Koji telefon za ~ 200-220e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Valentino ja bih na tvom mestu uzeo KF 750 bez razmisljanja jer je telefon super + ti i ne trazis smart telefon tako da je to odlican izbor a i cinjenica je da je pravljen od dobrih materijala.....Uostalom ti uvek mozes da "prckas" oko softwera i da mu menjas skinove....

P.S. znaci da skratim glasam za LG KF750 secret! 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

IDzO, Da lepo si napisao,naravno moze se nauciti sve oko smart telefona. Nama je to zadovoljstvo jer to volimo ali ako covek ne voli zna biti pravo mucenje pre svega za samog sebe a onda i za druge kada krene sa pitanjima sta,kako, gde...

Valentino, Ako si spreman za tu "avanturicu" zvanu telefon sa OS-om onda poslusaj predlog kolege IDzO, .
Ako ti to nije bitno onda najtoplija moguca preporuka za K810.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Valentino
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 20. Apr 2009. 20:38

Post od Valentino »

Ok prekosutra idem do servisa pa cu malo da procackam sve telefone koje ste naveli pa da vidim koji mi odgovara.
Onaj LG je stvarno lep, iscitacu malo i o smart telefonima nije da me ne zanima nego bas i nemam puno vremena u poslednje vreme a voleo bih da naucim tako da cu jos videti.
I jos jedna stvar mi nije jasna, gledao sam malopre telefone i video SE k850 ima kameru od 5mpx a k810 od 3mpx i skuplji je od k850 pa mi je to malo cudno, o cemu se radi?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

K850 je ocajno napravljen i losa je kamera, K810 je neuporedivo bolji, cak mislim da sam ovde na forumu procitao da je prestala proizvodnja K850.
Sto se tice ucenja oko symbiana, nije to nikakva preterano komplikovana procedura, ali eto procitaj malo po netu kako se sertifikuju programi, kako se koristi PC Suite pa ces onda sam videti da li ti to lezi ili ne.

Valentino
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 20. Apr 2009. 20:38

Post od Valentino »

ok sve sam ja ovo uzeo u razmatranje i za sad su mi favoriti SE k810 i LG kf750.
medjutim, malopre mi je ortak spomenuo 6500classic (ne slide) i svideo mi se dizajn pa me interesuje jel valja ovaj telefon, gledao sam na podforumu Nokia ali thread ima samo o slide verziji ovog telefona.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Valentino, Kako bre nema,ima izvoli link:
Nokia 6500 Classic
Inace telefon super izgleda i zaista je tanak ali nije nista posebno.Malo mladja verzija nokie 6300.
Ja bih pre uzeo K810,jer dobija po meni mnogo vise nego sa 6500.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori