n7390 vs n73
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
n93 smo svi sa 4uma izbacili, jes da ima odlican video i kameru (naj) i sve ostalo softverski i hardverski ali kuciste mu je strasno.. tako da sam ga izbacio ne zbog oblika no zbog cene, nemam kesha.. a vi ljudi recite slobodno neki model koji bi morao da parira n73 a da je tu negde cena..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
zna sta...N73 je nokija a (po meni je nokija najkompletniji telefon sto se tice nekih specifikacija koje mi otprilike koristimo)...za 320 evra i do te cene imas SE K800i, N73 i D900 samsung...ostale modele ne uzimam u obzir jer ako vec imas para za ova tri modela trebalo bi da se odlucis za neki od njih...ja licno imam N73ME i mogu ti reci: odlican ekran, kamera, MP3 razbija, baterija sasvim korektna 3-4 dana uz optimalno koriscenje, kartice nisu mnogo skupe za nju (ja sam dobio 2GB uz telefon ali znam cene)...tako da ako imas oko 320-330 evra kupi N73 i opusti se...pozz 

moja sestra ima 7390 a ja n73 i n73 ima bolju kameru a ekran je mrkli mrak mnogo je taman bre
simBijan je zakon a ni video nije nesto posebno ako oces da snimas svoje biciklisticke akrobacije znaj da bi te kamera drzala u kadru mora biti naglih pokreta tako da N73!!!!! 

nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
pogledaj u probi tamo sam je stavio u full rezoluciji ako mi admini nisu obrisali zato sto nije dozvoljena tolika slika
znaci pogledaj u proba pa postavljanje slika tamo je strasno je velika
pozdrav ako uzmes 7390 onda
ustvari evo ti link pa pogledaj nadam se da ce ti se svideti
http://img86.imageshack.us/img86/8660/2 ... 036cp5.jpg

nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB