Nov telefon do 400-500e...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

e sad,200-250? :chytry: :disgust: kako? eventualno po oglasima za 270-300 nov,ali bas tih 200-250? :? ako kupim njega,onda mi ostane...sto je super :) znaci pozitivni utisci? :wink:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

O da... :) Pa omniu mozes da nadjes skoro novu za 300, a omnia i C905 ne mogu da se porede... tako da ti je madness99 lepo rekao cifru :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Redovni učesnik
Redovni učesnik

pa kako da ga nadjem za tu cenu? E da vidis i omnia je zanimljiva,kad si je vec spomenuo :roll: samo ta rezolucija displeja... :uhuh:

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

..::Bobby::.., jbt u svemu nalaziš manu :x Odluči se za jedan telefon, i ne menjaj ga.. Čuvaj ga, ne da ti ga kradu.. Za tebe je najbolji iPhone, šta će 94-tom godištu nešto "više" !? :shock:
Nokia 5800XM

Redovni učesnik
Redovni učesnik

iPhone sam imao i uzasno me smorio...pa mislim da sam se odlucio za c905,ali otkud to da ga ima za 200-250e?! :o

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

..::Bobby::.., ima po oglasima, sad kupi C905 (whatever) i ne menjaj dobrih godinu dana :P
Nokia 5800XM

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Hahaha (: That was really not funny :P Btw nema po oglasima po toj ceni :( 100 karaktera :shock: da li zna neko kada bi trebao da izadje w995? :oops:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

A jel moze neko da mi da reviev u kome se govori da ima c905 bolju kameru od innova, iskreno nisam mnogo procitao (mozda tri-cetiri) i nisam video nigde da je SE pobedio? Doduse, iskreno nisam obracao paznju kada su pisani, mozda su bili prototipovi, ali svejedno...
iPhone + CX300

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

sto se tice innov8-a, mogu reci da sam ga imao na par dana, prodavao sam ih i, na osnovu onoga sto sam video, mogu da potvrdim da je izrada odlicna.
slide mehanizam je utegnut odlicno, sine po kojima ide cvrste i od aluminijuma.telefon se inace fabricki isporucuje bez zastitnih folija za ekran jer ima najotprniji do sad ekran kod samsung telefona, tako da kazu da moze da se nosi i sa kljucevima u dzepu.
kamera mu je odlicna, symbian 9.3 zna se vec da je provereno stabilan i funkcionalan. a i jos nesto, ne nosi mnogo ljudi ovaj tel, ne znam zasto ali tako je. jedan od aparata sam prodao i jednom od clanova foruma, koji ga jos uvek nosi tako da bi mogao i on da kaze koju rec, neka se javi, ne bih ga spominjao. moje preporuke za innov8...

Redovni učesnik
Redovni učesnik

*The 8 megapixel power of the C905 is harnessed in the friendly and efficient interface, which we've known - and appreciated - across a number of high-end Cyber-shot handsets. While the handling and available features are well familiar, the camera quality is what caught us unprepared. Photos are so impressive we're tempted to suspect a complete revision of image processing.

*The lens is perfectly protected under the sliding cover and camera controls are very comfortable to use, especially the shutter key.

*Sony Ericsson C905 seems to have undergone a complete rehash of the image processing algorithm. The photos have vibrant and balanced colors and very mild sharpening. Noise is kept to really comfortable values for a camera phone. Chromatic aberrations even in high-contrast or underexposed areas are well under control. The purple fringing has almost completely gone. C905 produces astonishingly fine detail.

+ XENON!!!

izvor-Gsmarena

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa nam tom istom sajtu c905 gubi od innova u direktnom poredjenju, posle nesto pominju galerija koliko je prakticna i tamo vamo, na kraju ispade nereseno valjda, ali ako se saberu poeni samo od slika, innov ga je dobio, plus bolji video... Xenon ne osporavam :)

Ovo sto si ti citirao je sve o modelu c905, ali nigde se ne pominje the best camera :)

djoxie, hvala na info-u :)

edit

Citat sa gore pomenutog sajta:

If you are looking for the universal performer, then the Samsung INNOV8 is your definite choice with excellent image results. Besides first-rate stills, it also delivers VGA video recording 30fps or slow motion QVGA videos at 120fps and has a large display.

If you are after the best camera interface and probably the best camera handling and controls, then Sony Ericsson C905 is your game.
iPhone + CX300

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Tacno...uffff tek sad ne znam..nekako mi c905 izgleda kao mnogo ozbiljniji kamera telefon,sa xenonom i ledom,sa onim tasterom za kameru...nzm...a innov8 je opet bolje all in one resenje.mnogo bolje.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mislim da ce vam ovaj test dosta pomoci: KLIK

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Znaci opet innov8? Bar ja se vise ne dvoumim.... Pogotovo sto je c905 (doduse njega nisam nesto ni uzimao u obzir) nije cak ni drugi vec 3. ili 4...
iPhone + CX300

Redovni učesnik
Redovni učesnik

ok,izgleda da ce ipak da padne innov8... prednosti-veci display,bolja kamera,kvalitetnija izrada.izgleda da cu da previdim to sto je ogroman kad se otvori :)

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

I ja bih pre uvek uzeo inno8v, pre svega jer je pametni telefon, a c905 je glupak... :D

voleo bih da mi neko objasni sta ce gps na dumb telefonima, koja je svrha kad ne moze garmin da se koristi niti bilo sta slicno, samo neke bedne java aplikacije... :unsure:
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

..::Bobby::.., i ja bih ti preporučila da izabereš inno8v... Šta fali ako je i malo veći... Kompletniji je telefon od c905... Ako te samo veličina muči, pređi preko toga, jer je to samo stvar navike... Lako ćeš se navići... 8) :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Ok,c905 je ispao iz konkurencije,ali se pojavila nova prepreka-OMNIA :dry:
OMNIA VS INNOV8? :roll:

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

..::Bobby::.., Palm Pre
Nokia 5800XM

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa ako si imao Iphone onda ti Omnia nece biti neka razlika velika... koliko sam shvatio, tebi je do promene? :| :| :|

Odgovori