Menjao bih 5800, ali za sta?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Felix55, slazem se s tobom. Sto se tice telefona ja sam po principu zasto prosto kad moze slozeno. iskreno ne svidjaju mi se neka resenja na WM telefonima i mislim da su ista mnogo bolje odradjena na symbianu, ali sve ima svoj vek. Vreme je za nesto drugo...........

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

Pa da nemoj da se bojis WINmobile-a... Ipak je i on nesto novo i ja kada sam ga dobio trebalo mi je barem 2-3 dana da se naviknem( slicno kao priv susret sa symbianom pre nekih5-6 godina sa Nokijom 3650 :roll: )...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Felix55 napisao:Toliko nekih fora i zafrkacija da vas prosto odusevi WM... Eh da ako volite da se zabavite telefonom tj. imate vremena da provaljujete fore onda uzmite WM neki slobodno,...
A onda je dosao Android i sve to sto si naveo pada u vodu i to uz jedno veliko "buc".
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

Felix55, Hahaha... nisam ja neki Nokia fan... :) Ja zapravo volim Sony Ericsson... 8)
Samo sto su oni sada malo zaostali, pa sam morao da predjem na Nokiu 5530... :D
Ja samo iskreno kazem... ali vidim da se covek cvrso odlucio da menja, pa da menja... Ali samo se nadam da nece posle da se kaje... :P Ja sam tako vise puta prosao kada sam menjao MARKU telefona, a ne samo model! :wink:
LG G2 black

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Felix55 »

@ Wicker Man .... Hehe da nije los Andorid posebno za ljubitelje open-source-a tj. linuxase :D Mene eto Android nikako ne privlaci, valjda gde ima slaba podesavanja za kameru( iako slike nisu toliko lose) i naravno cini mi se da nema razvijen GPS dobar ili ima koliko sam citao za istocnu evorpu...

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Drugari hvala na svemu. Ja uzeh danas samsung i 5700. telefon je nov dao sam moj i doplatio 40 eura, s tim da je moj telefon bio malo ostecen a ovaj je nov.
tema moze lock a o utiscima na nekom drugom mestu.

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

ccc... :uhuh: Sve u svemu, sta si uradio... nista :chytry: telefon nema cak ni blic! :) A voleo bih ja taj njegov GPS da vidim... garant ima samo Google Maps... Plakaces ti jos za tvojim 5800... :wink: :) I jos si doplatioooo... kukuuuuuuu :D Ali neka... svako ima pravo raditi sta hoce...
LG G2 black

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Wizards, Čoveče pišeš napamet, stvarno više smarate sa tip GPS-om prvo se informišite pa tek onda pišite. Evo ja ti neću reći koja navigacija ima pa ti saznaj sam, (hint: najbolja navigacija na svetu o kojoj symbian može da sanja). Inače blic haha pa šta će ti one očajne le diode.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

telep, Ne pisem ja napamet... samo kazem da me bas interesuje da li je bolja od 5800... Bas mene ustvari briga za GPS... A sto se tice hahaha blica... voleo bih da vidim kako ces nocu ili unutra gde je mracno da slikas bez njega... :wink: Samo hocu da kazem da Samsung ne moze da zameni generalno Nokiu nikada! Prvo sto ti pobrka sav imenik... a o ostalom i da ne pricam...
Ali necu sad da se tu prepucavam, samo ti kazem svoje misljenje...
Naravno svako ima pravo da misli sta hoce i da trosi svoje pare na kakav telefon hoce...
LG G2 black

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Pazi za Android od navigacija nema jedino Garmin sve ostalo postoji. Ni xenon blic na N82 ne može da izvuče pristojne slike u mrklom mraku tako da tek onda le diode tu nemaju šta da traže. Samsung je već zamenio Nokiu , ovo za imenik ne razumem.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Wizards, mislim da gresis jer sam "blic" na 5800 samo koristio kao lampicu. A sto se tice gps-a cuo sam da moze a i ako ne tu je 6210 navigator.

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

telep, Nije zamenio, niti ce ikad... :D A kad bih bar jednom koristio Samsung tach screen telefon znao bi o cemu pricam... A da ne pominjem to da mi za kucanje poruke treba DUPLO duze vremena nego na Nokia telefonu, jer je odziv Samsung ekrana katastrofa tj. moras svako slovo bas u sred srede da pogodis... :uhuh: Nemoj meni pricati, imao sam ja Samsung, i hvala lepo - nikad vise mi ne treba... Pazi ne kazem ja nista lose za Android... to je ok, ali Android i Samsung u kombinaciji hvala lepo...
:wacko:
jerkann, verujem da ti je stvarno dosadio 5800, ali videces i sam posle nekog vremena kakva je Samsung katastrofa....
LG G2 black

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

mislim da nisi pogresio,jer si za 40 eura doplate dobio nov telefon, koji je i noviji na trzistu u odnosu na 5800. Takodje, mislim da je sad izasao i android 2.1 za samsung spica-u,tako da je to jos jedan plus... Jedino sto bih naveo kao manu je to sto mi se ne svidja sam sklop androida i samsunga, jer nisu nista ucinili kao htc sa samim UI-jem,sto je po meni propust..al dobro..za tebe je to nova platforma, pa je sama, takva kakva je, zanimljiva =))

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Obožavam kad (se) neko "zavlači"...
Wizards napisao:A voleo bih ja taj njegov GPS da vidim...
Wizards napisao:Bas mene ustvari briga za GPS...
Bože...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

Vlada Zem, obozavam kad je neko kriticar kao ti, pa se samo ubaci sa nekom kritikom... ;)

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

hahahahahahahahaha.
Ja se jako smejem ovim komentarima odredjenog clana.
Bas jako : )
Nista licno, naravno 8)
iPhone 4.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Wizards, Ni ja nisam oduševljen samsungovim radom na androidu ali zato imaš kuvane nabudžene a takođe i vanilla romove koji su dobri (valjda pošto za htc ima brdo romova). Inače android je isto kao i iPhone finger friendly.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Felix55 »

Ajde nema potrebe sa prepirkom. Ukusi su razliciti.

@ jerkann - Ajde neka je sa srecom da te dugo i zdravo sluzi. Mislio sam da je mozda bolje da si uzeo Galaxy tj. I7500 jer ima malo bolju kameru i blic. Ali i na I5700 svaka cas za AMOLED i procesor od 800MHz..

@ Wizards - Dobro sada to da Samsung nece stici Nokiju je favorizovana konstatacija, ali ono mora se priznati da svaki proizvodjac izbaci barem jedan dobar model u svojoj proizvodnji.

@ telep - GPS je ipak dobro odradjen, eto ko voli nek izvoli... I da Android je svakako zanimljiv i to treba isprobati... Samo eto sto se blica tice i tih LED svetiljki, da znas da vrse posao u mraku i to stvarno dobro. Mnogo bolje ista nego nista. I nisu toliko lose kao sto neki misle...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

jerkann
Добар дил брате! Честитам!:)
Wizards
Полако, одличан је овај Самсунг. Само му је камера осредња али то нема везе. :wink:
telep
Може веруј ми, на некој нормалној удаљености. 8)
Слобода или смрт

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

Felix55 napisao:Ajde nema potrebe sa prepirkom. Ukusi su razliciti.

Mnogo bolje ista nego nista. I nisu toliko lose kao sto neki misle...
Bas tako bolje ista nego nista... :) Ali dobro u pravu si, sta bi bilo da imamo svi isti ukus... onda nebi bilo ovoliko telefona... :D

Odgovori