Iphone vs N95 8 gb

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:19

Post od Simurgh »

ja ga koritim nekih 8 meseci i stvarno je fenomen. ali opet dolazimo do onoga sta kome treba. sto se tice aplikacija ima ih na hiljade i hiljade, samo treba naci source-ove i sve je jako jednostavno.
i ima mnogo korisnih programa, iskoristili su sve prednosti iphone-a. odlican touch ekran, perfektan ziroskop paaje i vecina aplikacija zasnovana na tome.
jedino sta je meni mana sto ne mozes pisati poruke ne gledajuci. sve ostalo mi je za 10..

ja sad gledam da uzmem jos jedan "normalniji" tel, al jos uvek mi je iphone u dzepu i nemam ga nameru prodavati.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

U pravu si totalno... to je inidvidualno sve zavisi sta kome treba... i koliko su neciji potrebe... :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ja sam bolovao neko vreme da kupim iPhone uzdajući se u korisnost svih tih prelepih app, i kad sam više shvatio da je sve to "children's playground" izlečio sam se :wink:

paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2008. 03:37

Post od paja_186 »

Kamera, radio i 3g mi ne smetaju,posto na m600 nemam kameru, 3g je u kragujevcu nedovoljno pokriven, a radio ne slusam na telefonu, jedino mi je malo frka posto nemam wi-fi kuci, jel cu imati problema da instaliram aplikacije?
BlackBerry 8800

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Nećeš, nađi bilo koju "open wifi" mrežu u Kragujevcu (kafići itd), Installer+source liste. A ako si N95 8GB eliminisao u ovoj "dilemi", pitanja o iPhone postavljavaj u temi za njega.

paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od paja_186 »

Nisam je jos eliminisao posto mi je drugar koji je ima i jedan i drugi savetovao da uzmem N95, kaze da je iphone samo lepa igracka, pa me zanima i vase misljenje i koliko cu da izgubim na njemu kad ga budem prodavao?
BlackBerry 8800

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Cinjenica je da telefoni tipa iphone,qteck nisu popularni kod "obicnih smrtnika" tako da su samim tim i rizicni kada zelite da ih promenite jer je tesko uopste naci kupca kada roba nije dovoljno popularna,a samim tim ce i cena biti u skladu sa time
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ali sa druge strane, to su telefoni koji drze duze cenu, koje ces sporije prodati ali po daleko vecoj ceni nego "obican" telefon kome cena vrtoglavo pada. Egzotika, sta reci, uvek ima onih koji je zele a da nemaju dovoljno para za novo i tada ti nastupas :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ja bih se složio sa konstatacijom da je iphone samo fina igračka...mada,po toj logici,i bilo koji Symbian fon je igračka u odnosu na WM modele.Ipak,ja bih bez mnogo razmišljanja išao na N95 8gb.

paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od paja_186 »

I na kraju sta je pametnije uzeti Iphone ili N95 8 gb???

Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

paja_186, moje iskreno mišljenje je da je bolje uzeti Nokiu.Lakše ćeš da nađeš i instaliraš programe,lakše ćeš da sevisiraš ako nešto crkne,a lakše ćeš ga i prodati kad ti dosadi.To je samo moje mišljenje,a ti na kraju dobro razmisli koji fon šta nudi,pa odluči.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

paja_186, Nijedno. Uzmi neki Windows mobile telefon sa touchscreenom. Tako ces dobiti touchscreen + mogucnost instaliranja razlicitih aplikacija od kojih ce neke zaista i biti korisne.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od paja_186 »

tomas.hokenberi, na primer koji, svidja mi se htc touch pro ili tytn, i jedan i drugi imaju ekstra funkcije , ali ja u ovom trenutku ne bi koristio ni 10% mogucnosti, tako nesto planiram da uzmem kad se zaposlim, tada ce mi trebati a sad ne bas, za koliko para mogu da nadjem Iphone 8 gb ili 16 gb, nov?
BlackBerry 8800

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Može u americi da se nadje za 400$,što je oko 300 jura za 8gb,a za 16gb oko 100 jura više.A u SRBIJI je oko 500 jura za 8gb!
Nokia C6

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

za win mobile ima vise aplikacija nego za symb??? nisam znao, jeste li sigurni???? :unsure:

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Uzmi n95 8gb i da te vidi Bog,neces se pokajati

:wink:

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

U tvom slucaju ja bih uzeo n95 , ako ne zelis da se zamlacujes sa app za iphone ili ako nedo bog nesto podje po zlu . Nista lose protiv iphone-a ali rizik je rizik. Ja sam rizikovao i nisam se pokajao. Skroz je ok, ali mi je neophodan dumb tel, tako da planiram da uznem jos nesto.
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Zasto nam prvo ne kazes kakve su tvoje potrebe, tj. sta nameravas da radis sa svojim telefonom i koje su ti funkcije potrebne. Nemam paremetre na osnovu kojih mogu da ti odgovorim. Ovako, svako ce da ti kaze neko svoje licno misljenje bazirano na licnom ukusu.

paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od paja_186 »

Pa treba mi telefon da mogu da se zezam sa njim, da je redak, posto volim da sam poseban, da mami uzdahe i da je za taj kes stvarno funkcionalan, nisu i potrebne neke stvari tipa PDF fajlovi, documenta, kad mi to bude trebalo uzecu PDA, sad mi treba fon za zezanje
BlackBerry 8800

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Pa za te tvoje kriterijume iphone je bolji,redak,mami uzdahe,100000000 aplikacija za zezanje,gotovo sve igrice rade na žiroskopu jer je fenomenalan,ja već duže vreme merkam iphone,ali nikako da ga uzmem
Stvar je jasna
Zezanje-iphone
funkcionalnost-n95
I čiča miča gotova priča :D
Nokia C6

Odgovori