Potrebna pomoc oko kupovine telefona (max 250e)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
MiLaN_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 02:05

Post od MiLaN_93 »

Ako zelis da kupis SE, kupi novi w580i, stvarno lep slider :wink: ...Ipak, ako zelis nokia-u, kupi n70 jer je jako funkcionalan, ima kameru 2 mpx (rekla si da je kmera nebitna)...To ti je moj savet...

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

MiLaN_93, zar ti stvarno mislis da je dobro da kupi n70 ili se salis, mora da se salis! :lol:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pa bolje N73 ne N70 ako vec ima para... i veci i bolji ekran i kamera i baterija i sve!!! :) daleko od toga da je N70 los ali...
Nokia E71... Elegant, but deadly

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

kapoerista90 napisao: daleko od toga da je N70 los ali...
Jedino ako zeli da se petlja sa sistemskim fajlovima :lol:

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

ja bi preporucio zenski tel po meni je super lamour kolekcija 7390,pravi zenski,ljudi devojka je u pitanju dajte neki manji i zenski tel

Lilly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Nov 2007. 22:18

Post od Lilly »

milann napisao:Pogledaj onda K810i (naslednik k800i) .. 8)
Vec mi je neko to preporucio i planirala sam da ga pogledam. Hvala, svejedno.
Inace, nije neophodno da telefon bude, da tako kazem "zenski". Naravno, ukoliko to podrazumeva samo izgled na ustrb kvaliteta i funkcionalnosti. Znaci, imam neke zeljice u vidu toga sta mob mora da poseduje da bi mi se dopao (a sve se odnosi na funkcije, prakticnost, kvalitet...), a sad da li ce da ima po sebi roze cvetice ili ce da bude obican crni npr. skroz mi je nebitno (mada ako ima neki koji bi mi potpuno odgovarao, a jos da ima na sebi i roze cvetice - ne bih se bunila... ;) )

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

e pa ako je tako onda uzmi neku nokiu n serije tipa n76 ili n73 me,i da nebrines veleki ekran,stereo zvuk,symbian........ja da uzimam fon bio bi definitivno n73 music edition nekako je lepsi zato sto je crn :)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Lilly, Posto si rekla da ti ne bi smetalo da ti telefon ima symbian onda stvarno moram da ti kazem da je onda odlicna solucja da kupis nokiu E50.Ja sam ga imao i mogu ti samo reci jedno, telefon je VRH.Odlicne izrade,tj dobar materijal,elegantan, kompaktan,tanak,ekran fantazija,dobra baterija,kamera prosecna sa dobrim svetlom pravi solidne fotke,jednostavno kada taj telefon imas u rukama osecaj je neverovatan.Jedina mana mu je dzojstik,mnogo je tvrd ali opet to je subjektivno nekome je to bas super i lako se navikne i nema frke,ja nisam na zalost uspeo i mnogo mi je zao,obavezno ga uzmi u uzi izbor.
Ako ipak se odlucis na dumb phone onda uzmi SE K800. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Lilly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Nov 2007. 22:18

Post od Lilly »

Pogledala sam SE K810 i nije los, dopada mi se.
N73 i E50 nisu imali trenutno pa nisam mogla da vidim "uzivo" :dry: .
Prodavacica mi je, u zamenu valjda, rekla da 6300 nije los i za jos neki ali sam zaboravila koji model... :lol:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Lilly, e pa onda je odluceno,uzmi k810 jer ces daljim gledanjem uci u zacarani krug da ti se odjednom svidje 5 modela i ne znas koji ces,siguran sam da ce zadovoljiti sve tvoje potrebe.....
D500&E71

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

ja bih ti isto kao itekt, preporuchio n76 crven ili n73me,pre bih ti preporuchio n76 zato shto je elegantniji,ima bolju nawigaciju(mislim na dzojstik kod n73),3.5mm,veliki ekran..... :wink:

Odgovori