imas i u VIP-u neki fazon sa pripaid paketom,neke low end modele,za neke bas sitne pare,mislim da je najskuplji 2500 din... a karticu mozes i da bacis cim otvoris kutiju...
kapoerista90, kao sto rece nash moderator zakljucani su a ja ni na ovom jednom broju ne mogu potrositi kredu a kamoli na josh jednom(pritom imam josh 2 neaktivirana)
Znam 1600(imao njok),Samsung C130(Nein Samsung) i josh tako nesto ima...Nemam pojma
Videcemo sutra idem cunjam trazim(videcu i kod divljaka tj nasih prodavnica u Novom Sadu da vidim sta imaju u ponudi...Cuo sam da cak ima dobre ponude pa cemo videti
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Ipak sam uzeo 1200 Nokiu i nemam zamerki osima na dve stvari
1.Osveteljenje tastature je slabo(tj cisto da znate da je tu tastatura i to je to)
2.Cini mi se jako slabo zvono,nema nokia pistanja dok je vibracija jaka...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
e da te lepo sluzi... a ovo za VIP-ove telefone,nisam bas siguran,bar sto se tice pripeid paketa.... mada,verujem da mod bolje zna... i opet,cestitam...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.