N78 vs n82
Nikola gr, napravio si od kupovine telefona nauku! Kakve veze ima iz koje je zemlje? I da je iz Madjarske ili Finske ista je procedura izrade jer se radi istoj fabrici - NOKIA!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Nikola gr, Clanovi foruma ti dadose predloge,ti se odluci za N82.E, sad lepo imas temu o N82, iscitaj je, postavi pitanje tu, i sacekaj strpljivo odgovor.To vazi za bilo koji telefon (ako promenis mislenje).Sva pitanja su vise puta "obradjena".Ovde mozes da trazis misljenja oko razlika vise telefona, koje razmatras da kupis,sve ostalo postaje off i bespotrebno smaranje.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Sve ti je lepo Wicker Man napisao i prilikom prelistavanja teme o N82 (ili drugog telefona za koji se odlucis) naices na odgovore na ova pitanja kao i na mnoga druga.
Vidi, nisam ja rekao da to male pare (svaki dinar je vazan), nego sam se osvrnuo na to tvoje iz koje je zemlje. Nema to nikakve veze. Nokia je fabrika i u Finskoj i u Madjarskoj i u Rumuniji i svaka od njih pravi telefon na isti nacin. Kada budes kupovao telefon pregledaj ga da li krcka, skripi i kako lezi u ruci i onda se odluci za kupovinu.
Spyker (clan sa foruma), koliko se ja secam, je imao N82 koji je bio namenjen za Azijsko trziste i nije imao nikakvih problema sa njim, tako da najbitnije je da proveris telefon pre kupovine.
Vidi, nisam ja rekao da to male pare (svaki dinar je vazan), nego sam se osvrnuo na to tvoje iz koje je zemlje. Nema to nikakve veze. Nokia je fabrika i u Finskoj i u Madjarskoj i u Rumuniji i svaka od njih pravi telefon na isti nacin. Kada budes kupovao telefon pregledaj ga da li krcka, skripi i kako lezi u ruci i onda se odluci za kupovinu.
Spyker (clan sa foruma), koliko se ja secam, je imao N82 koji je bio namenjen za Azijsko trziste i nije imao nikakvih problema sa njim, tako da najbitnije je da proveris telefon pre kupovine.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●