Evo, išao sam danas da čačkam uređaje, i baš sam se dobro poigrao sa nekoliko njih. Evo nekih zapažanja:
Kad je mali tablet u pitanju, iPad mini je stvarno dobro i isprobano rešenje, u smislu da je osim par hardverskih noviteta jednostavno smanjeni iPad 2. Ono što je zanimljivo, je da mi se takođe jako dopao Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Simpatičan tablet sa funkcijom telefona, kojeg bi definitivno mogao i kao običan telefon držati uz glavu za razgovor, ako zatreba. Propisno iščačkam, i sve radi kao treba, ali mi se ekran zbog relativno niske rezolucije nekako čini bezveze. Skroz simpatičan uređaj kojeg bih mogao uloviti za nekih 300€. Gotivno bi bilo tresnuti na njega Cyanogenmod 10 ako ima
U svetu telefona, definitivno sam odbacio Note 2, jer mi nije najzgodnije da ga jednom rukom koristim ako zatreba, iako imam poveće kandže

Dalje, olovka je samo gimmick, probao sam da pišem s njom (što je meni najbitnija funkcija olovke) i ništa to nije preciznije nego što imam sada na iPad 2 plus dokupljena olovka.
Nexus 4 ostaje jako interesantan i po dizajnu i po golom androidu, ali ubedljivo najveći utisak od svih telefona na mene je ostavio Ativ S! Deluje daleko manje plastično nego S3 ili Note 2, iako je ustvari jednako plastičan. Sistem brz i fluidan, browser veoma brz, veličina ekrana sasvim upotrebljiva, Office veooooma dobar.....čak sam i probao sa Marketa da skinem Pro Tube i super pušta klipove, funkcionalna je aplikacija, a pritom i lepo izgleda! Fotke su skroz ok, ne vidim ja da je ta kamera bilo šta lošija nego na S3 na primer.
Eto, dakle.....ništa pametniji nisam