Nokia N95 8GB ili Samsung G810

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Meni je na primer N82 mnooogo škripautala :wacko: ...dok se n95 8gb po ivicama izlizao, a tasteri su počeli da se ližu :x .
Ako ti se ne igra ngage i ne treba ti mnogo memorije, g810 je lepši izbor :wink:
Nokia C6

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

IDzO, ne mislim ja na izradu,u mom okruzenju ko god je imao ili ima N95 ili N95 8GB uopste se nisu zalili da nesto krcka ni poslije nekolko mjeseci,znaci da je moguce da ne valja odredjena serija primjeraka bas kao u auta sto se zna desiti,pre svega ja sam mislio na dizajn i to pocevsi od N81 pa nadalje...tako su slicni da je recimo N81 i N85 jedva moguce razlikovati a i N96 je tu negdje samo sto je za nijansu siri.Stariji modeli (N70,N73,N80....)su ipak mnooogo prepoznatljiviji
Nokia N95 8GB

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Kako se vrši update Samsungovog Symbiana? I koliko bi izašao G810 sa karticom od 8 ili 16GB? Osim toga, kakav je G810 za muziku i GPS? Da li ima 3,5mm jack? Ja takođe pokušavam da provalim koji je bolji, pošto planiram kupovinu dodatnog telefona koji bi pokrio sve nedostatke N91, tako da ta muzika i 3,5mm jack nisu presudni, već pitam onako, zaboravih. Mnoge stvari su daleko u korist G810, ali me ka N95 8GB odvlači lakoća update-a na Nokiji, veći displej i to što mi N95 8GB nekako izgleda bolje, mada nisam uživo imao zadovoljstvo družiti se sa G810, koji izgleda vrlo kvalitetno na slikama. Molim odgovore na moja pitanja, ako ih neko zna. Hvala!
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

za muziku je telefon vrh, tako bar kaze peky, a i ima beng&olufsen, te sumnjam da je los. ima 3.5mm jack, tako da si tu pokriven... ekran na G810 je 2.6 dok je na N958gb 2.8, al je kvalitetniji na G810 (mislim, samsung je uvek imao bolje ekrane.
Nokia E71... Elegant, but deadly

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Vincent, update se vrši bestplatno u roamingovom servisu...
Imao sam zato prilike ja :lol: ...ekran je izuzetno svetao, i pixeli se ne vide toliko koliko se vide na n95 8gb :wink:

I veruj mi, mnogo je lepši i kvalitetniji nego n95 8gb (kao da upoređujes b91 i n81) ;)
Nokia C6

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Hmmm, to zvuči primamljivo... Kupujete me za ovaj telefon. Moram da provjerim da li je ovaj Roaming u Podgorici ekspozitura beogradskog ili ovi naši nešto muljaju. Ako je tako...
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

nesha983
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Dec 2008. 23:16

Post od nesha983 »

Evo ja sam kupio pre par dana G810 i evo par utisaka direktno u poredjenju sa N95 8Gb
- ekran je malo manji, ali nije losiji, slicnog su kvaliteta, na samsungu su mozda malo lepse i zivahnije boje
- kamera je odlicna i brza i dosta bolje slika i snima u mraku nego N95
- slajder je bolji i ceo telefon deluje dosta kvalitetnije nego N95
- fabricke aplikacije su slicne, mada ih Nokia ima nesto vise
- garancija od uvoznika je 2 god. sto je veliki +
- zvucnik, kako u slusalici, kao i za zvona (koji je u sustini jedno isto) mu je najveca mana jer je dosta slab i kada se telefon drzi u farmerkama ne cuje sa bas dobro, mada je vibracija jaka pa nadoknadjuje
- baterija je skroz ok, drzi 2-3 dana pri nekom srednjem koriscenju bez mnogo GPS-a i Wi-Fi-a
- nema tastere na poklopcu za javljanje i pozivanje pa malo smara jer mora svaki put da se otvara.
To je otprike to, dodatne utiske cu napisati kada ih budem imao :)

A sada me zanima da li neko zna kako moze da se odradi hack na ovom telefonu posto onaj nokia standardni nesto ne radi, tj aplikacije HelloCarbide nece da odradi svoj posao :(

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

kako se telefon cuje na slusalici?
da li se javlja eho , koji je boljka mnogih samsung modela?

telefon ima veoma prihvatljivu cenu i mislim da je trenutno best buy...

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

eee kupio i ja ovaj telefon... :) e ali nije bas sve onako kako sam zamsiljao ali ipak sam zadovoljan.
Moje najvece zamerke(u odnosu na n82 koji sam imao pre ovoga): kada udjem u web,nemam opciju trazi WLAN mrezu nego mora duga procedura kroz ceo meni do Conn.mgr i tamo prvo da se definise pristupna wifi tacka pa tek onda ponudi u listi konekcija. :wacko: Druga zamerka:prilicno poznata,da ne mozes da se javis ako ne otvoris klizac,mada i za to ima resenja,pritisne se dva puta selekcioni taster.Ostalo su prilicno neke glupe sitnice mada znaju da iznerviraju,kao npr.uzasno dugo se puni baterija,oko 6 sati joj je potrebno da se napuni ako ne i malo vise,zatim poklopac kamere se prilicno tesko otvara...ako se jos neceg setim javljam.E i jel mozda neko ima pc suite za njega,imam gomilu brojeva da prebacim a ne znam kako. :angry:

Odgovori