Menjao bih 5800, ali za sta?
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
A onda je dosao Android i sve to sto si naveo pada u vodu i to uz jedno veliko "buc".Felix55 napisao:Toliko nekih fora i zafrkacija da vas prosto odusevi WM... Eh da ako volite da se zabavite telefonom tj. imate vremena da provaljujete fore onda uzmite WM neki slobodno,...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Felix55, Hahaha... nisam ja neki Nokia fan...
Ja zapravo volim Sony Ericsson...
Samo sto su oni sada malo zaostali, pa sam morao da predjem na Nokiu 5530...
Ja samo iskreno kazem... ali vidim da se covek cvrso odlucio da menja, pa da menja... Ali samo se nadam da nece posle da se kaje...
Ja sam tako vise puta prosao kada sam menjao MARKU telefona, a ne samo model! 

Samo sto su oni sada malo zaostali, pa sam morao da predjem na Nokiu 5530...

Ja samo iskreno kazem... ali vidim da se covek cvrso odlucio da menja, pa da menja... Ali samo se nadam da nece posle da se kaje...

LG G2 black
Wizards, Čoveče pišeš napamet, stvarno više smarate sa tip GPS-om prvo se informišite pa tek onda pišite. Evo ja ti neću reći koja navigacija ima pa ti saznaj sam, (hint: najbolja navigacija na svetu o kojoj symbian može da sanja). Inače blic haha pa šta će ti one očajne le diode.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, Ne pisem ja napamet... samo kazem da me bas interesuje da li je bolja od 5800... Bas mene ustvari briga za GPS... A sto se tice hahaha blica... voleo bih da vidim kako ces nocu ili unutra gde je mracno da slikas bez njega...
Samo hocu da kazem da Samsung ne moze da zameni generalno Nokiu nikada! Prvo sto ti pobrka sav imenik... a o ostalom i da ne pricam...
Ali necu sad da se tu prepucavam, samo ti kazem svoje misljenje...
Naravno svako ima pravo da misli sta hoce i da trosi svoje pare na kakav telefon hoce...

Ali necu sad da se tu prepucavam, samo ti kazem svoje misljenje...
Naravno svako ima pravo da misli sta hoce i da trosi svoje pare na kakav telefon hoce...
LG G2 black
Pazi za Android od navigacija nema jedino Garmin sve ostalo postoji. Ni xenon blic na N82 ne može da izvuče pristojne slike u mrklom mraku tako da tek onda le diode tu nemaju šta da traže. Samsung je već zamenio Nokiu , ovo za imenik ne razumem.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, Nije zamenio, niti ce ikad...
A kad bih bar jednom koristio Samsung tach screen telefon znao bi o cemu pricam... A da ne pominjem to da mi za kucanje poruke treba DUPLO duze vremena nego na Nokia telefonu, jer je odziv Samsung ekrana katastrofa tj. moras svako slovo bas u sred srede da pogodis...
Nemoj meni pricati, imao sam ja Samsung, i hvala lepo - nikad vise mi ne treba... Pazi ne kazem ja nista lose za Android... to je ok, ali Android i Samsung u kombinaciji hvala lepo...
jerkann, verujem da ti je stvarno dosadio 5800, ali videces i sam posle nekog vremena kakva je Samsung katastrofa....

jerkann, verujem da ti je stvarno dosadio 5800, ali videces i sam posle nekog vremena kakva je Samsung katastrofa....
LG G2 black
mislim da nisi pogresio,jer si za 40 eura doplate dobio nov telefon, koji je i noviji na trzistu u odnosu na 5800. Takodje, mislim da je sad izasao i android 2.1 za samsung spica-u,tako da je to jos jedan plus... Jedino sto bih naveo kao manu je to sto mi se ne svidja sam sklop androida i samsunga, jer nisu nista ucinili kao htc sa samim UI-jem,sto je po meni propust..al dobro..za tebe je to nova platforma, pa je sama, takva kakva je, zanimljiva =))
Ajde nema potrebe sa prepirkom. Ukusi su razliciti.
@ jerkann - Ajde neka je sa srecom da te dugo i zdravo sluzi. Mislio sam da je mozda bolje da si uzeo Galaxy tj. I7500 jer ima malo bolju kameru i blic. Ali i na I5700 svaka cas za AMOLED i procesor od 800MHz..
@ Wizards - Dobro sada to da Samsung nece stici Nokiju je favorizovana konstatacija, ali ono mora se priznati da svaki proizvodjac izbaci barem jedan dobar model u svojoj proizvodnji.
@ telep - GPS je ipak dobro odradjen, eto ko voli nek izvoli... I da Android je svakako zanimljiv i to treba isprobati... Samo eto sto se blica tice i tih LED svetiljki, da znas da vrse posao u mraku i to stvarno dobro. Mnogo bolje ista nego nista. I nisu toliko lose kao sto neki misle...
@ jerkann - Ajde neka je sa srecom da te dugo i zdravo sluzi. Mislio sam da je mozda bolje da si uzeo Galaxy tj. I7500 jer ima malo bolju kameru i blic. Ali i na I5700 svaka cas za AMOLED i procesor od 800MHz..
@ Wizards - Dobro sada to da Samsung nece stici Nokiju je favorizovana konstatacija, ali ono mora se priznati da svaki proizvodjac izbaci barem jedan dobar model u svojoj proizvodnji.
@ telep - GPS je ipak dobro odradjen, eto ko voli nek izvoli... I da Android je svakako zanimljiv i to treba isprobati... Samo eto sto se blica tice i tih LED svetiljki, da znas da vrse posao u mraku i to stvarno dobro. Mnogo bolje ista nego nista. I nisu toliko lose kao sto neki misle...