napisao si SE 905 pa izgleda lepo al najverovatnije uzimam innov8 sad sam pricao sa jednim prodavcem u UK i videcu da se dogovorimo za 400 eura pa ... mada ni Diamond nije los
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Uhh sad me drugar napalio na Diamond stvarno nisam pametan sta da radim,da zanemarimo kameru.Sta mislite da li se isplati uzeti nov za 370 eura u Sloveniji ili ovde polovan za 380 sa listovom garancijom i koznom futrolom?
Jel imas garanciju kad uzimas iz Slovenije tj. ako nesto ne daj Boze ne valja da li ga mozes zameniti ili popravljati bez nekih dodatnih novcanih troskova?
Ako ti je dosadilo cekanje uzmi ovaj sa Listovom garancijom jer garancija te pokriva ako ista krene naopako!
Jel postoji neki zvanicni servis HTC uredjaja u Srbiji ili u BG?
Pretpostavljam da ima jer se uzima u firmi tj on kosta 430 eura al bez PDV-a (20%) izadje me toliko.Uh sutra cu konacno odluciti al verovatno pada Diamond zbog svega sem kamere a foto cu nositi u dzepu.
Jos jedno pitanjce
Sta mislite koje ce biti prednosti u Diamondu u odnosu na E90 osim qwerty (e90)
Nisam imao prilike da se igram sa njim (diamond-om), al verujem da je WM jedna velika prednost...Ekran ne znam bas,al dobro... Gubis prosirivu memoriju (imas giga i kraj)... Ne znam, ja sam pre za omniu... Al to sma ja, meni bi on sluzio vise za zezanciju nego za bizmis
madness99, kod dijamnta nemas sertifikovanje i imas oko milijardu free (ili crack) aplikacija na netu...to su po meni glavne prednosti dijamnta nad e90-tkom,e da i prenosivost dijamanta je na mnogo vecem nivou od e90 (tj gabaritno je manji)!
techno maniac registrujes se na ebay.co.uk,bidujes osvojis,platis i uzivas
loki13 verovatno cu zadrzati e90 a 90% uzimam Diamond jer mi se bas svidja a i odavno nisam bio na winu.Sad sam u dilemi dal da uzmem polovan sa nasom garancijom 2godine i svim papirima ili T-Mobile verziju novu bez garancije za 300 ?
madness99, kad vec dajes tolike pare , uzmi nas telefon sa garancijom i to je to!
zelim ti srecnu kupovinu i sta god da kupis od tih novijih modela, ne verujem da ces pogresiti!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.