Nebojsa92x, sve sto gledas preko fajl menadzera se otvara datoteka po datoteka, ako hoces da pregledas vise slika moras da koristis galeiju ili instaliras neki pregledac. To sto imas italijanske aplikacije je zbog toga sto je skinut sa neke njihove kreze.
Nebojsa92x, ovako pise na gsmareni : Standard battery, Li-Ion 1320 mAh(BL-5J)
Stand-by :Up to 408 h (2G) / Up to 408 h (3G)
Talk time :Up to 9 h (2G) / Up to 5 h (3G)
Music play: Up to 35 h
Ja ga danas punim posle 3 dana, nadam se da ce biti bolje kad formiram bateriju... Imam jedno pitanje... Devojka je pokusala da mi prebacuje fajlove(slike, muziku) sa HTC Smart-a i ne ide a moze da salje svim ostalim telefonima sem meni U cemu je tu problem?
__
I sad posle 4h punjenja izbacuje mi upozorenje da je pun, a u prodavnici su mi rekli da ga punim 3x po 12h... Citao sam ovde da se Li-Ion ne formiraju, ali tu su misljenja podeljenja pa ne znam sta da radim
Nebojsa92x, baterije se ne formiraju već godinama, slobodno skini telefon sa punjača kad se baterija napuni i normalno ga koristi kakav tačno problem ili grešku ti izbacuje prilikom pokušaja prebacivanja fajlova preko bt?
Nebojsa92x, baterija traje u zavisnosti koliko koristis telefon. Meni na 5230 traje 1-4 dana, zavisno od upotrebe. Slobodno skini tel. sa punjaca, pun je. Punjenje traje ~1,5-2 sata, nema potrebe za 3x12. Proveri da li je ukljuceno da je vidljiv za sve uredjaje.
Za problem sa italijanskim jezikom, googlaj da promeniš product code na balkans ako hoćeš meni sa srpskim jezikom nakon što uradiš software update. Btw, čestitam za telefon, a što se tiče aplikacija, može štošta da se izgugla i pronađe preko YouTube kao pregled aplikacije.
nisam hteo da otvaram novu temu pa je pitanje sledece
sta je bolje nokia 5228 ili htc smart sve je to preko telenora?
da li mogu da se otkljucaju da budu za sve mreze?
hvala
Mogu da se dekodiraju da budu za sve mreze ali to kod Telenora, MTS-a i VIP-a sme tek posle 24 meseci ili koliko vec traje taj ugovor... Osim ako ne uzmes telefon kod njih za kes
Nebojsa92x, piraterija na forumu je zabranjena, pa stoga nema odgovora ovde na pitanje o sajtovima a za bt problem stvarno ne bih znala da li ti se takav problem pojavljuje kada prebacuješ nešto sa drugih telefona ili pc?
Sa PC-a nisam jos prebacivao nista jer nisam dobio USB uz telefon A sa svih ostalih telefona ide sem sa Smart-a Covek u radnji mi je rekao da je to zbog Smart-ovog OS-a, e sad koliko je to tacno ne znam
EDIT: I da, nisam rekao da ja njoj mogu da saljem fajlove
Poslednja izmena od Nebojsa92x u Uto, 10. Avg 2010. 20:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Nebojsa92x, HTC Smart je dumb telefon koji koristi Brew OS. Kod nas je od telefona sa Brew OS-om bio popularan Benq-Siemens EF81, pogledaj temu o njemu mozda pronadjes nesto.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.