Mozda misli da se Renoir brzo `istrosi` jer radi na otpor ?!
Mada se meni vise svidja sto ipak treba malo da se stisne Renoir - da imas ipak neki filing tog touch screena , a ovako ... to pipkanje mi se bas i ne svidja , ali zarad ostalih prednosti - zaboravljam sve !
Sto se noktiju tice -imam ih , ali mi ni do sad nisu smetali u kuckanju poruka - Ipak Crystal ima dole pomocnu `tastaturu` na kojoj mogu da kuckam porukice u slucaju da mi ne odgovara preko ekrana ! mada koliko sam videla na snimku , na YouTube-u - taj deo su poboljsali tako sto su stavili veci razmak izmedju slova

Dok su kod starijih zaista bila skroz skucena...
A inace i uzimam touch screen radi promene - a nisam plavusa tako da mislim da cu ukapirati osnove pipkanja ...

Salim se malo naravno ...
Edit:
Hvala Marko ...
Pa ja sam kao nasla taj Crystal za 300e sa 1 godinom garancije i ovih dana trebam da odem po njega ... Kao original pakovanje , ima i garancija od LG-ja , ali mi nista ne znaci , jer nemam fiskalni racun , pa ovi iz Com Tradea nece ni da cuju ..
Ali godinu dana mi je sasvim ok !
Znaci ima garanciju iz radnje , ali bez racuna ..
Pa videcemo sta ce jos da ispadne na kraju ...
Jos na kraju da uzmem u tehnoMobilu Viewty 990 i da ne razmisljam ...
( naravno da se salim ) - Crystal me je skroz ocarao! Ne , samo fansy sminkom , vec zaista je i po funkcijama vrh ! 8MP kamera , pusta Divx , ima i napred kameru , Dolby zvuk , 24bita ekran, 1.5 GB interne memorije , SD kartice do 32 GB ... Sta ces vise ?
E , sad .. koliko ce da traje i dal ce uspeti da me zeznu .. - nadam se da ce sreca da me posluzi bar taj jedan dan , a telefon da traje naredne bar 2 godine ..