Skoro da se ne razumem..molim vas za pomoc
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
@uzicanka posto je tvoja zelja slajder telefon sa mp3 i solidnom baterijom bilo bi dobro uzeti Nokiu 6280,miniSD kartice su jeftine ako ti treba prosirenje(a treba ce ti),a i zvuk zadovoljava (ja ga posjedujem i zadovoljan sam),ali problem je sto je slajd malo klimavij a tvoje dete bi malo da se poigra sa tvojim phonom
,pa onda bi trebalo da razmislis o Nokiji 6233,posjeduje sve kao i N6280 ali nije slajd i cvrsci je.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Truman, ne znam bas, mozda Z3 jer je noviji, pa po defaultu dobijes noviji softver. Inace NE preporucujem te motorole, ali uzicanki treba odredjena stvar, i vidim da je ne zanimaju detalji kao vecinu nas pa moze da prodje...

N6280 je odlican! Bolji od 5300 tehnicki gledano... Ali da nije malo veliki za zensku osobu? Samo pitam, ne konstatujem...

N6280 je odlican! Bolji od 5300 tehnicki gledano... Ali da nije malo veliki za zensku osobu? Samo pitam, ne konstatujem...
...shit happens... keep d smile!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
@blade_bre pa jeste N6280 i N6233 veci i neskladni za zensku osobu,ali njoj treba funkcionalan phone
koji pruza ono sto joj treba,bolje to nego neki lep elegantan ali nefunkcionalan.Uvek pri kupovini treba odluciti il' funkcije il' dizajn,po meni tesko je naci da neki pruza oboje.Naravno sve je to relativno.
koji pruza ono sto joj treba,bolje to nego neki lep elegantan ali nefunkcionalan.Uvek pri kupovini treba odluciti il' funkcije il' dizajn,po meni tesko je naci da neki pruza oboje.Naravno sve je to relativno.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Previse je osetljiv e900,a ako joj cesto ispada telefon(sto je navela),onda nije najbolji izbor. Glas za 6233... ili d600... Ja ga imam i za sada je izdrzao sve padove i iskusenja(skakutao je ko loptica skocica,i nije mu nista,ili sam ja imao mnogo srece)fain2daniel napisao:Samsung E900![]()
LG KG800

@wicker man: pa dobro,nije TOLIKO velik 6233... mislim,90 % telova su takvi...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
vertu, je l nisi primetio da je fain2daniel, expert i da decno ima mnogo vise iskustva i znanja o telefonima, tako da ti iz posta u post ispadas nesto pomalo prazan po pitanju znanja o telefonima.. mislim bez uvrede ali boljima od sebe se seprotstavi samo kada imas siguran odgovor..

N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
gallee, ok expert je al ja sam na forumu tek nekoliko dana a sad sto mi pise Redovan ucesnik ipak pogledaj kad sam se registrovao pa onda reci ko ima koju "titulu",a za pucanje znam jer je mom drugaru letos na adi ispao telefon i ukoso je naprsla touch tastatura...nemam potrebe da izmisljam...loki13, ne vidim po cemu je tako "smela i ambiciozna izjava" al dobro...
<<<Black N96>>>
Drugari,drugari nemojte se prepirati..Hvala vam mnogo svima na pomoci
Odlucila sam se za 5200..ipak mi je sve drugo mnogo para..A imam u planu jedno lepo putovanje,pa bolje da na to potrosim.Elem,ovih dana sam pokusavala da ga nadjem u NS,ali bukvalno nigde ga nema,navodno zbog Telenora jer ga ima tamo..
Muz mi zivi u Moskvi,i ode juce da ga kupi i natovari me kako je taj slajder osetljiv i kako ce mi se to brzo raspasti..Lozi me jel da?
Nije to bas tako osetljivo
Jedino sto me muci je tastauta kaja ima ruska slova,ali izboricu se sa tim jer sam ljubitelj ruskog..Jos ovaj savet molim vas i necu vas vise gnjaviti!!

Odlucila sam se za 5200..ipak mi je sve drugo mnogo para..A imam u planu jedno lepo putovanje,pa bolje da na to potrosim.Elem,ovih dana sam pokusavala da ga nadjem u NS,ali bukvalno nigde ga nema,navodno zbog Telenora jer ga ima tamo..
Muz mi zivi u Moskvi,i ode juce da ga kupi i natovari me kako je taj slajder osetljiv i kako ce mi se to brzo raspasti..Lozi me jel da?

Nije to bas tako osetljivo

Jedino sto me muci je tastauta kaja ima ruska slova,ali izboricu se sa tim jer sam ljubitelj ruskog..Jos ovaj savet molim vas i necu vas vise gnjaviti!!

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: