Najlepshi tel
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Danas ima toliko telefona da je to ne verovatno,i normalno je da se svaki dan menja misljenje,jer kako duze posmatras neki model,nalazis mu mane,a pak nekom drugom prednosti i tako u krg.Sto se mene tice,ja sam se odlucio da ne menjam nokiu i gledam samo te modele kao potencijalno buduce i tako sam se resio muka drugih marki.Evo recimo prada mi se svidja,ali kazem sebi uzmes pradu,a imas i nokiu,to su dva kucna punjaca,pa dva punjaca za auto
---smara,tako da za sada samo nokia i sve je univerzalno,jedan punjac,usb,punjac za auto....
A sto se tice E serija--vrh vrhova pogotovo po izradi,bilo koja je ok

A sto se tice E serija--vrh vrhova pogotovo po izradi,bilo koja je ok

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
madness99 sto vise lupas glavu oko toga sve veci bedak sta uzeti...to je normalno zato se opredelis na brzinu sta da uzmes i to pazari...E65 nije nista ekstra sto se dizajna tice samo ima jako kvalitetan slajd u sta sam se uverio kad je drugu pao sa visine od 2m na beton i nista 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
He, he, pa kako bolji??? Ajmo redom sve sto si rekao:imao sam neko vreme i p990i, ali u poredjenju s njim e65 mi je stvarno mnogo bolji. lepsi, mnoogo kvalitetnije kuciste, wifi radi odlicno, mlion finih aplikacija, super displej, bas ono sto mi treba
Lepsi- to je diskutabilno, ja sam uvek vise voleo da je telefon mocan nego nezan... Sve u svemu, to ne znaci da je bolji, znaci da je lepsi
kvalitetnije kuciste- ok, mada je na p990 ekstra, ne znam gde si mu nasao zamerku???
wifi- sta, on ne radi na p990???
milion finih aplikacija- jeste prednost, ali ne neka vazna, ima ih dosta i za UIQ3
super displej- mnogo je manji od onog na p990, a ovaj je cak i ts. Ako ne volis ts, p990 moze i da bude standardan, tako da mu je displej svakako bolji(citaj korisniji) nego na e65
I, posle svega toga, zakljucis da im je isti kvalitet(ma koliko e65 bio kvalitetan, opet je slajder), da je na p990 bolja kamera, bolji displej(veci, moze biti ts a i ne mora, jedino je los na suncu), odlicna qwerty tastatura, brzi je, dok e65 ima bolji displej na suncu, i to je to...
iPhone + CX300
Veruj mi da me je mrzelo da citam ceo post, iz jednostavnog razloga, a to je razlicite potrebe. Znaci, meni je bitna qwerty tastatura, tebi nije. Ja volim sto veci ekran, tebi je 2,4 inca dovoljno. Znaci, mi imamo razlicite potrebe, i glupavo je porediti nasa misljenja, nadam se da se slazes sa mnom. Ako ti je bitna velicina, kvalitet, ekran ti je dovoljan na e65, slazem se sa tobom da je e65 bolji. Ali, recimo meni je bolji p990 jer vise volim veliki ekran i qwerty tastaturu, zar ne??? Znaci, imamo razlicite potrebe, i obojica imamo subjektivna misljenja(zbog vec recenih potreba)
Nikad nisam rekao da je p990 najbolji. (ustvari jesam kada je izasao, jer je tad bio najbolji) Ima mnogo boljih telefona, bez sumnje, ali mi p990 najvise odgovara(najvise odgovara mojim potrebama), i zato mi je dobar. Evo cistog primera, to je ako neko obozava mp3 na fonu, a ostalo mu nije bitno, koji je telefon bolji n91 ili n95? Pa n91 naravno, ali je sve ukupno bolji n95. Tako je i u mom slucaju, meni je p990 bolji od e65 jer meni prednosti e65 ne znace nista(ne koristim ih) iako je tebi e65 potrebniji, tj. tebi nisu bitne prednosti p990. Znaci, ti kazes da nevolis TS, ja ga recimo jako volim.
Znaci, nadam se da se slazemo da su ipak potrebe korisnika najbitnije

Ovo mi je zapalo za oko, pa da prokomentarisem:ako ti mislis da je p990i najbolji tel na svetu, ni najmanje mi ne smeta... meni jednostavno nije nipocemu.
Nikad nisam rekao da je p990 najbolji. (ustvari jesam kada je izasao, jer je tad bio najbolji) Ima mnogo boljih telefona, bez sumnje, ali mi p990 najvise odgovara(najvise odgovara mojim potrebama), i zato mi je dobar. Evo cistog primera, to je ako neko obozava mp3 na fonu, a ostalo mu nije bitno, koji je telefon bolji n91 ili n95? Pa n91 naravno, ali je sve ukupno bolji n95. Tako je i u mom slucaju, meni je p990 bolji od e65 jer meni prednosti e65 ne znace nista(ne koristim ih) iako je tebi e65 potrebniji, tj. tebi nisu bitne prednosti p990. Znaci, ti kazes da nevolis TS, ja ga recimo jako volim.
Znaci, nadam se da se slazemo da su ipak potrebe korisnika najbitnije

iPhone + CX300