Dilema - Samsung S5230 vs Nokia 5230 vs HTC Smart

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Nebojsa92x, sve sto gledas preko fajl menadzera se otvara datoteka po datoteka, ako hoces da pregledas vise slika moras da koristis galeiju ili instaliras neki pregledac. To sto imas italijanske aplikacije je zbog toga sto je skinut sa neke njihove kreze.

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Koliko dana je predvidjena baterija da traje? Ili koliko bi trebalo da traje jedna : Li-Ion
baterija kapaciteta 1320 mAh?

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Nebojsa92x, ovako pise na gsmareni : Standard battery, Li-Ion 1320 mAh(BL-5J)
Stand-by :Up to 408 h (2G) / Up to 408 h (3G)
Talk time :Up to 9 h (2G) / Up to 5 h (3G)
Music play: Up to 35 h

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Ja ga danas punim posle 3 dana, nadam se da ce biti bolje kad formiram bateriju... Imam jedno pitanje... Devojka je pokusala da mi prebacuje fajlove(slike, muziku) sa HTC Smart-a i ne ide :wacko: a moze da salje svim ostalim telefonima sem meni :shock: U cemu je tu problem?
__

I sad posle 4h punjenja izbacuje mi upozorenje da je pun, a u prodavnici su mi rekli da ga punim 3x po 12h... Citao sam ovde da se Li-Ion ne formiraju, ali tu su misljenja podeljenja pa ne znam sta da radim :(

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Nebojsa92x, baterije se ne formiraju već godinama, slobodno skini telefon sa punjača kad se baterija napuni i normalno ga koristi :wink: kakav tačno problem ili grešku ti izbacuje prilikom pokušaja prebacivanja fajlova preko bt?

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Ne izbacuje nikakvu gresku, ona mene pronadje preko bt ja prihvatim fajl, prenos krene i zakuca se odma na pocetku :(\

Na kom sajtu mogu naci aplikacije za ovaj ovaj telefon?

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Nebojsa92x, baterija traje u zavisnosti koliko koristis telefon. Meni na 5230 traje 1-4 dana, zavisno od upotrebe. Slobodno skini tel. sa punjaca, pun je. Punjenje traje ~1,5-2 sata, nema potrebe za 3x12. Proveri da li je ukljuceno da je vidljiv za sve uredjaje.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Za problem sa italijanskim jezikom, googlaj da promeniš product code na balkans ako hoćeš meni sa srpskim jezikom nakon što uradiš software update. Btw, čestitam za telefon, a što se tiče aplikacija, može štošta da se izgugla i pronađe preko YouTube kao pregled aplikacije.
Nokia Lumia 630

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Ukljucen je visibility za sve uredjaje, vec sam rekao, ona mene pronadje na smart-u i prihvatim i slanje se zakuca odmah na pocetku prenosa :smutny:

A koji vi sajt najvise koristite za skidanje aplikacija? I koji su najsigurniji?

niokia3310
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Avg 2010. 10:36

Post od niokia3310 »

nisam hteo da otvaram novu temu pa je pitanje sledece
sta je bolje nokia 5228 ili htc smart sve je to preko telenora?
da li mogu da se otkljucaju da budu za sve mreze?
hvala :D :D :D :D

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

niokia3310, boljw je Nokia. Mislim da mogu da se otkljucaju, naravno u servisu, ali bolje pitaj servisere (postoje teme o otkljucavanju telefona).

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Mogu da se dekodiraju da budu za sve mreze ali to kod Telenora, MTS-a i VIP-a sme tek posle 24 meseci ili koliko vec traje taj ugovor... Osim ako ne uzmes telefon kod njih za kes :)

A hoce li meni neko da odgovori? :P

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Nebojsa92x, piraterija na forumu je zabranjena, pa stoga nema odgovora ovde na pitanje o sajtovima :wink: a za bt problem stvarno ne bih znala :( da li ti se takav problem pojavljuje kada prebacuješ nešto sa drugih telefona ili pc?

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Sa PC-a nisam jos prebacivao nista jer nisam dobio USB uz telefon :( A sa svih ostalih telefona ide sem sa Smart-a :disgust: Covek u radnji mi je rekao da je to zbog Smart-ovog OS-a, e sad koliko je to tacno ne znam :?
EDIT: I da, nisam rekao da ja njoj mogu da saljem fajlove
Poslednja izmena od Nebojsa92x u Uto, 10. Avg 2010. 20:25, izmenjeno 1 put ukupno.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Nebojsa92x, HTC Smart je dumb telefon koji koristi Brew OS. Kod nas je od telefona sa Brew OS-om bio popularan Benq-Siemens EF81, pogledaj temu o njemu mozda pronadjes nesto.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori