Loki13 nesto mi nije bila bas tastatura zgodna kad sam prvi put drzao u rukama n79 posto nema definisanih tastera.
Fm transmiter ima los signal,probano na n78.
A n82 kad bi uzimao,uzeo bi sivi za razliku od prvog puta,nekako mi lepsi.
N82,5800 ili N79
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Sale_M, pa u tvom izboru tastature predstavljaju njavecu razliku
na n82 imas visoko definisanu tastaturu (mozda cak i previse)
na n79 slabije definisanu tastaturu...
na 5800 nikako fizicki definisanu tastaturu...
Transmiter i ne radi toliko lose (isprobao sam ga u autu),samo se gubi glasnoca zvuka!
na n82 imas visoko definisanu tastaturu (mozda cak i previse)
na n79 slabije definisanu tastaturu...
na 5800 nikako fizicki definisanu tastaturu...
Transmiter i ne radi toliko lose (isprobao sam ga u autu),samo se gubi glasnoca zvuka!
D500&E71
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
juventino, ja vidio N79 uzivo i mogu ti reci da izgleda bas lijepo, pogotovo ona prednja bijela maska i oni srebrni okviri. Bas lijepo lezi u ruci. Sto se tice tastature ne mogu ti reci vise jer nisam imao prilike da je koristim. Tel sam malo gledao u radnji pa ga nisam ni palio. Svaka nova tastatura zna biti problem na pocetku ali vjerujem da bi se navikao kao i na svaku drugu. Ja ne bih mogao vise uzeti telefon bez xenon-a, pogotovo sto nemam dig. aparat i telefon mi sve odradjuje sto se tice potreba fotografisanja i zadovoljan sam. Moras razmisliti da li ce ti taj dual LED zadovoljiti potrebe. N82 ima samo tu prednost xenon-skog blica koja nije mala, po meni veca prednost i od fm transmitter-a i rds-a, a za mene bolja stvar nego i noviji OS.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kvalitet izrade je dobar,materijali su dobri i nista ne krcka niti skripi.Malo je nezgodna tastatura pogotovo levi i desni selekcioni taster i tasteri za razgovor ali je numericka sasvim ok.Sto se tice blica ovaj na n79 je nesto najblize xenonu do sada a baterija je primetno jaca na n79,mada je dobra i na 82-ojci.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet