Sta preporucujete...
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Izgleda da nisi citao moj prethodni post pa hoces da skupljas novac za ovaj telefon.Negde pise da je to najava za P5,negde P3 sto i nije toliko bitno ali je to tek najava za buducnost(nekih 7-10meseci).Pa naduvane cene,pa.......da se ne ponavljam.Treba da znas da je to ogroman period u razvoju mobilne telefonije i da ce do tada izaci brdo novih modela veoma jakih specifikacija.(7MP,opticki zum,ogromna memorija i sl.).Za ovaj model ne vidim koliko boja ima displej,kako izgleda a specifikacija je slicna vec dugo prisutnom N/95.Da je sad izasao bio bi vredan paznje ovako....masta.Kada se samo prisetim kako su pojedinci mesecima mastali i velicali N-95 a sada slajder se rasklimao,baterija jedan dan i sl.Nebi me zacudilo da neka slicna sudbina zadesi i ovaj i bilo koji drugi model.Sve vise uvidjam da nema idealnog i savrsenog telefona i da ne treba uludo bacati ogromne kolicine eura za nesto sto vrlo brzo zastareva.
LG G2 Black,16GB

I, do tada nece izaci mngo jakih telefona, u narednih mesec dana ne verujem da izlazi nesto posebno sem njega...
I, nije slican kao n95, bolji je prilicno... Veci ram, bolji ekran, bolja rezolucija, bolji kvalitet izrade(iako nije izasao, ali SE se sa p serijom ne zeza, ona je uvek top), bolja kamera(iz k850), TS...
Jedina greska SE-a je sto nije ranije rekao da pusta ovaj mdel nego ovako iznenada... Nokija je objavila n95 dok su retke kamere imale 3mp, i odmah su digli kameru kako je savrsena... I uopste, telefon su naduvali pre izlaska, i onda su svi zaboravili na mane...
iPhone + CX300
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
apricali setda je p1 naslednik m600 a nije,izlazi m610 15.novembra,se je poceo da pravi porodicu smart telefona a ne da ima po jedan model za svaku godinu kao sto je ranije bilo pa su semnjivali p800>P900>p910>p990
sada je drugacije,tu su sad p1,w960,sada ce izaci m610 i ovaj p5i(tako ce se zvati najverovatnije)
i kome sta treba taj kupi,ko oce najbolje uzme p5,kome toliko bas nije potrebno uzme p1,ko oce muziku uzme w960,a kome kamera nije potrebna uzme m610
isto je i sa k serijom,ima 6-7 modela od 2 mpx do 5 mpx-sta kome treba
sada je drugacije,tu su sad p1,w960,sada ce izaci m610 i ovaj p5i(tako ce se zvati najverovatnije)
i kome sta treba taj kupi,ko oce najbolje uzme p5,kome toliko bas nije potrebno uzme p1,ko oce muziku uzme w960,a kome kamera nije potrebna uzme m610
isto je i sa k serijom,ima 6-7 modela od 2 mpx do 5 mpx-sta kome treba
nokia c7
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sve je to sjajno al 15. Novembar je za 9 dana a slika nigde.. Nesto je tu meni sumnjivo.. I jos da nigde nama zvanicnih informacija o tom telefonu, nigde slika a telefon treba da se nadje u prodaji za 9 dana.. Ne bih se ja bas preterano radovao.. Barem jos neko vreme. Ne kazem da nece ovakvo nesto napraviti ali nesto ne verujem da ce to biti za 9 dana..
Sve i da se pojavi, cena ce mu definitivno biti basnoslovna.. A ti ces dati tolike pare na telefon?
Sve i da se pojavi, cena ce mu definitivno biti basnoslovna.. A ti ces dati tolike pare na telefon?

Azimuth, pa sta fali, znaju ljudi da cuvaju informacije... Kod SE-a se desavalo da se nesto pojavi a da niko nije znao za to, a opet nekada i puste slike ranije kao sto je kod k850...
Uglavnom, neka izadje i za mesec dana, opet je to skoro... A, vise od toga im valjda nece trebati...
I, naravno da necu uzeti cim izadje, ali ako je neko dovoljno glup da da 500e za n95 ili 900 za n95 8gb, moze i da da 700e za duplo bolji telefon...
milann, moguce da je fotosop, ali i ja sam tako zamisljao, jer rekli su da je manji od p990, a ima qwerty, znaci da je qwerty morala na izvlacenje, a to opet pokazuje zasto su rekli slajder... Sve se lepo slaze, i mislim da ce ovako nekako slicno izgledati...
Uglavnom, neka izadje i za mesec dana, opet je to skoro... A, vise od toga im valjda nece trebati...
I, naravno da necu uzeti cim izadje, ali ako je neko dovoljno glup da da 500e za n95 ili 900 za n95 8gb, moze i da da 700e za duplo bolji telefon...
milann, moguce da je fotosop, ali i ja sam tako zamisljao, jer rekli su da je manji od p990, a ima qwerty, znaci da je qwerty morala na izvlacenje, a to opet pokazuje zasto su rekli slajder... Sve se lepo slaze, i mislim da ce ovako nekako slicno izgledati...
iPhone + CX300
Sliku koju sam postavio imala je u gornjem levu uglu link ka esato sajtu. Nju sam izbrisao da ne reklamiram sajt. Ali svejedno, i ja verujem da ce biti nesto nalik ovoj slici. (Ovakav prednji izgled me dosta podseca na iPhone)llulle napisao:pa na esato sajtu se takmice ko ce napraviti bolju se kreaciju
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Spyker, jeste, slazem se sa tobom. Ali hocu da kazem da telefon bi trebao da sluzi kao telefon a da u svemu ostalom moze da zameni na kratko i po potrebi racunar, mp3, fotoaparat i sl. Zato i ne vidim svrhu tako cestog i bez neke opravdane potrebe menjanja telefona i tolikog bacanja para na iste. Niti ce ti mp3 biti mnogo kvalitetniji, niti ce slike i klipovi biti mnogo bolje za tu razliku od par stotina eura, niti ce ti se omoguciti bolji pregled dokumenata ili sta vec.. Meni samo to nije jasno al nema veze.. Ok mi je ako ti je to posao, da testiras telefone i sl. pa jednostavno moras ali ako to nije slucaj, onda mi je totalno ne shvatljivo.. Ne zelim da ulazim u bilo kakvu polemiku oko toga, samo iznosim svoje misljenje i stav..
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
Kako bih bio srecan da je Spyker bar jednom u pravu ali ne verujem.Pismen jesam a znam i da citam ali nigde nisam procitao da izlazi u novembru(zar ne znas da je danas sesti novembar).Mozda ce onda biti vise reci o njemu,neka najava ali sam sto puta citao o svim telefonima koji se pojavljuju u ovoj godini i njega nije bilo ni u najavi.Sta je to toliko revolucionarno da bi se drzao u tajnosti?Vec sam rekao da slicne karakteristike ima n-95 a svi znamo kada je izasao.To je znacajno kasnjenje SE.Jedino ako si mislio na novembar iduce godine.Ovaj telefon je po specifikacijama izvrstan,po izgledu i ostalom mozemo da mastamo ali sumnjam da se moze nesto uraditi sa baterijom.Naime,ne vidim kolika je baterija a proizvodjaci baterija kasne u odnosu na napredak u razvoju mobilne telefonije.Bojim se da telefon ne bude sa autonomijom kao n-95 jer su funkcije koje ima izuzetno zahtevne(VGA screen, GPS, wi-fi) i da izdrzi jedan dan.Spyker-Zar si vec zaboravio danima hvaljeni (na nevidjeno) i dugo iscekivani w960 a da se jos nije ni pojavio u prodaji?Otkad se on iscekuje a nigde ga nema a ovaj da padne kao sa neba za 10 dana.Hmmmm
LG G2 Black,16GB
Azimuth, apsolutno se slazem, ali uvek je to malo bolje ogromna razlika u ceni... Primera radi, audio sistem od 2000e je ok 1 do 2% losiji od onoga od preko 100,000e... Ali uvek imas ljude koji su spremni da daju pare za taj zadnji procenat
Ja se ni ne bavim testiranjem telefona, niti ih menjam preterano cesto, a i kakvih ima, ne dajem prevelike pare za fon...
AnGeL oF LoVe, pa ti covece ne znas da citas, prvo pitas kada izlazi, a pise da je u novembru, onda u SE podforumu pitas kolika je interna memorija, a ja jos podebljao da je 160mb
A, za ovo da nisam nikada u pravu nemam komentar uopste, niti cu da ulazim u to...
To koliko ti znas pokazuje da ti kazes da p5 kasni za n95, a to su dva potpuno razlicita telefona, jedan ima ts, uiq i qwerty, a drugi totalno drugaciji, i oni nece biti konkurencija...
A, sto se tice baterije, nista se ne boj, nije SE kao nokija da ubaci jadnu bateriju, a njegove su inace i poznate da sa malo mah-a guraju daleko bolje od ostalih... Uostalom, i p990 ima bateriju od 900mah, a drzi po tri dana...

Ja se ni ne bavim testiranjem telefona, niti ih menjam preterano cesto, a i kakvih ima, ne dajem prevelike pare za fon...
AnGeL oF LoVe, pa ti covece ne znas da citas, prvo pitas kada izlazi, a pise da je u novembru, onda u SE podforumu pitas kolika je interna memorija, a ja jos podebljao da je 160mb

A, za ovo da nisam nikada u pravu nemam komentar uopste, niti cu da ulazim u to...

To koliko ti znas pokazuje da ti kazes da p5 kasni za n95, a to su dva potpuno razlicita telefona, jedan ima ts, uiq i qwerty, a drugi totalno drugaciji, i oni nece biti konkurencija...
A, sto se tice baterije, nista se ne boj, nije SE kao nokija da ubaci jadnu bateriju, a njegove su inace i poznate da sa malo mah-a guraju daleko bolje od ostalih... Uostalom, i p990 ima bateriju od 900mah, a drzi po tri dana...
iPhone + CX300
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
najbolje bi bilo da premestimo ovu diskusiju o p5 u temu odredjenu za taj telefon, neide da pricamo u poredjenje modela o tom telefonu.
Spyker jel sigurno da neces uzimati neki od ovih telefona koje si naveo, i da li to znaci da ces mozda uzeti p5?
Spyker jel sigurno da neces uzimati neki od ovih telefona koje si naveo, i da li to znaci da ces mozda uzeti p5?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
Spyker.Nisam pitao kad izlazi jer koga da pitam-tebe?To niko nezna samo nagadjanja ali sam siguran da nece 15-og.Za memoriju sam prevideo jer sam pomislio da je ram memorija a nisam ni verovao da je toliko malo sa obzirom na w 960.Znam da nisu u istoj kategoriji ali ovakav telefon zahteva ogroman memoriski kapacitet i bateriju od min 1500 mah.Ja nisam poredio ovaj telefon sa N-95 jer nisu za poredjenje a N-95 nece ni biti aktuelan kada izadje p5.Pomenuo sam da toliko revolucionaran nije p5 jer ima slican procesor,kameru i mnogo drugih funkcija.
Kljun .Nece on uzeti ni w960 koji je do juce dizao u nebesa a ni P5 jer dok se on pojavi najavice P10 pa ce skupljati za njega i diviti mu se na nevidjeno.Decija posla.
Kljun .Nece on uzeti ni w960 koji je do juce dizao u nebesa a ni P5 jer dok se on pojavi najavice P10 pa ce skupljati za njega i diviti mu se na nevidjeno.Decija posla.
LG G2 Black,16GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
AnGeL oF LoVe, ti znas sta cu da uzmem, i kome cu da se divim
Pa sta ti mislis da si ti jedini ovde pametan, a da smo svi glupi sto se divimo telefonu...
Pa naravno da ces se diviti najboljem, cim izadje bolje, ovaj polako ide u zaborav, sta ti mislis da mi to ne znamo, ili da nismo svesni toga... Da ne treba mozda ti da nas naucis
Druga stvar, za telefon ne skupljam pare, ako mi se svidi, ja cu ga uzeti, ako ne, onda naravno necu... To da znas...
I, reci mi jedan razlog zasto w960 i p5 nisu dobri, i zasto ne zasluzuju pohvale?
A, sto se tice izlaska p5, to necu ni da komentarisem... Ceo se-nse forum o tome govori, a tu je 99% pametnijih ljudi od tebe, i sada ti pametan kazes suprotno... Ako je 15-ti, onda je 15-ti, i gotovo... Ako nije petnaesti, bice za mesec dana, ne vidim neku vaznost u tome da li ce izaci za pet ili petnaest dana...
AnGeL oF LoVe, a ovo sto si rekao da niko ne zna kada izlazi p5 je smesno, a opet s druge strane zalosno... Pa sta ti mislis od pola miliona zaposlenih u se-u da niko ne zna? Sta mislis da Eldar ne zna? Mislim stvarno...

Druga stvar, za telefon ne skupljam pare, ako mi se svidi, ja cu ga uzeti, ako ne, onda naravno necu... To da znas...
I, reci mi jedan razlog zasto w960 i p5 nisu dobri, i zasto ne zasluzuju pohvale?
A, sto se tice izlaska p5, to necu ni da komentarisem... Ceo se-nse forum o tome govori, a tu je 99% pametnijih ljudi od tebe, i sada ti pametan kazes suprotno... Ako je 15-ti, onda je 15-ti, i gotovo... Ako nije petnaesti, bice za mesec dana, ne vidim neku vaznost u tome da li ce izaci za pet ili petnaest dana...
AnGeL oF LoVe, a ovo sto si rekao da niko ne zna kada izlazi p5 je smesno, a opet s druge strane zalosno... Pa sta ti mislis od pola miliona zaposlenih u se-u da niko ne zna? Sta mislis da Eldar ne zna? Mislim stvarno...
iPhone + CX300