Bio sam sad tu do obliznje prodavnice telefona i ladno mi lik nije dao ni da pogledam telefone tj da ih uzmem u ruku a kamoli da ih upalim.Mislio sam da je omnia manja,ali bas je ovako prelepa! al kaze mi lik ma sta ce ti to omnia je sminka i sra**e
Marko_NS, ne slusaj savete prodavaca - oni su po pravilu najmanje upuceni u mogucnosti telefona. I najcesce zele da ti uvale ono sto im najslabije ide .
U nekim radnjama legalnog uvoznika (Roaming) imas mogucnost da se poigras sa ukljucenim top modelima (innov8, omnia ...)
Nije ni sminka ni sranje vec naprotiv prilicno funkcionalan telefon, nista manje nego drugi WM aparati + ima fancy izgled. Jedino sto mu je "mana" je to sto mu je olovka na privesku pa moze da zasmeta ili da zapne negde.
Obrati paznju i na TyTn II, po meni telefon vredan ogromne paznje. Prelistaj po netu, ima raznih poredjenje i na youtube-u
Jedna moja drugarica je uzela omniu, super telefon stvarno, al je ona malo priglupa i pojma nema sa tim telefonom. I kaze da ekran nije da se dira prstima
Mozda ti se ne isplati cekanje N97 jer ta prva serija mora da prelezi pocetne "decije bolesti" (razlicite softverske bagove ili neke probleme u izradi), a tek kasnije serije mogu biti pouzdanije.
Ma svaki put vadi olovku, i kad sam je pitao da li si kupila od 8 ili 16 gb, ona je rekla pa ne znam i ja pogledam i pise 8gb ... i onda me je pitala da li je gigabajt veci od megabajta
Super
Znaci innov8om dobijem kvalitet izrade,velik displej,fantasticnu kameru,extra multimediju.
Omniom dobijem dizajn,WM [ogromnu podloznost customizaciji ] ogroman ekran.
Ovako kad gledam,innov8 mi se cini kao najbolje resenje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.