Super Sayian napisao:Evo samo da kazem da vas vise necu smarati sa mojim glupim komentarima ae pozz svim clanovima foruma
ojha!konacno ode!tek sad sam procitala sve,i mogu ti reci da si me TOLIKO iznervirao ,da to nije normalno!!!
kao prvo-nokia bolja i kvalitetnija od SE?malo sutra....a na osnovu cega to tvrdis,molim te?CELOG ZIVOTA sam kupovala nokiju a moj brat SE i za iste,CITAJ: ISTE! pare je uvek dobio mnogo vise...ali da,pretpostavljam da ti znas o cemu pricas,posto u zivotu verovatno nisi SE ni uzeo u ruke....
e pa meni je licno dosta....dosad sam kupovala nokiju,vise mi ne pada na pamet....
i odlucila sam,kupicu bas w950....
BTW,
sayian,koliko uopste imash godina?tvoja nezrelost je...uzasavajuca....imao si sa 11 god neki tamo telefon sa TS,i "smorio te"...
ne vidis zasto je 3250 sranje?idemo redom
1.
kamera :imas je,a ko da je nemas...tajgora varijanta....sta bi sa onim ili jesi ili nisi???nego--zlatna sredina--jedva upotrebljivo...
2.
"svivel" tastarura,ili kako se vetj zove...ok,nekom se svidja,nekom ne,nekom se rasklimala posle 2 dana nekom je ok,al' ipak se vecina slaze da,at the end,nema neku funkciju osim da izgleda "cool"
3.
memorija-maximalno podrzano 1gb,uz telefon max 265,neki cak prodaju i sa manje,nije ni bitno...ipak w950 ima 4gb,i to interne,i nema kupovanja kartica i zezanja....
4.
ekran-za ovo mi ne trebaju argumenti...svako ko je drzao ova 2 tel u rukam videce razluku....problem je u tome sto vecina to ne uradi,a ima pravo da tvrdi svakakve gluposti....
5.
slusalice,uopste kvalitet zvuka-da li je iko od vas slusao muziku sa ovog telefona...ja jesam,juce uporedo sa w950 i 3250....i poredjenja NEMA....
i mrzi me dalje...dovoljno je....
sa druge strane,w950 ima :
-ogroman ekran,TS,
-oznaku w,koja ipak nesto znaci...
-neprevazidjene slusalice(sto se bubica,i uopste slusalica za telefone tice,normalno da su neke ogromne sa po 1100 zvucnika bolje,ali...)
dakle,covek je trazio telefon za MUZIKU,a kamera mu nije bitna,i totalno je bezveze predlagati mu onu nokijinu smejuriju od telefona,koja je pritom,gle cuda, SKUPLJA....kad imash walkman seriju,i trenutno najbolji iz te serije w950...jedino ako netje OS,onda w850,ali mislim da je pitanje bilo da li nokija ili w950,ili eventualno neki predlog....
za te pare,ja tvoje potrebe,definitivno W950!!!!!