predlozi za telefon do 300 eura

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

araphel, Sto se tice e-mail naloga mozes ih, kao na svakom WM telefonu, podesiti koliko hoces. Muzika na zicanim slusalicama nije preterano glasna medjutim ovo se odnosi na default parametre - moguce je preko skrivenih menija pojacati zvuk. Ja muziku slusam preko A2DP bezicnih slusalica i tu sam sasvim zadovoljan. Moguce je instalirati Manilu 2D i slicne "finger oriented" aplikacije. Medjutim kao na svakom WM aparatu nije moguce potpuno eliminisati upotrebu olovke. Mada na I780 imas i opticki "touchpad" pomocu koga je moguce, jednom rukom, odraditi vecinu aktivnosti koje bi inace zahtevale olovku i dve ruke.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

tomas.hokenberi, to mi je extra,taj trackpad. A2DP mi je i bitan,tako slusam muziku.Manilu i tako to bih stavio cisto da stoji za one najosnovnije stvari,da mogu to prsticima da odradim....videcu,jos se premisljam.....N95 8gb mi deluje kao najrazumniji izbor,ako ga zaista ima za ove pare.

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Slobodno baci oci nekad i na male oglase,nekad umeju da prijatno iznenade. :wink: U nekim radnjama ih nemas ovako nego stizu jeftinije po ,,porudzbini''. :)
Telenor Nokia E72

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Banehallow, ja danas prosetao po par radnji poznatih po "diskontnim" cenama, i svugde mi dadose cenu od 350 za n95 8gb. ne znam gde to da trazim za te pare.....da sam nasao,kontam da bih cak i danas pazario :lol:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

araphel, jesi li gledao nesto na Android platformi? Ima ok modela u ponudi,i cini mi se da neki ulaze u tvoj 'zamisljeni' budzet... 8)
Doduse,ne znam kakvi su sa sw za GPS,ali i to mozes lako saznati od kolega sa foruma koji poseduje telefone sa tim O.S.-om... ;)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Fox, razmatram ozbiljno Hero koji mi je ipak van cenovnog opsega, a moram priznati da mi se i Magic dopada.....videcemo,videcemo.....znam da postoji GPS softver za Android, ali ne znam detalje o tim aplikacijama...

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

araphel,mislio sam bas na Magic,po oglasima ga nalazim za sasvim ok cenu...Vidim da su svi zadovoljni koji su ga uzeli.A jos kad si na Vip-u i kad imas ukljucen net saobracaj u pretplatu onda je to pun pogodak...
Na tebi je da odlucis... :roll:
Kazem,ne znam kakvi su sa GPS sw-om,ima par ljudi ovde na forumu Magic-a pa mozes od njih da dobijes info iz prve ruke... :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Fox, malo me izmorio touchscreen,moram priznati.......danas za malo uzeh E71, za pristojne parice. Jedva sam se suzdrzao da ne dignem pare na karticu i kupim ga, kad sam ga video kako sija lepo u vitrini :lol:

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

araphel, ako si uzeo storm-a u vip-u pre 6 ili vise meseci, imas pravo na jos jedan telefon uz postpaid kod njih :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

LimunBG, neka hvala....ne treba mi jos jedan ugovor :dry:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Cene koje sam naveo su važile za prosli mesec.
"Bila stigla" pošiljka ali se rasprodalo,pa za te pare vise nema n95 8gb. :dry:
Sam model ulazi u EOF fazu,ponuda se smanjuje a cena kod nas povećava.
Sta mislis o i8510?Baterija mu je jedina mana...
Слобода или смрт

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

bestboy, To beše onaj INNOV8? Gledao sam ga juče i mnogo mi gotivno izgleda, šta znam. Mislim da sam za sada najbliži odluci da uzmem E71, osim ako naiđe nešto mnoogo interesantnije. Evo ga kraj novembra tu iza ćoška maltene, a onda tokom decembra ću da smislim tačno....za sada bih samo sveo izbor na par modela.

Eto, ja sam definitivno zacrtao E71 kao jednu od mogućnosti. Šta biste vi još predložili, ali uz neke argumente? Još dva modela za uži izbor?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

araphel
Da taj Samsung...dobar je model i sto se tice mogucnosti i sto se tice izrade.E 71 jedino zbog tastature bih uzeo u izbor.
2,4" je bas malo kada uporedis sa novim mobovima...
Слобода или смрт

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ono što sam još gledao je E66 i E55...to mi izgleda lepo....Neki ljudi me nabeđuju na 5800, ali me živcira to što je svi živi imaju. Čak mi je u jednom momentu palo na pamet da se vratim na N78, tojest da je kupim ponovo, ali mi malo bezveze da se vraćam na fon koji sam već imao. E66 mi se po izgledu baš dopada ali pojma nemam kakav je slajder?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

araphel, E66 ti je prepakovani E71 u slide varijanti bez qwerty tastature...Telefon je dobro odradjen,i slide je sasvim ok.Po meni u tom "dvoboju" E71 odnosi pobedu... :wink:
E55 je kao sto i sam znas noviji model,ima noviji Symb.,i dosta brzi procesor...Tastatura koju poseduje taj telefon je blago receno cudna,nekome odgovara a nekome ne... :roll:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

araphel, preskoci e66 i on kao i Innov8 ima uzasnu bateriju....
Po meni bi trebao i ts telefone da preskocis jer vec imas jedan takav...
Mozda da pogledas e71/52/55 ili npr n86 (vidjam ga uglasima u zadnje vreme za oko 300e),a ako neces smart telefon onda SE w995 ili pak 6700c
D500&E71

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

loki13, mora obavezno da bude smart jer zelim da objedinim muziku,ubacivanje nekih dodatnih programa i po mogucnosti navigaciju. Ts imam, i za ponesto me iritira, za vecinu stvari je extra. Nije mi presudan, ali konkretno me kod 5800 odbija samo to sto ga svi imaju.Trazim telefon da zameni Storm kao glavni,tako da moze i TS, nije problem.

Dakle, mozda nisam bio dovoljno jasan na pocetku teme. Telefon mi treba da bude telefon,to stoji, ali i da mogu da primam mailove u pokretu,MSN,facebook (nadam se da za symbian postoji aplikacija),muzika po dva tri sata na dan,pesacka navigacija,internet,document editing (word pre svega).....to je otprilike ono sto redovno koristim na telefonu.

Fox, ok mi je tastatura na E55,nego mi je ceo telefon nekako tanushan i nedovoljno glomazan.... :D

Zdrav razum kaze ocigledno E71.....ali nisam siguran.....videcemo....

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Ја бих пре ишао на комбинацију типа е55 или е75... :dry:
Оно,одлучи па јави. :)
Али погледај молим те још једном ово што сам рекао да после не буде прво скочи па реци хоп :x :lol:
Nokia 6220 Classic

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

araphel, Pokusaj da izbegnes e55 zato sto sam cuo da ne moze garmin da mu radi zbog tastature,kao mozes da ga instaliras ali kada u nekom koraku treba nesto da se otkuca tu nastaje problem posto garmin ne prepoznaje takav qwerty kao ne e55... :disgust: tako sam ja cuo,ne mora da znaci da je istina... :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Evo ovako.....posle pomnog istraživanja, uspeo sam da se konsolidujem i dođem do određenih modela koji mi ulaze u izbor.

U Symbian svetu birao bih između E52 i E75

Kad je u pitanju Android, koji mi je veoma privlačna patforma, Magic mi je očigledan izbor, jer mi je Hero još uvek preskup.

U WinMo svetu se dvoumim između TyTn 2 i Diamonda. Znam da Diamond ima bateriju kao minus, ali ako može da izgura od jutra do mraka i da se puni sa kompa, nije strašno...

Bilo šta od ovoga mogu da nabavim po ceni u koju se uklapam, tako da presuđuju performanse. Šta vi mislite?

Od svega, mene najviše svrbi varijanta E52/E75 ili Magic.

Odgovori