Uh,znas sta zelis ali mi se cini da trziste nekako nema trenutno ono sto tebi treba,ako cemo se pridrzavati tvojih potreba.Moram da se saglasim sa clanom Vincent, i da predlozim da razmislis o SE Satio-u (kada izadje,mada opet sve je "nesigurno") i Omniji II (koja opet nema xeon,dual led ali opet to nije xenon).Ta dva phona mi se cine kao nesto opet najpribliznije tvom "idealnom" telefonu.
Da li ti imas nekih svojih favorita?
N82 ide u penziju...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Wicker Man, nemam ama baš ništa u vidu, zato i oživeh ovu temu.
Jednostavno nemam ideju šta i kako dalje.
Kako ti reče, znam šta želim ali to što ja želim izgleda da još nije stiglo ni u najavi.
Malopre gledah malo Satio, najveću manu mu vidim u maloj radnoj memoriji.
Kako će biti sa baterijom, brzinom i procesorom ostaje da vidimo kada se bude pojavio neki review
Omniu II sam čačkao više puta kod kolege i nisam baš-BAŠ oduševljen.
Da ne pričam o blicu uopšte.
Hladan start GPS N82 vs Omnia II je skoro 2 minuta razlike.
A to nekada ume da BAŠ zafali kada upadneš u gužvu na ulici i hoćeš da nadješ neki alternativni put ili kada shvatiš da si negde Bogu iza nogu pa ti treba vodič HITNO.
A-GPS je mnogo komplikovan i jako dugotrajan.
Podešavanja com-ova isto
Slike su joj extra po sunčanom vremenu i kada je mrak a objekt DO pola metra.
Baterija traje dugo ako NE koristiš GPS
Sve u svemu...još ne vidim nešto što bi zasenilo "slavu" N82
Možda je pametnije da sačekam malo dok se ne pojavi nešto novo
Mada po najavama to "nešto" se ne nazire skoro
Jednostavno nemam ideju šta i kako dalje.
Kako ti reče, znam šta želim ali to što ja želim izgleda da još nije stiglo ni u najavi.
Malopre gledah malo Satio, najveću manu mu vidim u maloj radnoj memoriji.
Kako će biti sa baterijom, brzinom i procesorom ostaje da vidimo kada se bude pojavio neki review
Omniu II sam čačkao više puta kod kolege i nisam baš-BAŠ oduševljen.
Da ne pričam o blicu uopšte.
Hladan start GPS N82 vs Omnia II je skoro 2 minuta razlike.
A to nekada ume da BAŠ zafali kada upadneš u gužvu na ulici i hoćeš da nadješ neki alternativni put ili kada shvatiš da si negde Bogu iza nogu pa ti treba vodič HITNO.
A-GPS je mnogo komplikovan i jako dugotrajan.
Podešavanja com-ova isto
Slike su joj extra po sunčanom vremenu i kada je mrak a objekt DO pola metra.
Baterija traje dugo ako NE koristiš GPS
Sve u svemu...još ne vidim nešto što bi zasenilo "slavu" N82
Možda je pametnije da sačekam malo dok se ne pojavi nešto novo
Mada po najavama to "nešto" se ne nazire skoro
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Wicker Man
- Expert
gameforce, Hehe da znas da mi je poznat taj osecaj,kupio bi nesto ali nemas izbor.
Da,Satio mozemo da cekamo i zasada na papiru on izgleda bas OK,ali iz iskustva znamo da na papiru i u prkasi stvari su potpuno razlicite.(sto bi reko B.Corba: "...malcice je drukcije u praksi...")
Kako god, moraces da napravis kompromis ili po pitanju hardvera ili da odstupis od nekih zahteva.
Cak i sada, da odlucis, da je status quo optimalan izbor,kao sto i sam rece "to" nesto sto cekamo se cak ni ne nazire i ako budes cekao,cekaces Boga mi jedan duuuzi vremenski period i opet ni tada neces biti siguran da si napravio pravi izbor uzevsi "taj" dugo ocekivani model.
Kao sto i sam znas trziste je trenutno prezasiceno i mozemo samo da ocekujemo "klonove" vec postojecih modela uz neka minorna odstupanja prema "gore" ili "dole".
I mozda, kao poslednja, tebi nepovoljna alternativa, jeste dva uredjaja, dig.aparat + neki phone.
Da,Satio mozemo da cekamo i zasada na papiru on izgleda bas OK,ali iz iskustva znamo da na papiru i u prkasi stvari su potpuno razlicite.(sto bi reko B.Corba: "...malcice je drukcije u praksi...")
Kako god, moraces da napravis kompromis ili po pitanju hardvera ili da odstupis od nekih zahteva.
Cak i sada, da odlucis, da je status quo optimalan izbor,kao sto i sam rece "to" nesto sto cekamo se cak ni ne nazire i ako budes cekao,cekaces Boga mi jedan duuuzi vremenski period i opet ni tada neces biti siguran da si napravio pravi izbor uzevsi "taj" dugo ocekivani model.
Kao sto i sam znas trziste je trenutno prezasiceno i mozemo samo da ocekujemo "klonove" vec postojecih modela uz neka minorna odstupanja prema "gore" ili "dole".
I mozda, kao poslednja, tebi nepovoljna alternativa, jeste dva uredjaja, dig.aparat + neki phone.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
gameforce, nisam ti predložio da uzmeš iPhone, jer je jasno da ti ne odgovara (kamera), samo sam naglasio da ima OK GPS, jer sam mislio da rade OK ovi navigacioni programi bez GPRS-a. Zaista si visoke kriterijume postavio i mislim da ti ne preostaje ništa drugo nego da se strpiš sa N82 dok ne izađe review Satija i on sam u prodaju, ili pak neki slični model. Kako ti sam reče, strpi se malo
. Potpuno te razumijem što nećeš više gadgeta, i ja bih nekako sve da skarabudžim u jedan
.
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Gameforce, pa da vidimo...
Samsung i8910 Omnia HDPreferiram monoblokove (N97 i slični ispadaju zbog toga)
Samsung i8910 Omnia HDOBAVEZNO GPS nezavisan od mreže i podržan og Garmina (iPhone 3G ne ulazi zbog toga uopšte u priču)
Samsung i8910 Omnia HDOS nije bitan (skoro za sve OS postoje identični programi)
Samsung i8910 Omnia HDVeliki ekran sa TS
Samsung i8910 Omnia HDBaterija BAR 2-3 dana
Ovo sam namerno ostavio za kraj, pošto je na omnii blic LED, ipak negde se mora napraviti kompromis, pa tako xenon ne može da posluži kao svetlo za video. Sad, ako je to noćno snimanje must have, onda juri satio ili tako nešto, ali omnia hd mi se čini kao fer izbor ovde...Cena je trenutno oko 400 za "skoro" nov aparat sa papirima...Pravi a ne LED blic i kamera BAR 5Mpix
djurkash
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Za koji dan mi je rodjendan tacnije sada 26.10 pa sam odlucio sebi da kupim poklon... Naime to ce biti ponovo novi mobilni posto me n82 smorila... e sada gledam da to ovako odradim.. Prodam telefon i doplatim 200€ i kupim neki TS sa symbian ili windows mobile platformom.. naravno kamera mi je vazna (nije najvaznija ali je bitna), zvucnik da je kvalitetan i naravno da je telefon koristan.. Da ima GPS, da ima wi-fi, i da nije jako skup 
Sta mi vi predlazete po ovom kriterijumu?

Sta mi vi predlazete po ovom kriterijumu?
- Wicker Man
- Expert