HTC Hero vs HTC HD2 vs Nokia N900
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
Moram da ti kazem da stvarno te ne razumem.Ti si covece na slatkim,mukama,razmisljas se izmedju telefona koje neki mogu samo na slici da gledaju.U krajnjem slucaju svi su odlicni modeli i sigurno koji god da uzmes neces se pokajati,ostalo su finese.Recimo ja bih uzeo HD2,neko bi uzeo N900 a ti si najvise izgleda za Hero,mada mislim da je realno Hero jedna klasa ispod ova 2.
Vazno je i kako ces iskoristiti telefon,neko moze da ima i nokiu E52 pa ako zna sta mu treba bolje ce je personalizovati nego neko ko ima HD2,a ne zna sta ce sa sobom.....
Vazno je i kako ces iskoristiti telefon,neko moze da ima i nokiu E52 pa ako zna sta mu treba bolje ce je personalizovati nego neko ko ima HD2,a ne zna sta ce sa sobom.....
Telenor Nokia E72
Ni ja sam sebe ne razumem.
Slazem se da bi vecina izabrala HD2 ili N900 ali ja bih Hero zbog Androida.
Da ima neki telefon u klasi ova dva a da ima android svakako bih se za njega odlucio ( mislim na trenutnu situaciju u srbiji)
Telefon bi mi sluzio za net, muziku, pokoja fotografija, poruke, emailovi (lako se naviknem na touchscreen qwerty), instaliranje zanimljivih programa, navigacija.
Kod heroa me privlace i one Scene jer npr kada izadjem u klub stavim scenu koju sam napravio za klub i znam da ce mi odgovarati, za kada putujem za put.. To je jako dobraa stvarcica.
Zelim da zavolim HD2 ali ne mogu.
Slazem se da bi vecina izabrala HD2 ili N900 ali ja bih Hero zbog Androida.
Da ima neki telefon u klasi ova dva a da ima android svakako bih se za njega odlucio ( mislim na trenutnu situaciju u srbiji)
Telefon bi mi sluzio za net, muziku, pokoja fotografija, poruke, emailovi (lako se naviknem na touchscreen qwerty), instaliranje zanimljivih programa, navigacija.
Kod heroa me privlace i one Scene jer npr kada izadjem u klub stavim scenu koju sam napravio za klub i znam da ce mi odgovarati, za kada putujem za put.. To je jako dobraa stvarcica.

Zelim da zavolim HD2 ali ne mogu.

iPhone 4.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Marko_NS, Da li ti vidis da se tema vrti u krug i da ovako mozemo do leta?Ti u jednu stranu, ostali clanovi koji pokusavaju da ti pomognu u drugu i naravno, resenja nigde ni na pomolu.Ja mislim da si ti dosao ovde vise da bi dobio potvrdu kako ne treba da uzmes WM telefon i da cujes lose stvari o njemu, pa da bi onda mine duse dobio preporuku za nesto drugo.Posto od toga, za sad, nema nista,postovi se ponavljaju i ljudi te ubedjuju, a ti ne zelis da prihatis neke cinjenice.U redu, nema frke,ali ipak mislim da bi bilo fer da dobro razmislis sta zelis i onda da odlucis koji modeli ti stvarno odgovaraju i sa kojim OS-om.
Nemoj da se ljutis jednostavno ti govorim kao neko ko hoce da ti pomogne.
Nemoj da se ljutis jednostavno ti govorim kao neko ko hoce da ti pomogne.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Banehallow
- Redovni učesnik
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ok, ajde, lockujte ako vam se toliko lockuje.
Wicker Man,Banehallow, postujem misljenje, ali nisam ovde dosao da bih dobio psihoanalizu mog lika i karaktera kao osobe koja ne zna sta hoce.
LimunBG, jel znas mozda da li ona moze da se uzme u Srbiji bilo kako?
kapoerista90, vidim da si imao omniu. Iskreno, da li si ikada poludeo zbog WMa i pozeleo da predjes na drugi OS?
Wicker Man, na ovo mozes da gledas i kao temu - da li je bolje zrtvovati softwer zarad hardwera ili hardwer zarad softwera a oba ti se dopadaju.
Wicker Man,Banehallow, postujem misljenje, ali nisam ovde dosao da bih dobio psihoanalizu mog lika i karaktera kao osobe koja ne zna sta hoce.

LimunBG, jel znas mozda da li ona moze da se uzme u Srbiji bilo kako?

kapoerista90, vidim da si imao omniu. Iskreno, da li si ikada poludeo zbog WMa i pozeleo da predjes na drugi OS?

Wicker Man, na ovo mozes da gledas i kao temu - da li je bolje zrtvovati softwer zarad hardwera ili hardwer zarad softwera a oba ti se dopadaju.

iPhone 4.
Marko_NS, Milestone jos nije stigla u Srbiju. U EU se zvanicno pojavila u Nemackoj i u UK. Ako imas nekoga tamo mozes nesto iskombinovati.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Banehallow
- Redovni učesnik
Axaaa,pa evo,odes na zvanicni sajt HTC-a.Odes u podrska korisnicima.Tamo napises kakav telefon hoces,znaci od prilike da u hardwer HD2 ubace Android ali sa Sense UI i odresis kesu da ti naprave taj model,dobijes ono sto si oduvek zeleo i pored toga gratis budes najveci baja u carshiji jer imas fon koji niko nema.....
Telenor Nokia E72
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Zasto nisam iznenadjen sa ovakvim stavom???Marko_NS napisao:Ok, ajde, lockujte ako vam se toliko lockuje.

Pa znas kako, na softver se nekako i naviknes i podlozan je izmenama,izlaze novi firmweri,poboljsanja,prema svojim afinitetima personalizujes telefon,itd.Marko_NS napisao:Wicker Man, na ovo mozes da gledas i kao temu - da li je bolje zrtvovati softwer zarad hardwera ili hardwer zarad softwera a oba ti se dopadaju.
Hardver kada ti je los mozes samo da se slikas i da setas od servisa do servisa,gubeci novac i zivce, i ne mozes ama bas nista u vecem obimu da ucinis,plus upotrebom mu smanjujes jos vise vrednost i pravis veca ostecenja i kada bude trebalo se prodati ti si na velikom gubitku.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- kapoerista90
- Expert
Marko_NS, Nikad. Sta vise, drago mi je bilo sto sam presao, jer nije bilo seritfikata vec samo ubacis sta ti treba... A s obzirom da mi je to bio prvi WM, polako sam ucio, i dosao do zakljucka da uopste nije toliko komplikovan, a i za tu jednu stvar koju nisam mogao da nadjem, imao sam forum
E71 sam uzeo zato sto mi se fizicki svidja.. I zato sto mi qwerty trenutno odgovara, a ne zato sto mi je WM dosadio...

E71 sam uzeo zato sto mi se fizicki svidja.. I zato sto mi qwerty trenutno odgovara, a ne zato sto mi je WM dosadio...
Nokia E71... Elegant, but deadly
- kapoerista90
- Expert