6600 vs 7610

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Nabukodonosre, molim poigraj se sa tastaturom, bolja je nego na 6600, nemoj samo da zaključuješ sa fotografija. Tastatura na 6600 je suviše meka, dok su na 7610 tasteri krući, imaju plići hod, te je sve u svemu tastatura daleko bolja. U tastaturu ne ubrajam on/off taster koji je bukvalno nemoguće pritisnuti... 8O
U susret novim izazovima...

Nabukodonosor
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55

Post od Nabukodonosor »

@nbnebojsa
Nisam rekao da su svi nekompetentni, vec da ima i takvih, a i oni daju savete, tako da covek veoma lako moze da se zajebe

@Ludak
E sad sam sve cuo. Daleko bolja?!? A sta je sa tasterima "3" i "6"?! Njih uopste nema na tastaturi! Cekaj ustvari da vidim na slici...aaaa...ima ih, ali ih nisam odmah video posto su nenormalno mali!!! Mogu samo sa zamislim pisanje poruke: "Cekaj da pritisnem trojku...daj mi neku cackalicu ili nesto ostro...ne mogu prstom...". Pitaj ljude koji su presli sa 6600 na 7610, a koji realno govore, koja tastatura je bolja, pa onda pricaj.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

OK, ja sam prešao sa 6600 na 7610. Molim te, pogledaj na mobileburn.com da li je tastatura dobra ili ne, pre nego što ponovo počneš da dokazuješ nešto što nije, u ostalom odi do neke prodavnice mobilnh telefona, te probaj sam, nemoj sve da zaključuješ sa slika. Ja te ne napadam, samo kažem ono što jeste, kako se potencijalni kupci ne bi zbunili. :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Tastatura je bolja na 7610 nego na 6600 mnogo, imao sam priliku da procackam oba telefona. Mada, kao sto Ludak rece, taster za gasenje na 7610 je uzasno tesko pritisnuti... 8O Sa slika ne mozes da zakljucis kakva je tastatura osim ako si neka vracara pa ti je dovoljno da pogledas sliku i kazes. :mrgreen:

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Ljudi sto se tice tastature na ova 2 telefona izgleda da je tu sve stvar ukusa. Procackao sam oba telefona i eto meni se licno vise svidja 6600, sto se tice tastature. Mada me 7 malo zeza na 6600, cesto pritisnem *. Ali covek se i na to navikne.

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Ljudi moji isti telefon, različitih dimenzija, 7610 je neprimjetno brži, ali zato 6600 ima džojstik koji je izvanredan, naročito pri zumiranju i pregledu slike, jedina veća prednost 7610 je 64mb memorije na kartici i 8mb memorije ne telefonu što je duplo više nego na 6600. :D

Imao sam 6600, kupio sam 7610, i shvatio da je isti da sam se z****o, doplatio još skoro 200e, zato sam ga nakon 10 dana prodao. :roll: :cry:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Shto se tiche tastature, sve je stvar ukusa (neko voli mali, a neko vetji hod).
Najveca prednost N7610 u odnosu na N6600 je camera. :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Kamera jeste jedan od aduta, ali da nismo malo zaobišli izgled??? A ovo što se tiče tastature(ponovo), tvrđe tastature su znatno bolje za raditi, nego one mekane, kao na 6600. Svi ljudi koje znam, a imaju 6600, kažu da je tastatura znatno bolja od one na 6600(brže radi). 7610 je još bolji i zbog bržeg rada sa temama, a i softverski je dovršeniji(6600 sa starim softverom ima velike probleme), da ne spominjem SMS poruke, samo pokušajte da kucate przo po principu mgmgmgmggm, pa ćete videti da je 7610 MNOGO bolja pri kucanju poruka. Naravno, ja ovde ne spominjem 6630, koja je znatno skuplja, ali je 7610 za njega, kako reći, pa KRŠ. :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Da, svakako izgled mu je glavni adut, zbog toga ga mnogi i kupuju, kao ja na primer! Brzi je mnogo 7610 pri kucanju poruka, proverio danas! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Kamera, izgled, brzi procesor, bolji zvucnik. "Samo" to ga razlikuje od 6600 uglavnom... :mrgreen:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

A da nisi mogao da staviš koju pauzu između tih grdnih uzvičnika, kako bi se nešto moglo progitati, a ne, ovako. Molim nekog moderatora da malo uredi te uzvičnike... jer ovo ubi... :!: :!: :!:

Nabukodonosor
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Nabukodonosor »

Da, izgled. potvrdjujes ono sto je neko vec rekao. 7610 je sminkerski telefon. Meni to nije toliko bitno. Malo mu promene izgled, i stave 200 eura vise i kupuj ko hoce. Ali dok ima ovaca...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa nije bas tako ima i hardverskih prepravki... :twisted:
Evo npr. 6600 ima procesor na 104 mhz a 7610 na 123 mhz... I 7610 ima mnogo dobru grafiku, bolju cak i od N-gage QD-a... :wink:

P.S. I ja molim moderatora da sredi malo ove uzvicnike... :evil:

Nabukodonosor
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Nabukodonosor »

Evo, ubedili ste me da dam 200 eura (kome nije jasno to je oko 400DM, bivsih) za malo bolju grafiku i 19Mhz jaci procesor. Idi bre...

Odgovori