Sta je bolje Samsung Innov8 ili Nokia N96?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Alan
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Jul 2009. 22:07

Post od Alan »

Meni baterija izgura 3 dana.
Ali ne zato sto je baterija genijalna nego zato sto me je toliko smorio da ne mogu da vam opisem pa ga ni ne cackam vise. :dry: Pre mi je symbian bio super , ali jednog dana sam uvideo koliko je symbian sranje i to tako sto sam uhvatio sebe kako trazim 2 dana aplikaciju za personalizaciju homescreena , da mi bude manje smoren telefon.Tek kada sam je nasao , ja sam ustvari video kolika sam budala sto se zamlacujem sa telefonom za koji treba da potpisujem aplikacije, da ga hakujem , na kome nista osim wallpapera i teme ne mozes da promenis i da , kao sto rece Wicker Man kvalitet izrade je nula, ocaj, katastrofa , ne donosi nista , odnosi kameru sa n95 8gb a cuveni procesor kao da su uzeli sa n70 pa mu treba godinu dana da odradi nesto , a posle svakog razgovora se redovno ubaguje pa mi dodje da ga razbijem.
E sad , jedino ne znam kako ti je uopste palo na pamet da menjas i8510 za n96.Inace ja imam n96 , nisam neko ko je dosao da pljuje nokiu , cak osim 2-3 izleta samo sam nokiu do sada koristio.

Odgovori