Meni baterija izgura 3 dana.
Ali ne zato sto je baterija genijalna nego zato sto me je toliko smorio da ne mogu da vam opisem pa ga ni ne cackam vise.

Pre mi je symbian bio super , ali jednog dana sam uvideo koliko je symbian sranje i to tako sto sam uhvatio sebe kako trazim 2 dana aplikaciju za personalizaciju homescreena , da mi bude manje smoren telefon.Tek kada sam je nasao , ja sam ustvari video kolika sam budala sto se zamlacujem sa telefonom za koji treba da potpisujem aplikacije, da ga hakujem , na kome nista osim wallpapera i teme ne mozes da promenis i da , kao sto rece Wicker Man kvalitet izrade je nula, ocaj, katastrofa , ne donosi nista , odnosi kameru sa n95 8gb a cuveni procesor kao da su uzeli sa n70 pa mu treba godinu dana da odradi nesto , a posle svakog razgovora se redovno ubaguje pa mi dodje da ga razbijem.
E sad , jedino ne znam kako ti je uopste palo na pamet da menjas i8510 za n96.Inace ja imam n96 , nisam neko ko je dosao da pljuje nokiu , cak osim 2-3 izleta samo sam nokiu do sada koristio.