Kupovina 6230

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

@ stefank Pa SE k700 ima slicne dimenzije pa ima ekran 176x220 pixela, a nokia 128x128!

Meni je taj ekran mnogo mali!!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Da, ali SE K700 ima i veci ekran, ako se ne varam? Kod Nokia S40 je inace ekran bas mali, kod svih modela ... :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

NAravno da ima veci ekran, to je i logicno, meni nikad nece biti jasno zasto je nokai nastavila da pravi tako male ekrane :?:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ni meni, mnogo ljudi voli vece ekrane, makar zbog slika ako ne ston drugo. :? Takodje mi nije jasno stavljaju tako jadasnu polifoniju, pa i ekran, nego su se sad malo popravili sto se tice ekrana, u odnosu na druge proizvodjace? :? Za kamere da ih ne grdim tu su se popravili ali do prije pola god su ih svi prestizali u ovome...

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

Ma nokia zbog imena koje je izgradila od pocetka postojanja mobilne telefonije do dana danasnjeg ima kredita da skrtari na funkcijama, dok drugi proizvodjaci moraju da daju bolje funkcije za manje pare, da bi bili konkurentni (koliko-toliko) Nokiji!!!
Nokia E65 + Logitech BT Headset

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Da, ali Nokiu ce ubrzo neko da pretekne ako nastave da se zezaju (tacnije, SE kako je krenuo), ne znam zasto im je tezina da ubace tako neke, za njih, sitnice :!: :?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa SE je po meni vec prestigao nokiu jer ima s700, p910, v800, k700, a nokia nema bas odgovore na te telefone! jedino sto SE treba da uradi je da vise ugradjuje simbian! Ovo je moje misljenje ne neki podaci, nemojte da me napadnete odmah fanovi nokie! :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Nisam mislio u smislu pojedinih modela sa Nokijinom konkurencijom iste cijene, nego po prodaji i prihodima i tome sl. :lol: Ali Nokijin softver je neprevazidjen, laksi je od ijednog, i to je jedan od bitnijih razloga zasto mnogo ljudi kupuju Nokiu. (mislim na one kojima je bitniji dizajn, kvalitet i lakoca koriscenja, nego opcije)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

PA i po tome ce prestici, samo je pitanje vremena! Ako nokia ne uradi nesto krupno! A da je meni lak, jeste, ali meni kao dugogodisnjem korisniku treba sto komplikovaniji tel da bi me sto kasnije smorio! :D

Odgovori