Nikola gr, koliko sam ja primetio tema je tekla sasvim normalnim tokom dok ti nisi počeo da postuješ...
eh da sam samo jedan dan admin
btw. sve teme u kojima si ti postovao su postale offtopic i posle intervencija modova i admina izgubile su 2-3 stranice..
miodrage, lepo rečeno

Da se dodam:
1) ako nemas sta pametno da napishesh, nemoj
2) ako mislis da je to sto pishesh pametno, preispitaj se, mozda ti i sine u glavi
3) ako si vec i odluchio da napisesh, pre konacnog stiskanja dugmeta posalji, iscitaj sve opet i jos jednom razmisli
4) meni za ljubav, obrishi svoj nalog, i ako bas moras da pishesh ovde, pishi pod nekim drugim pseudonimom, jer lupetas gluposti kakve se retko citaju.
Ako je ta kamera na Idou tebi losha, pitam se sta je dobra?
5) prestani da konstantno offtopic-uješ i spamuješ forum jer nijedan tvoj post nije pomogao nikome
6) nemoj gasiti nalog, postj koliko ti duša hoće, kidam se od smeha na svaki tvoj post
Kamere k800 vs N82: Primer možeš naći u cenjenom članu
MilančeBGD koji je dok je omao K800 bio daleko aktivniji u slikama sa mobilnih telefona (svaki drugi njegov post u toj temi sadržavao je nekoliko odličnih slika) nego sada kada ima N82...
N82 je u globalu avion za k800, ali je kamera, uz neke drajvere, bolja na K800.. znam da ti ne možeš da se pomiriš sa tim ali khmhm...
Edit:n82->omnia 8gb->gde sad? U ludnicu