Potrebna pomoc oko kupovine telefona (max 250e)
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Vec mi je neko to preporucio i planirala sam da ga pogledam. Hvala, svejedno.milann napisao:Pogledaj onda K810i (naslednik k800i) ..
Inace, nije neophodno da telefon bude, da tako kazem "zenski". Naravno, ukoliko to podrazumeva samo izgled na ustrb kvaliteta i funkcionalnosti. Znaci, imam neke zeljice u vidu toga sta mob mora da poseduje da bi mi se dopao (a sve se odnosi na funkcije, prakticnost, kvalitet...), a sad da li ce da ima po sebi roze cvetice ili ce da bude obican crni npr. skroz mi je nebitno (mada ako ima neki koji bi mi potpuno odgovarao, a jos da ima na sebi i roze cvetice - ne bih se bunila...

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Lilly, Posto si rekla da ti ne bi smetalo da ti telefon ima symbian onda stvarno moram da ti kazem da je onda odlicna solucja da kupis nokiu E50.Ja sam ga imao i mogu ti samo reci jedno, telefon je VRH.Odlicne izrade,tj dobar materijal,elegantan, kompaktan,tanak,ekran fantazija,dobra baterija,kamera prosecna sa dobrim svetlom pravi solidne fotke,jednostavno kada taj telefon imas u rukama osecaj je neverovatan.Jedina mana mu je dzojstik,mnogo je tvrd ali opet to je subjektivno nekome je to bas super i lako se navikne i nema frke,ja nisam na zalost uspeo i mnogo mi je zao,obavezno ga uzmi u uzi izbor.
Ako ipak se odlucis na dumb phone onda uzmi SE K800.
Ako ipak se odlucis na dumb phone onda uzmi SE K800.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!