Fon do 300 eura,sa bas velikim ekranom ili qwerty tastaturom

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

xex..nije meni problem da nadjem iPhone..vec je problem da ga nadjem po ovoj ceni po kojoj bi ga dobio..a to je 300 eura.. Tesko da ima i polovan iPhone 3G 8GB da se nadje za te pare..a ja bih trebao da dobije 3G od 16GB za taj kesh..u tome je problem.. Nista..ako jos neko ima neki predlog, dobrodosao je..a ako ne videcu samo kako ce se odviti ovo za iPhone.. Hvala svima na pomoci :)

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

stvarno? 16gb za 300e? pa to idi i moli tamo da ti daju i moli boga da nesto ne iskrsne...

to je super..nov 300e...

dkle, da rezimiram... moj savet ti je ako ne da j boze nesto....onda ili polovna omnia(treba razmisliti ali ako si bas protivnik polovnih onda ok, postujem) ili tytn II... eto....

win mob - novost pa ga mozes cackati i igrati se do mile volje...(samo moj savet ti je da imas i nokiu 1110 pored...ono, za svaki slucaj :lol: )

eto, nadam se da ti je pomoglo... pozz
Even a clock that does not work is right twice a day

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

Ok.. To sam i hteo da cujem.. I planirao sam da uzmem Tytn II ako ne bude iPhone-a..ali me je mucilo da li TyTn II vredi tih 100 eura vise od samsunga i780 i nokie e61i.. Hvala puno..pozz

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

dyca, Po ovim tvojim zahtevima koje si naveo i TyTn II i i780 i E61i ce ti lepo odraditi posao.Sad za koji ces se ti odluciti zavisi licno od tvog ukusa.Ja bih isao na TyTn II od ova tri.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

dyca, da sam na tvom mestu, ja bih uzeo HTC Tytn II. Mislim da ces ga kasnije lako prodati, ima dobru tastaturu, a i ekran nije los. Nije bas kao Iphone-ov, ali je sasavim zadovoljavajuci.
Pozdrav :wink:
Linux&Android

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da, definitivno TyTN II od svi koje si naveo. Ali gledam sad oglase i mislim se da prodam moj HP pa sam video da imas i E71 u tom cenovnom rangu. Procesljaj, naisao sam na 3 oglasa gde su cene oko 250-260 eura... Mozda bi i on mogao da dodje u obzir. Jesi razmisljao o njemu?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

E71 ima 2,4 inca ekran i nije bas za pohvalu kad se prica o velicini... mislim da je Dyca trazio telefon sa sto vecim ekranom... :wink: :wink: :wink: mada je telefon bruka dobar i brz... 8)

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

Ma nije mali ekran na e71 problem vec me tastatura nervira..malo sam ga cackao i mnogo mi je mala i skucena.. Znaci ici cu na TyTn II(eventualno na samsung i780) u slucaju da mi propadne iPhone.. Hvala svima na pomoci..pozz

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

dyca, ako te interesuju samo novi korisna informacija, ako je vec nisi primetio, I780 je sada nov (full) 220 eur - vidi cenovnik za radnju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

Xmm..to je stvarno extra cena.. Da li mislis da je on bolja kupovina od TyTn-a II za te pare..ipak je TyTn skuplji oko 100 eura a nudi samo malo veci ekran... Sad sam zbunjen..

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

dyca, Pa ti rece da je primarna stavka velicina ekrana,cemu sada zbunjenost.
:?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

dyca, pa 100 evra je 100 evra a osim malo veceg ekrana neces dobiti nista toliko bolje sa Tytn II.

Uporedi ovo:

Tytn II I780

CPU 400 MHz 624 MHz
Ekran 2.8" 240x320 2,55" 320x320
RAM 128MB 128MB
Masa: 190 grama 120 grama
Kamera 3 MPix AF 2 MPix
...
Cena ~300+eur (460 na sajtu) 220+ eur

Ja bih za razliku u ceni izmedju I780 i Tytn II radije uzeo neki gadget tipa A2DP stereo slusalica + 8 GB karticu.

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

@Wicker Man, evo ovo sto je naveo tomas.hokenberi je razlog zbog cega se premisljam..Mislim da je 100 eura bas velika cena za 0,2" za koja ne verujem da ce mi doneti nesto mnogo veci uzitak pri surfovanju.. Kada vec ne uzimam bas veliki ekran kao sto imaju iPhone i 5800, onda gledam da prodjem sto jeftinije i da dobijem sto vise stvari za najmanje para..a sa ovom cenom mislim da je i780 ipak bolji izbor od TyTn-a.. Ne znam, to je moje misljenje..sta ti mislis??

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Malo sam se kasno ukljucio u temu ali samo da kazem, ako si sveo izbor na Tytn II i I780, mozda bi ti najbolje bilo da, ako imas uslova, iscackas oba telefona i tako vidis koji ti vise odgovara.

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

dyca, Da apsolutno se slazem, svakako da je 100 bas previse za tako mizernu razliku u velicini i uopste se ne isplati.Ja sam mislio da je tebi bas svaki inch vazan i da po tom pitanju ne bi pravio kompromise ali posto i tebi odgovara i780 onda nema razloga da ga ne uzmes u razmatranje i eventualnu kupovinu.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

slazem se sa Wicker Man, tomas.hokenberi, da je 100e velika para za malu razliku u karakteristikama.
ali, naravno, procackaj oba fona i vidi koji ti vise lezi!

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

dyca, u ovom slucaju placas ime a ne funkcije... ne kazem ja da je samsung los, vec kazem da kada nekome spomenes tytn II onda ce on kao - vauuu pa to je onaj mini komp..a ako nekome kazes i780...bice aaaa???? :wacko: sta je to..

eto, zato je 100e razlika..tako da uzmi ono sto je BOLJE i POTERBNIJE tebi! i naravno, gledaj da prodjes jeftinije..ipak se to u ovo doba ekonomske krize najvise gleda.. nemas pojma sta nosi novi dan..mozda ti tih 100e bas sutra budu bili jaaako potrebni...

pozzz svima 8) :wink:
Poslednja izmena od nebitan_lik61 u Čet, 22. Jan 2009. 06:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Even a clock that does not work is right twice a day

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

O da, ja bih se definitivno opredelio za TyTn II a to cu i uraditi cim prodam HP-a. Mislim, kad se odlucim da ga prodam :) Zasto, pa jednostavno, nije razlika samo tih 0,2" nego i u obliku ekrana, velicini tastature i sl. Mozda su to nekome male razlike ali su npr meni prilicno bitne iz ovog ugla kada gledam kad imam telefon sa displejom oblika kvadrata pa znam sta znaci kad aplikacija nije radjena za takav ekran nego za drugu rezoluciju i oblik. Ili ti nece raditi ili ce raditi nepravilno u smislu da ti nece pokriti ceo ekran ili ce ostati praznina a za net je to bitno jer koji ce ti ekran te velicine kad nije funkcionalan ceo? Razlika nije mala ali je po meni opravdana i mislim da TyTn II vredi tih para.

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

Pa pazi sve sto si rekao stoji...ali npr. meni velicina tastature na i780 odgovara.tasteri nisu nesto preterano veliki ali su odvojeni i tastatura je udobna za kucanje tako da mi tu tytn nema neku prednost... Ovo sto kazes za programe je tacno, ali citao sam vise puta temu o i780 u kojoj tomas.hokenberi navodi dotsa programa koji rade na ovoj rezoluciji bez problema, tako da mi ni ovaj ne tipicni ekran ne predstavlja neku manu.a i iskreno ja ne trazim telefon od koga ce mi zavisiti zivot, pa da moraju sve aplikacije da koriste ceo ekran i sl. Samo me buni ovo sto si rekao za net da nece ceo ekran funkcionistai posto je ovakav kakav je.. zasto bi to bilo tako?? Pa ja mislim da se koristi cela povrsina ekrana kada se surfuje po netu sa ovim fonom, barem sam tak video na netu :? :? U svakom slucaju meni bi sa ovom cenom ise odgovarao i780 nego TyTn ali to svakako ne mora da vazi i za tvoje kriterijume.. :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Azimuth, Sve aplikacije "za net" rade besprekorno na i780 - 320x320 je standardna rezolucija pocevsi od Windows Mobile 6. Problem imaju iskljucivo starije "skinovane" aplikacije i neke igre.

Odgovori