy S4

Post od open-mind »

Nisam ja ni iz kakvog tabora, nit furam samo jedno...od telefona trenutno posjedujem s4 i 920, tablet nexus7, a do skoro sam imo ipad2...
A ako mi ista ide na k to su fanboyevi koji slijepo prate jedan brend i cak nezamislive mane opravdavaju i pokušavaju ih prikazati kao vrline i da to tako treba...ok mozda su to njemu vrline, ali ne moze druge ubjedjivati da su to vrline... i povrh svega tu je pljuvanje i iznosenje LAŽI o svemu ostalom, iako je na vise mjesta sam priznao da duže od 10 min nije android drzo u rukama....

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja sam citao negde da wp8 ima malo aplikacija,cak sam video jednu 920 u izlogu.totalno neupotrebljiv telefon kako sam video na polici
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

miodrage napisao: Trenutno je WP dostigao famoznih 10% svetskog trzista.
Kako ti čoveče izvrćeš istinu, pa to je strašno. A lepo sam ti juče poslao ovaj link...
http://www.gsmarena.com/android_worldwi ... s-7171.php
...gde si jasno mogao da vidiš da je WP u trećem kvartalu ove godine stigao TEK do 3,6% globalnog tržišta. O kakvih 10% TI pričaš.
miodrage napisao: I sve to najvise na ustrb bivsih Android korisnika,...
Kako si TI ovo zaključio, kad se na priloženom linku vidi da je Android u trećem kvartalu dostigao 81% globalnog
tržišta, u odnosu na 75% koliko je imao godinu dana ranije. Dakle Android je za samo godinu dana osvojio još novih 6%,
a taj tvoj WP za sve ove godine je uspeo da stigne do svega 3,6% svetskog tržišta. Ajde sad ovde objasni svima
kako si ti izveo taj tvoj zaključak, pa da se svi skupa rasplačemo od smeha. :lol: :lol:

Dakle, stalno plasiraš neke morske priče kao da su svi ovde veverice, a jedino ti nešto znaš o svemu. Stvarno nema smisla,
jer tim svojim ponašanjem vređaš intelekt drugih članova foruma sa kojima učestvuješ u diskusiji. 8)
Poslednja izmena od 1808 u Čet, 14. Nov 2013. 12:12, izmenjeno 3 puta ukupno.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Zamena galaxy s3 za lumia 920??

Post od znemanja »

Slažem se sa Barabom, Symbian jede i Android i iOS i WP8 za doručak :D :D :D ipak je to najstariji OS i sa najdužim stažom :)

Šalu na stranu, ova tema je otišla skroz u off, mislim da je vreme da Admini stave katanac.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

The quick brown fox jumps over the lazy dog :|

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Ono što je Windows na kompijuterima, to je Android na telefonima. Sad nekome se to svidja, nekome ne, ali tako je...

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

miodrage napisao: Trenutno je WP dostigao famoznih 10% svetskog trzista. I sve to najvise na ustrb bivsih Android korisnika.
I šta je bilo miodrage, nećeš da nas udostojiš odgovora kako si došao do ovog zaključka, sa linka koji sam ti ponudio.
Android global market share now exceeds 80%
http://www.gsmarena.com/android_worldwi ... s-7171.php

Ako si već shvatio da ovo tvoje pisanje nema blage veze sa istinom, onda je red da se barem izvineš za poturanje ovih tvojih dezinformacija. 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

markonato napisao:Ovo je toliko smijesno ili bolje reci zalosno da se necu ni truditi da komentarisem.
Behemoth napisao:I ne treba da komentarises,koristis toliko usiren telefon da ga mozes prodati kao kackavalj na Bajlonu,hardver iz doba Mao Ce Tunga a softver su klesali Rimljani.
Sve vas gotivim i cenim, ali ja sam se razvalio od smeha! :D :D :D
Kakav imperator je ovaj Behemoth! :D

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Iskreno ja ne bih menjao S3 za Nokiu 920 S3 je zaista kompletan telefon i ne vidim razlog da se menja za jedan nedoradjen os ,sem naravno ako neces da probas WM
Naravno moras znati da ce Lumiji brzo padati cena i da je interfejs WM ocajan i ne bas podlozan kostimizaciji
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Sta je kostimizacija ?

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Kostimizacija, je ili kad podesavas necije kosti, ili kad zana obuce neki kostim, pa joj se nevidja to na kostimu pa obuce drugo , .....

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Eto kako pametni komentari nikada culi tu rec iako je internet pun ,verovatno sve lektor do kolektora ...
Pretpostavliam da je izvucena rec iz engleskoga custom prilagodjavanje ...
Koriste je ljudi, ja bas nesto i ne izlete mi u kasne sate ali je definitovno koriste
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Steta je sto Nokia ne ubacuje android u telefone,bar u neke,da je tako to bi definitivno bio moj telefon,do pre par godina sam bio njihov fana i imao samo njihove modele 6600,6630,N73,N95.Posle toga uzeo HD2 sa windowsom malo se mucio sa njim presao na android i video da je to to...windows mi je smesan interfejs,bezlican, cujem kazu ne ubacuju aplikacije i tako to,e pa ja bas ubacujem aplikacije i telefon pored osnovnih namena mi sluzi za zabavu kada je dosadno i potrebno je dosta aplikacija za svakoga po nesto 8)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

weska88, upravo to ! Meni se svidja izgled Nokie i kako rade... saaaaamoo da ubace Android .
Ev ove lumie 920 - 925 ... nema mi ljepseg telefona. Svidja mi se sto je glomazan i tezak ..to stvara dobar osjecaj kad drzis u ruci ...

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

mazzy, ali da su krenuli sa Androidom ne bi vise tako lepo radili telefoni kao sa Windows-om, ako si na to mislio pod ovim kako rade. To je do sistema a ne do proizvodjaca telefona. Zavisi naravno i od kvaliteta komponenti ali je to danas svedeno na poprilicno izjednacen nivo kod svih.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

1808, ja sam nesto prevideo, WP je dostigao 4.1%, ali je skoro 10% u poslednjem tromesecju.
Tako da, mea culpa!
Sto se pak sistema tice, i dalje sam istog stava, WP je neprikosnoven.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

miodrage napisao:1808, ja sam nesto prevideo, WP je dostigao 4.1%, ali je skoro 10% u poslednjem tromesecju.
Ajde nam molim te pokaži gde ti vidiš kod WP tih 10% u poslednjem tromesečju na ovom izveštaju. Gde to piše uključujući i tih 4,1%. :blinky:

Slika

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

RandjaPO, mislio sam kako rade, kvalitet izrade i dizajn telefona 8)

Odgovori