Najkvalitetniji SE:LG
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
На овом што сада користим имам WiFi али сам га за неки 6 месеци укључио само једанпут, исто као и GPS. Битан ми је изглед (можете закључити мој укус из првог поста), музика (не мора нешто екстра, само да не звечи као на шугавим Нокијама) и да не морам много да доплатим на овај мој ако уопште успем да га продам
(HTC P3600)
i550 нема код мене па не могу да га видим уживо али ми на сликама делује... као Деда
ПС: Може "dumb", може "Symbian" али никако Windows. Знам да ће се многи намрштити али је он за мене смарање.

i550 нема код мене па не могу да га видим уживо али ми на сликама делује... као Деда

ПС: Може "dumb", може "Symbian" али никако Windows. Знам да ће се многи намрштити али је он за мене смарање.
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
e sada, covek ponudio 4 modela da mu pomognemo...a mi dodali jos 4 ... ajte ljudii...
w910...samim tim sto je izabran za telefon godine, mislim da je to dovoljan argument...jako dobar, robustan telefon...muski .... izdrzljiv... ja glasam za njega
pozz
w910...samim tim sto je izabran za telefon godine, mislim da je to dovoljan argument...jako dobar, robustan telefon...muski .... izdrzljiv... ja glasam za njega

Even a clock that does not work is right twice a day
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 17:46
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Да се захвалим прво свима на помоћи, данас сам купио LG KF750, бирао сам између њега и W910 али на наговор околине (пошто сам ја био прилично неодлучан) узео LG. За оне које интересује утиске ћу поставити мало касније када га детаљно испробам за сада могу рећи да сам одушевљен израдом и употребљеним материјалима