n82->omnia 8gb->gde sad?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

NemanjA^, upravu si,ali samo da pojasnim malo ovom Azimuth, ...

slusaj ovako:igor88BG i nzm ko jos,rekli su da valjda nema autofokus a na slici sam video koliko je socivo (ovde negde na forumu) i bilo mi je sasvim dovoljno da shvatim,da kroz onolicnu rupicu kamera ne moze biti dobra,socivo je bilo svo sitno i kilavo a ako je kamera 12mpx treba lepo da se odradi ne samo radi reda da stoji broj 12...e to je po meni BRUKA...a za ono sto sam cuo od Igora,bilo mi je sasvim dovoljno da pocnem da pisem da je bruka,ali ako ono sto on nije rekao nije istina,onda se izvinjavam na gresci,ali posto mislim da je istina (p.s. nisam siguran da je autfokus ali znam da je bilo nesto zgrozavajuce) :shock:

zato 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Nikola gr, :uhuh:

Taj IDOU je test model, sve na njemu je nedovršeno pa i sama kamera. SE je imao najbolje kamere na telefonima oduvek, čak i k800 može stati u rang sa N82 tako da :P :P
Nokia C6

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Nikola gr, evo ti veca slika sociva pa ti zakljucuj...
Slika

inInace aparat ima autofokus,kao i xenon blic + led flash...
Posto nisi drzao telefon u ruci nemoj iznositi nerazumna misljenja po forumu,jer ces tako samo diskreditovati sebe...
Poslednja izmena od loki13 u Sre, 18. Mar 2009. 23:34, izmenjeno 1 put ukupno.
D500&E71

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

tehno maniac, k800 ...hmmm...moze stati u rang ali samo toliko da moze da stane...po meni nije neki specijalitet ali ajde :wink: :wink:

p.s. sada sam uporedio slike sa k800 i n82 i ne NE MOZE stati u rang... ;)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Nikola gr, može, a kao što kaže @tehno maniac, SE je oduvek, ali oduvek bio najbolji u multimediji, zato te molim da ne pričaš nebuloze !

EDIT : Kako se vidi da ti braniš svoj N82 i kako pričaš da je on naj naj naj... Pa to je patetično jadno.

EDIT2 : A kao što kaže @tehno maniac, kad Idou izađe i čim dobije drugi FW biće ispravljeno mnogo štošta ;)
Nokia 5800XM

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Nikola gr, K800 za tvoju informaciju sa modovanim kamera drajverima pravi odlicne slike(pogledaj samo slike u temi slike sa mobilnih telefona od MilančeBGD i drugih clanova koji imaju/su imali K800), za ostalo se slazem sa Nemanjom, lokijem13 i tehno maniac-om, tako da te najiskrenije molim da ne siris dezinformacije na ovom forumu.

Izvinjavam se za off ali moralo je.

Pozdrav!
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nikola gr, ucini mi jednu uslugu, a mislim da ces uciniti jos mnogima sa ovog cenjenog foruma:
1) ako nemas sta pametno da napishesh, nemoj
2) ako mislis da je to sto pishesh pametno, preispitaj se, mozda ti i sine u glavi
3) ako si vec i odluchio da napisesh, pre konacnog stiskanja dugmeta posalji, iscitaj sve opet i jos jednom razmisli
4) meni za ljubav, obrishi svoj nalog, i ako bas moras da pishesh ovde, pishi pod nekim drugim pseudonimom, jer lupetas gluposti kakve se retko citaju.
Ako je ta kamera na Idou tebi losha, pitam se sta je dobra?
Meni je recimo INNOV8 telefon sa odlichnom kamerom. Naravno, nikada mobilni telefoni nece moci da pariraju i mnogo slabijim digitalcima, ali to je naprosto tako. I nisu primarno kamere, nego telefoni. I ovo je XYZ puta prezvakano ovde.
Ko ne veruje - evo test, moj Canon A410 3.1 MPix, pojesce SVAKU kameru na bilo kom mobilnom telefonu po kvalitetu slike za dorucak (a ne doruckuje) :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

innov8 ima odlicnu kameru,ali smorili ste me sa vasim off-topicima vise ne mogu da tolerisem...po meni je kamera LOSA i ko moz da mi zabrani da pisem SVOJE MISLJENJE???zato aj vozdra... :dry:
miodrage, sta ti nije jasno?ne kapiram...dovidjenja,od sada ste na ignore... :chytry:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Nikola gr, koliko sam ja primetio tema je tekla sasvim normalnim tokom dok ti nisi počeo da postuješ...
eh da sam samo jedan dan admin :lol:
btw. sve teme u kojima si ti postovao su postale offtopic i posle intervencija modova i admina izgubile su 2-3 stranice..

miodrage, lepo rečeno :D Da se dodam:

1) ako nemas sta pametno da napishesh, nemoj
2) ako mislis da je to sto pishesh pametno, preispitaj se, mozda ti i sine u glavi
3) ako si vec i odluchio da napisesh, pre konacnog stiskanja dugmeta posalji, iscitaj sve opet i jos jednom razmisli
4) meni za ljubav, obrishi svoj nalog, i ako bas moras da pishesh ovde, pishi pod nekim drugim pseudonimom, jer lupetas gluposti kakve se retko citaju.
Ako je ta kamera na Idou tebi losha, pitam se sta je dobra?
5) prestani da konstantno offtopic-uješ i spamuješ forum jer nijedan tvoj post nije pomogao nikome
6) nemoj gasiti nalog, postj koliko ti duša hoće, kidam se od smeha na svaki tvoj post :lol:

Kamere k800 vs N82: Primer možeš naći u cenjenom članu MilančeBGD koji je dok je omao K800 bio daleko aktivniji u slikama sa mobilnih telefona (svaki drugi njegov post u toj temi sadržavao je nekoliko odličnih slika) nego sada kada ima N82...
N82 je u globalu avion za k800, ali je kamera, uz neke drajvere, bolja na K800.. znam da ti ne možeš da se pomiriš sa tim ali khmhm... :D

Edit:n82->omnia 8gb->gde sad? U ludnicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nokia C6

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Nikola gr, ako je po tebi kamera loša onda si ti.... Ne znam šta ! Da kamera od 12Mpx koju ugrađuje Sony Ericsson bude loša, sa svim mogućnošćima modovanja, izvini ali nemoguće !
Ti slobodno ignoriši koga 'oćeš, time ćeš nekome i pomoći ;) Kao što kolege rekoše, ništa pametno nisi rekao... Danas sam pročitao tvoje postove(sve) i nema ništa pametnog u njima..

EDIT : A samo mi reci, kako kojim vanzemaljskim čudom, kako za kameru na telefonu koji nisi ni držao, ni video uživo, možeš da kažeš da je loša !?
Nokia 5800XM

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

NemanjA^, tehno maniac, ali zato je uspeo da za 27 dana ima 196 poruka (uglavnom besmislenih), cemu treba dodati barem jos toliko koje su admini obrisali. Verovatno misli da ce doci do dijalektickog preobrazaja kvantiteta u kvalitet :wacko:

Nikola gr, ajde poigraj se na ovom sajtu: http://www.iqtest.dk/main.swfi javi se kada ostvaris rezultat veci od 45 ;-)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

tomas.hokenberi, :lol:
Nokia 5800XM

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

tomas.hokenberi, :lol: :lol: :lol: ijaooooo :lol: :lol: :lol:

EDIT: i kad na tih 196 postova+toliko obrisanih+toliko pp-ova- exluzivan first look na moj pp inbox
Slika
Free Image Hosting by ImageBam.com

Živo me zanima samo kako ću moći samo da se pozdravim sa hotmailom :? Da neće možda hakerskim upadom u hotmail da izbriše moj nalog :lol: (nikola gr će shvatiti )

Od ovih mojih 1300+ postova za 10 meseci sigurno svaki moj post nije bio koristan, ali odgovorno tvrdim da sam postovao barem jedan post koji je nekom pomogao :D
Nokia C6

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

What to say ?
Slika
Nokia 5800XM

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma meni samo nije jasno kako neko nesto moze da prica o nekemu sto se jos nije prakticno ni pojavilo, niko, osim tih par ljudi sa test modelom, nikada nije ni drzao to cudo u rukama. Jednostavno je apsurdno pricati a jos apsurdnije kritikovati nesto sto i ne znas kako izgleda i funkcionise. Sto se PP-a tice tu odgovaram samo poznatim clanovima.
Nego da se vratim na temu, ako je samo kamera bitna i ne mozes da izdrzis jos tih par meseci dok ovo cudo ne izadje onda C905 ostaje neprikosnoven barem po ovim fotkama i opisima sa neta.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

tehno maniac, upravo to ! Ja nisam dugo registrovan i od ovih moji 250+ poruka sam (odgovorno tvrdim bubregom :D) nekome pomogao, što se ne može reći za npr Nikolu gr
Nokia 5800XM

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

tehno maniac, kakve veze ima Milancetova aktivnost u temi sa slikama i kvalitet N82 i K800?
Da si procitao neke njegove poruke od ranije decko je sam rekao da je kamera na N82 bolja, tako da ti tvoja konstatacija ne stoji na mestu.

Drugo i ti si na pocetku lupetao po forumu i bzvz piskarao i napucao nekoliko stotina poruka u kratkom vremenskom periodu pa ti niko nije prigovarao, a Boga mi bilo je i brisanja. Doduse uozbiljio si se pa su ti kvalitetniji sadrzaji i to je dobro.

Trece, prikazivanje sadrzaja PP je totalno GAY!!! Ako necete s nekim da se dopisujete i da razmenjujete PP onda nemojte, a sada da izvalice ovde sadrzaj svog sanduceta je pravo njesra!

Dalje, Nikola, dok nesto ne probas ne mozes reci da li valja ili ne!
Nabulozno je donositi zakljucke na osnovu testova na netu i modela koji su jos u prototip (ne dovrsenoj) fazi, bilo hardverskoj ili softverskoj.
I one poruke u temi za N82 oko krckanja itd. je bilo preterivanje itd da ne nabrajam vise.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Nikola gr, Au crni covece sta nalupa,ovo ti uopste ne treba,navukao si "gnev" clanova i sad te ne "opra" ni Dunav ni Sava.No dobro, ima vremena shvatices vec jednom... :wink:
IDzO, Respect za ovo oko PP,svaka cast na komentaru,samo ne moze se to okarakterisati kao GAY (prilicno cudno poredjenje),ali kao neumesno i ne eticki da. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

IDzO, Wicker Man, sto se tice iznosenja sadrzaja privatnih poruka to bi zaista bilo neumesno, ali koliko vidim NemanjA^ i tehno maniac su izneli samo to koliko im je Nikola gr poslao privatnih poruka.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

IDzO, ja ne poričem da sam lupetarao na forumu kao maksim po diviziji, ali nisam nabio 200 poruka za 20 dana od kojih su 199 bile spam...

To sa kamerama k800 i n82, možda je Milančetu nestala inspiracija za dobre fotke :)

Mislim da je dosta, upropastismo čoveku temu...
:wink:
Nokia C6

Odgovori