6300 vs. K800 vs. D900i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

star model,imas sad hrpu boljih,ima dosta dobru kameru,kvalitetan zvuk,ocajan video i mali ekran sa prevazidjenom rezolucijom-losiji je od k800-tu nema rasprave,i malo je jeftino uradjen-u poredjenju sa k800-ko igracka ali jedan od najpopularnijis se modela,moj predlog je da ga ne kupujes,uzmi k800 ili neki noviji walkan sa boljim playerom i novim sw-om(sasung za iste pare nudi ocajno lose fonove) d900 nemoj da kupis preklinjem te,ja cu razdvojiti gorni i donji deo od besa-ocaj od telefona(k800 zasto sam te prodao?)
nokia c7

Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 14:15

Post od Misha V »

K800 definitivno otpada! Otpada iz dva razloga, prvi je sto mi tel. jednostavno ne lezi, moram na njega da se navikavam duze nego sto sam mislio, ovo sam utvrdio posle celodnevnog koriscenja. Druga stvar je sto su svi k800 koje sam gledao po prodavnicama bili skinuti sa O2 mreze i svi do jednog su imali prilagodjeni O2 meni koji jednostavno ne lici na ono sto treba. Pitanje je i da li na takvim fonovima sve radi kako treba. Gledao sam telefone u 4 prodavnice juce, svi su bili isti! Kako je ovaj telefon juce otpao iz igre, a ostala dva jos pre par dana izgleda da cu morati da trazim nesto drugo, odnosno cetvrto. U igri je sad i Nokia 6233, ako nista drugo na nokia telefonima nema perioda privikavanja, tu je sve na mestu sto se mene tice. Jedino da situacija sa kupovinom ne bude slicna onoj od juce.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Misha V, to sto ti je na k800 o2 meni,to se sve resava jednim free flashom na cist sw (trebalo bi da bude o trosku radnje) i onda ces imati tel kao nov...
Sto se tice 6233 ona je svakako bolja od 6300 jer ima stereo zvucnike,jacu bateriju i vga video snimanje....a kosta manje....
MIslim da bi opet trebao da se dvoumis izmedju 6300 i 6233,jer im d900i nije ni za prineti....
D500&E71

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

lepo ti kazem nemoj d900i,drzim fon u ruci u ovom momentu i povraca mi se kad ga pogledam,daleko mu lepa kuca-ocaj.a to da treba da se naviknes sa nokije na se,to su prazne price,to nikom nije razlog da odustane od fona,sta bi rekao za samsung onda-zauko bi ga ubashcu,jedino sto moze da iritira kod prelaska sa se-a na nokiju ili obrnuto je razmak ko pisanja poruka i dodatni simboli,ali covece ako je to razlog da ne uzmes k800 onda :shock:
6233 je ok fon za te pare,6300 nije
koga god budes pitao sta da uzmes ispod 200e(a da ti nije neophodan symbian) svako ce ti reci k800,ako ti kazu nesto drugo ili ti zele zlo ili pojma nemajuo mobilnim telefonima
i za sve koji imaju slicne dileme,trileme..k800-mene je taj fon toliko odusevi,da cu sad ponovo kupiti 1 da ga stavim u vitrinu da mi krasi sobu :D
nokia c7

Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 14:15

Post od Misha V »

Upravo o tome pricam, ekipa iz prodavnica se nije potrudila ni da flashuje telefon, a meni ne pada na pamet da im placam dodatno za to. Sto se tice, 6300 i D900i oni su jos pre par dana otpali, trenutno je jedini favorit 6233. Danas mi je brat skrenuo paznju na se k610, na prvi pogled deluje korektno, ima sve sto treba, a nema dzojstik koji me strasno nervira. A koliko sam primetio i cena im je dosta niska. Ne znam da li vredi razmisljati i o ovom telefonu?

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

za 150e imas w610 sa dosta memorije i perfektnim zvukom-a bolji je od k610 kji je vec mator telefon,a mator model se ne uzima,vidi to ili nesto slicno od sonyericssona posto nudi najvise od svih za te pare,zato sto oni ne prodaju ime kao nokiavec mogu da prodaju kvalitet,a to ti je slucaj sa k800,mislim da bi mozda mogao da dobijes i one male zvucnike sa w610 a sa njima u paketu i onim zverskim slusalicama,treba biti blesav pa ne uzeti
nokia c7

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Misha V, za slicnu kintu kao k610 imas SE k550 koji nije 3g,ali zato je tanji (stilizovaniji),nema dzojstik i ima autofokus.....
Mada moze kao sto llulle, w610,ili npr w810-koji je malo stariji ali zato i dalje suvereno vlada :lol: :lol: :lol:
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Misha V, E ako je otpao K800 onda od nokie mozda i nije los izbor 6233 jer i tebi se dopada a i inace telefon je vrlo dobar,a ako ces SE onda uzmi w810 kao sto rece loki13, najvise zbog pouzdanosti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori