Nokia do 300eura?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

kao sto Marko123, kaze, dobar izbor je i N76 ali opet imam nekako misljenje da bi mu N73 bio dugotrajniji zbog toga sto nije preklop i to... Sada ako neko ima N76 neka javi kako se flet ponasa jer ja nemam bas nesto pretjerano povjerenja pogotovo sto je natrpano ovoliko stvarni u takav telefon pa imam osjecaj da bi vrlo lako mogao otkazati pri ispadanju. Meni je N73 nekoliko puta ispadala sa ne tako bezazlenih pozicija i nista se nije desilo osim par ogrebotina sitnih, doduse, spao je onaj srebrni dio sa dzojstika ali sam ga zalepio i sada je odlicno.

Marko123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 02:00

Post od Marko123 »

Pa ne bi trebalo da bude problema ako ga pazljivo koristi... Sad opet ne znam ni kako se kod N73 ponasa dzojstik,mada nije bilo prituzbi... Ipak,N73 je bolji izbor od n76 ako si nemaran korisnik...
I da,N73 ima bolju kameru i poklopac

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

Pa na znam za taj poklopac koliko je koristan,jer je meni i jos par osoba posle nekoliko padova crkao,pa sam morao da ga popravljam,al svakako je N73 bolji izbor od N76...A joystick je korektan,al samo da ne pada tel. direktno na njega,jer se nekako udubi i izgubi funkciju....
N97, iPhone 4 on its way!

Latex_NBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 12. Jan 2008. 01:33

Post od Latex_NBG »

kod ortaka je joystick sasvim ok, malko razdrman ali ok, radi :roll: ..

Jordan23, pa ne znam, Galetu je fon ispao mali milion puta ali poklopac i dalje savrseno radi.. :| ..
Live to ride, ride to live !

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

Pa njemu je mali milion,meni je malo veci milion... :roll: Ali ima tu dobrog,pao mi je sa drugog sprata i prezivjeo,tako da je tel. po svemu ostalom izdrzljiv,a trajace duze od N76 sigurno...Tako da moj glas ide N73-ici.... :)
N97, iPhone 4 on its way!

Odgovori