Nokia E71, 5800 ili E52
Ne znam koliko, i da li uopšte e52 ima veći ekran od e71 (mislim da je ekran identičan,ali nemoj me držati za reč). Jedino što bi meni bilo bolje na e52 je brži procesor ali ne znam koliko se to oseti u praksi, sa druge strane e71 je proveren model tako da bih se ja ipak odlučio za e71 (čini mi se da je kvalitetnije urađen a ima i qwerty-kada se jednom navikneš na nju sve ostalo je smaranje koliko je sporo).
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Marko_NS, prednosti su brzi procesor,3.5mm dzek za sluske i mnogo bolja autonomija baterije....a najveca mana e52 je mala ram memorija od svega 40-tak mb - mada po meni je to problem za bas zahtevne korisnike....(tj u praxi bi to predstavljalo problem ukoliko imas npr pored garmina ukljuceno jes nekih 10- tak aplikacija(i da je jedna od tih aplikacija internet pretrazivac ) itd)
D500&E71
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Marko_NS opet u ovom izboru dolaze do izrazaja licni afiniteti i potrebe buduceg korisnika. Meni npr nije potrebna qwerty tastatura jer mnogo vremena provodim u kolima a ona je tu krajnje ne prakticna! Za mene bi neko polu resenje bila e75,ali to nije tema ovog topica. Uglavno treba razmisliti izmedju e71 i e52,oba aparata su ok
D500&E71
e52, izgleda obicno i dosadno i pored funkcija svakakvih, e71 ti je po meni najbolji za 5800 i e52, sjajan elegantni tel u crnoj varijanti, imas qwerty za kuckanje, extra kameru, funkcije pravog bussines telefona....a ako volis da se zezas sa pipkanjem ekrana i muzikom onda je 5800 za tebe. dakle elegancija, zabava ili.....nem pojma....manje bitan izgled a preko bitne funkcije u nekoj vrsti poslovca...kao sto kazu, zavisi za sta ti najvise treba
Ne znam da li vrijedi odgovarati, pošto je član dobio ban, ali eto...
Po kriterijumima koji su navedeni mnogo bi bilo bolje zaobići smart telefone, koji ljudima koji ne znaju ili ne žele da koriste njihove prave mogućnosti često zadaju samo probleme, pa otuda sve te kritike. Dakle, ni E71, ni E52, ni 5800... Moj predlog je, taman ostajemo u Nokia porodici, 6700. Telefon savršen za navedene potrebe, izuzetnog kvaliteta izrade i vrlo elegantnog izgleda. Posjeduje dobru kameru koja može biti korisna, sve tražene potrebe zadovoljava savršeno, lijep i pregledan ekran i još izgleda 5 puta skuplje nego što jeste. Šta ćeš više?
Pozdrav!
Po kriterijumima koji su navedeni mnogo bi bilo bolje zaobići smart telefone, koji ljudima koji ne znaju ili ne žele da koriste njihove prave mogućnosti često zadaju samo probleme, pa otuda sve te kritike. Dakle, ni E71, ni E52, ni 5800... Moj predlog je, taman ostajemo u Nokia porodici, 6700. Telefon savršen za navedene potrebe, izuzetnog kvaliteta izrade i vrlo elegantnog izgleda. Posjeduje dobru kameru koja može biti korisna, sve tražene potrebe zadovoljava savršeno, lijep i pregledan ekran i još izgleda 5 puta skuplje nego što jeste. Šta ćeš više?
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!