Koja Symbian Nokia je trenutno najbolja?
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Meni je najbolja Nokia e71 (e90 ne spada u telefone
) ima sve što duša želi!
nokia n82 i n95 8gb dele drugo mesto a evo i zašto:
N82 ima xenon,ovaj nema
N95 8gb ima veći ekran ali istu rezoluciju što mu umanjuje kvalitet
n95 8gb ima 8gb,ali su mem kartice sada jeftine,pa to i nije neka prednost
N82 je jeftinija
N95 8gb ima tastere za multimediu (i n-gage)
N82 je lepša (dosta ljudi će se složiti sa mnom)
Treće mesto ide nokiji n96 jer nema bolje funcije od n95 8gb sem tv-a a fon će biti verovatno bezobrazno skup

nokia n82 i n95 8gb dele drugo mesto a evo i zašto:
N82 ima xenon,ovaj nema
N95 8gb ima veći ekran ali istu rezoluciju što mu umanjuje kvalitet
n95 8gb ima 8gb,ali su mem kartice sada jeftine,pa to i nije neka prednost
N82 je jeftinija
N95 8gb ima tastere za multimediu (i n-gage)
N82 je lepša (dosta ljudi će se složiti sa mnom)
Treće mesto ide nokiji n96 jer nema bolje funcije od n95 8gb sem tv-a a fon će biti verovatno bezobrazno skup

Poslednja izmena od tehno maniac u Uto, 26. Avg 2008. 20:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6
Već duže vreme maštam o N82 i za sada je sve ostalo na tome. Kad sam prvi put ugledao 6220 Classic, sve misli su mi uprte ka njoj... Elem, nedavno sam video N96 i odmah sam poželeo da je posedujem! 
Dakle, lista želja bi izgledala otprilike ovako (ipak dajem prednost N82 u odnosu na 6220 Classic):
1. N96
2. N82
3. 6220 Classic

Dakle, lista želja bi izgledala otprilike ovako (ipak dajem prednost N82 u odnosu na 6220 Classic):
1. N96
2. N82
3. 6220 Classic
HTC Desire + MIUI 0.11.12
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
I dalje ostajem na E61 (kamera mi je manje potrebna od crnog ispod nokta), ali poceo sam da se razmisljam o E71. Sve mi je lepo, osim smanjene tastature. Pa sta cu ja koji imam sape ko medved (a i tako sam gradjen)? I na E61 gde ljudi lepo kazu da je bas potreban talenat stisnuti 2 tastera istovremeno, ja uspem i po 3. Dobro, ja zaista nisam od onih strpljivih i pazljivih, sve zelimd a obavim sto je moguce brze. Ako to uspem da modifikujem kod sebe... pa E71 ce biti prava stvar.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa kažu po review-ima da se lako naviknuti na tastaturu nakon određenog vremena, bez obzira na veličinu ćevapa
Vidio sam telefon uživo, probao tastaturu, doduše bio je isključen telefon, i zaista je odličan. Problem je što moram da uzimam laptop, pa ne vjerujem da će ostati keša za E71, ali čim se skupi, on mi je prvi na listi. Slažem se sa miodrageom da je E61 odličan i kome kamera ne treba savršen poslovni telefon i još je najbolji što se tiče odnosa cijena/kvalitet. Ako ga nađem jeftino, što je moguće, E71 će možda sačekati...
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Sto se minusa kod N95 tiche, za mene ima samo 2: mrzim slidere, i 2 svi ga setaju, a ja sam dete sa posebnim potrebama, pa tako i sa posebnim telefonima. 
E da, doshao sam u posed Alcatela D520, ali mu iscurela baterija...
Kako je to lepa cigla da izvrsis ubistvo 

E da, doshao sam u posed Alcatela D520, ali mu iscurela baterija...

Ili oruzje za samoodbranu. I sto je najlepse ne treba ti dozvola za nosenje.
A sto se tice slajdera, pa i ja ih bas ne volim ali kod N95 nije postojao drugi nacin izrade. Da je monoblok, bio bi preglomazan a da je na preklop-uh da li bi to uopste bilo izvodljivo. Sta da se radi, ako zelis toliku funkcionalnost moras to nekako da spakujes.

A sto se tice slajdera, pa i ja ih bas ne volim ali kod N95 nije postojao drugi nacin izrade. Da je monoblok, bio bi preglomazan a da je na preklop-uh da li bi to uopste bilo izvodljivo. Sta da se radi, ako zelis toliku funkcionalnost moras to nekako da spakujes.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa isto to imas i kod N82, koji je monoblok, znachi da se ipak moze. I sad jos izlazi N79, koji je takodje monoblok. S obzirom sta setam kao fon, vidi se da meni gabariti nikad nisu predstavljali proble. Ko zeli majushan telefon, neka kupi GD5x (Panasonic), ili X830 (Sljamsung).
toda81, prica se da ce biti jos novih modela E serije pa ko zna mozda i izbace neku slicnu zverkicu! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak