Ljudi gde ima po tim cenama? Zasto onda pise na ovde da su ti telefonu skuplji?loki13 napisao:...Sonyericsson c905, cena oko 300e...
Sto se tice c905, jedan od komentara kaze da je super sto taj flesh moze da se koristi kao mini bateriska lampa, sto moze da bude korisno. Losiji video snimak je velika mana.
Ja sam prosto fasciniran ovimNemanjA^ napisao:Achilles, pff... Za početak, nemoj da misliš da znaš bolje o računarima od ''95% usera ovde''...

Neverovatno je kako ljudi postaju nesigurni u svoje znanje. Zasto ne mozete da reagujete kao "ok, on misli da zna najbolje, pusti budalu neka pise sta hoce".
Ti nisi prvi koji je morao da napise da da se ne razumem toliko, iako ne znas koliko se razumem

Izvinjavam se za krsenje pravila. Imacu to na umu.NemanjA^ napisao:Drugo, prekršio si par pravila Foruma...
Ajde mi samo recite konkretnu prednost c905? Sta konkretno ima osim 8MP kameru. Ja koliko vidim u praksi zaista nije toliko velika razlika.NemanjA^ napisao:Da se vratimo na temu, ako ne želiš da se petljaš mnogo, kao što loki13 reče pogledaj C905 a ako želiš malkice petljanja onda N82!
I recite mi molim vas gde ima da se uzme telefon po tim cenama. Ovde ne pise, na google nadjem jedan sajt, tamo je jos skuplje nego ovde...