JasJam ili N91?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

araphel napisao:vi ste me navukli sa tom pricom o n91 sram vas bilo! :lol: :D :wink:
:lol: :lol: vrh :D inace ohladices se ti videces...svi mi imamo istu bolest a simptome prepoznajemo jedno drugom na kilometar :D
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

hahahaha,fain2daniel, bice da si ti u pravu...mada vidim i ti si u zadnje vreme bas pravio preskoke sa svega zivoga preko kojekakvih Walkman varijanti pa na kraju na Treo 750...Ma to je bolest,nema sta...moracu samo svoju opsesiju da prebacim na nesto drugo,zasad su to telefoni,diskovi i tattoo....ako ovako nastavim,necu moci da hodam kroz stan od muzike,niko me nece zaposliti koliko cu biti isharan,a imacu gomilu telefona koji mi nece nicemu sluziti jer bez posla :lol: necu imati para da platim racune :lol: :D :wink:

E,gde su sada oni dobri stari dani kad sam skoro godinu dana setao 3650,ili jos ranije,dok sam imao Motorolu cd930,koja me je odusevljavala i imao sam je toliko dugo da joj se boja izlizala :cry:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Araphel,a zanima me koliko kosta uopste htc touch(e posle ovoga ko pomisli na neki drugi mob nema mu spasa :D ),jer si ga pomenuo i ja sam malo gledao i ovo je po meni sam vrh po izgledu ,a i po funkcijama i kad bi mozda njega pazario,pa bio bi miran 2 godine. Mozda u pocetku das malo vise ,ali kasnije ti se to vrati. :roll: ,ali ipak ako je razumna neka cena.

Evo ja na primer da bih se skinuo da tako kazem stalnog menjanja telefona ja sam kupio sirocco i posto sam solidno pukao ne planiram da ga menjam bar jedno dve godine i u startu sam malo vise dao ,ali se isplati na dve godine
Mada moram da mu promenim slusalicu,nesto slabo cujem sagovornika u poslednje vreme,a ako to ne uspe zamenicu ga za lunu jer i dalje sigurno necu kupiti neki drugi mob(mislim na davanje para od onih kojih sam dao u februaru,ko me razumes)
:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

araphel preterao ga i ja u zadnje vreme ali je sa treom prica zavrsena bar na neko vreme..no videcemo :wink: neznam samo dokle ce nas ova zahtevnost i potreba za mocnijim spravicama odvuci :dry: videcemo sebe medju prvima u redu za cekanje za implementaciju multi chipa ispod bubne opne sa sve full opremom :D
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ma WickerMan zezao sam se normlano da nije ni jednom ispala malo sale,moj savet menjaj sto pre i to prvo rpodaj JasJam pa kupi N91 ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

milan91, jer ti nesto nije jasno? Jel sam ti lepo rekao da trazi telefon, a ne mp3 player???
iPhone + CX300

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Andrijano, pa ovde ja za HTC Touch cena neshto niza od cene JasJam-a,krece se oko 800 evra za nov aparat,a JasJam gura i preko 1000 :o I jeste,definitivno je najlepsi i najmanji PDA fon koji sam ikada video,ali predpostavljam da kad bih ga uzeo,vrlo brzo bi mi zasmetao nedostatak tastature,jer dosta kuckam sms u zadnje vreme.

Danas cu da svratim do jednog poznanika koji drzi radnju s mobilnima da vidim kakve su mi opcije i sta ce on da mi kaze kao strucnjak i kao neko kome verujem...pa cemo videti

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Spykere, Milane91, araphel ima jako dobar plejer. Iskulirajte.

araphel, znači glavni i možda i jedini pravi nedostatak je to što moraš da koristiš obe ruke kad kucaš poruke? Koliko se ja sećam ti imaš neke dosta povoljne tarife za priču, a i vrlo brzo ćeš se setiti koliko se sporije kuca na klasičnoj tastaturi :shock: Mada ja sa e50 nemam nikakvih problema tog tipa, ali ipak: " ne'b ja tu niš' diiiiiro" (ostali znaju, a za araphela - Čola bolan, iz neke reklame).

I još jedna stvar, volimo mi tebe da vidimo ovde i sve je to super, i iskreno nemam pojma kako je u Izraelu, ali mali savet: osim ako baš nemaš izbora ili eeeeeeeekstra kombinaciju - ne vraćaj se ovamo.

:)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

gargamel4, sve je to poznato....videcemo videcemo.....ja se nadam da se necu vracati za stalno,ali videcemo,ne zavisi toliko od mene,koliko od drugih stvari....nadamo se najboljem

Inace,isao sam do onog poznanika st drzi radnju s telefonima,i on me je prijateljski savetovao da ne menjam nista vec da sto se tice muzike lepo kupim 2gb microSD i eventualno neke stereo BT sluske,cak mi i preporucio neke Motoroline...a sto se tice poruka i to,kaze ako me bas toliko mrzi da izvlacim tastaturu i to,moguda instaliram onu onscreen thumb keyboard,mada je po njemu to glupo.Sad,setao sam i razfledao...slushke te motoroline imam za oko 70 eura,i 2gb kartica ima da se nadje za oko 20...zanci za ispod 100 eura bih imao komplet.Kad malo bolje razmislim,to mi i ne deluje kao losa varijanta...jos ako uspem da provalim da li JasJam moze da podrzi microSD high capacity od 4gb,posto sam nasao povoljno,onda bi to bilo fenomenalno!

Inace,igrao sam se malo sa telefonima ovamo u radnji,i posto covek nema N91,probao sam sve i svasta,i jedina stvar koja mi se onako bas dopada i nalazim da je jako upotrebljiva (ne racunajuci fenomenalni HTC Touch) je I-mate SP5m,koji pored predivnog dizajna nudi jako upotrebljivu smartphone verziju windowsa,jako udobnu tastaturu,kao i hardverske kontrole za media player....ali mi je sumanuto menjati JasJam za njega glavu za glavu.....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

gargamel4, znam koji ima zato sam i rekao da bi trebao sebi da kaze imam ovaj telefon i zadovoljan sam ;) kad dodje vreme za menjanje da se menja 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Reseno je-nista od menjaze!Kupio sam danas 2gb karticu i odlicne Plantronics BT stereo sluske,i ima da bude veselje za sve pare! :lol:

Odgovori