Od ova 4 ponudjena ja bih se opredelio za HP ili HTC!
Ako imas uslova procackaj ih malo u nekoj prodavnici i vidi da li ti odgovara takav tip telefona!
Evo >>TEST<< HP 6815 pa procitaj utiske!
Evo >>TEST<< HTC P3470 "Pharos" pa procitaj utiske!
Koji telefon za gledanje filmova?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne bih se slozio sa tobom. Ako znas najosnovnije stvari da radis na racunaru onda neces imati ama bas nikakvih problema da telefonom koji koristi Windows Mobile. A N95 ima malo rama tako da... Osim ako devojka nije mislila na 8GB verziju...bOOdala napisao:WM telefone zaobidji,jer su malo komplikovani za rad...
Nisam merodavan po pitanju Symbian telefona, ali sto se ova dva WM modela tice mogu da ti kazem 2 stvari:tvtv napisao:dala sam kao kriterijum za izbor smartphone, pogledala sta se uklapa u moj budget i izdvojila ovih par telefona:
Nokia N95
Samsung G810
HTC P3470
HP iPAQ rw6815 (poslednja dva malo odstupaju po cenama)
HP uzmi ako ne zelis da komprimujes filmove (on jedini od ova 4 moze da pusti nekomprimovani VGA video, a sa druge strane to je veliko zauzece prostora) i ako koristis Skype za VOIP (imaj u vidu da HP podrzava samo Wi-Fi 802.11b standard).
HTC Pharos (P3470) je odlican ako imas iole brz komp za komprimovanje videa (bilo koji dual core procesor) i ima najveci ekran od ponudjenih, a takodje je kompaktan i ima kvalitetno kuciste. Moze da se kupi za manje od 400e legalno u radnji sa garancijom.