Koji telefon za gledanje filmova?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Od ova 4 ponudjena ja bih se opredelio za HP ili HTC!
Ako imas uslova procackaj ih malo u nekoj prodavnici i vidi da li ti odgovara takav tip telefona!

Evo >>TEST<< HP 6815 pa procitaj utiske!

Evo >>TEST<< HTC P3470 "Pharos" pa procitaj utiske!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

bOOdala napisao:WM telefone zaobidji,jer su malo komplikovani za rad...
Ne bih se slozio sa tobom. Ako znas najosnovnije stvari da radis na racunaru onda neces imati ama bas nikakvih problema da telefonom koji koristi Windows Mobile. A N95 ima malo rama tako da... Osim ako devojka nije mislila na 8GB verziju...

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Pa ne znam kako se snalazi devojka na Win-u... A da,obicna ima malo RAM-a,moja greska.

:oops:

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

tvtv napisao:dala sam kao kriterijum za izbor smartphone, pogledala sta se uklapa u moj budget i izdvojila ovih par telefona:

Nokia N95
Samsung G810
HTC P3470
HP iPAQ rw6815 (poslednja dva malo odstupaju po cenama)
Nisam merodavan po pitanju Symbian telefona, ali sto se ova dva WM modela tice mogu da ti kazem 2 stvari:
HP uzmi ako ne zelis da komprimujes filmove (on jedini od ova 4 moze da pusti nekomprimovani VGA video, a sa druge strane to je veliko zauzece prostora) i ako koristis Skype za VOIP (imaj u vidu da HP podrzava samo Wi-Fi 802.11b standard).
HTC Pharos (P3470) je odlican ako imas iole brz komp za komprimovanje videa (bilo koji dual core procesor) i ima najveci ekran od ponudjenih, a takodje je kompaktan i ima kvalitetno kuciste. Moze da se kupi za manje od 400e legalno u radnji sa garancijom.

Odgovori