Nokia 5230 ili HTC wildfire
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Tesko da ce ti neko reci nesto o njemu jer je bas nov model.U vipu je jeftiniji cele 3 hiljadarke nego li u telenoru.Bravo za vip.
U ovom slucaju ja bih izabrao C6 razlog je taj sto bi symbian sigurno ispunio sve moje zahteve po pitanju aplikacija a i njegov izgled mi se svidja jedino tastatura bi mi bila sumnjiva da se brzo ne rasklima i ne izgrebe.
U ovom slucaju ja bih izabrao C6 razlog je taj sto bi symbian sigurno ispunio sve moje zahteve po pitanju aplikacija a i njegov izgled mi se svidja jedino tastatura bi mi bila sumnjiva da se brzo ne rasklima i ne izgrebe.
Spram da ne mogu da smislim taj nabudženi touch symbian, ogromna mana mi je što c6 ima resistive ekran, jeste da wildfire ima lošu rezoluciju ali resistive ekran je nešto što nikada nisam mogao da smislim, možda je to ok devojkama što imaju nokte ali meni je to katastrofa. Bolje onda uzmi 5800 na crno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
ma necu da uzimam telefon na crno....a i c6 je mnogo bolji od 5800...i cini mi se da je bolji i od wildfire....meni cak i lepse izgleda
pravo da vam kazem android me malo nervira jer vecina widgeta zahteva stalnu internet konakciju a i neki widgeti ne rade na wildfire zbog niske rezolucije...druga stvar,svidja mi se sto c6 ima nesto kao dpad i fizicku tastaturu tako da ne mora da se masti mnogo ekran pri koriscenju interneta...ali ipak cekam nekog ko je probao pa da podeli utiske...

Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Murinho, Ja takođe razmišljam o kupovini nokie c6.Po svim testovima koje sam pročitao i snimak koje sam odgledao na youtube-u, mogu da kažem da je telefon odličan.Imao sam priliku u handy-iju da ga čačkam na kratko i ostavio je krajnje pozitivan utisak.Prvo što se primeti jeste da je telefon dosta težak, čak 150, deluje jako kvlaitetno, a tastatura je, koliko sam mogao na prvi pogled da zaključim, dosta kvlaitetnija i praktičnija od one koju poseduje n97/n97mini.Moj savet je svakako C6, pored njega wildfire izgleda kao igračka.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Igro sam sa sa c6 kod ortaka i ok je telefon ali wildfire ima ogromnu prednost sa androidom, daleko od toga da je symbian los ali je android ipak mnogo bolji, da ne pominjem da je to OS koji ce vremenom biti sve bolji. Moja sestra ima wildfire i prezadovoljna je njime, a i meni telefon deluje odlicno za te pare.
Ako ti android kao platforma nije po volji, realno kupi iphone2g za 100e, imao sam ga pre i po meni on je bolji od bilo koje nokia a kamoli od c6 ili 5800.
Ako ti android kao platforma nije po volji, realno kupi iphone2g za 100e, imao sam ga pre i po meni on je bolji od bilo koje nokia a kamoli od c6 ili 5800.
Ne moraš ti biti stalno povezan na internet, niko tebe ne tera da koristiš gmail, twitter, vremensku prognozu, facebook, rss feeds i druge stvari stalno. Mada na tebi je izbor pošto ćeš ga ti koristiti. Koliko sam shvatio ti ćeš ga uzeti preko vipa onda ne vidim kakvih problema imaš sa internetom kada dobiješ 320 MB u paketu koji su sasvim dovoljni za sve.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
meni realno ne treba stalna internet konekcija jer za to imam laptop kod kuce...a koliko sam video c6 se bez problema kaci na net kad hoces i ima vrlo dobar pretrazivac,tako da kad mi treba net mogu dobro da iskoristim...a i nekako mi se symbian svidja vise od androida...zato sam se dvoumio izmedju 5230 i wildfire dok nisam video da je i c6 od sada u ponudi vipa...
Ko jednom predje sa Symbiana na Android tesko da ce se ikada vise vratiti na Symbian. Jedno je kada covek cita na forumima, gleda klipove na YT sve je to super, ali tek kada pocne da koristi odredjeni OS vidi njegove prednosti u odnosu na neki drugi.
Ja sam godinama koristio S60 telefone i mislim da je vreme za nesto novo, da ne kazem moderno. Androidom sam prezadovoljan i ne vidim ni jednu jedinu stvar koju ne mogu da odradim a da sam na s60 mogao. Cak sve to isto sada odradjuem za krace vreme i nekako sigurnije... Plus sto vise ne razmisljam o kontaktima i prebacivanju na drugi telefon a da zadrzim sve informacije. To mi je najveci plus kod Androida. Stalna internet konekcija nam postaje maltene neophodna...
Ja da sam u tvojoj poziciji pre bih uzeo HTC.
Ja sam godinama koristio S60 telefone i mislim da je vreme za nesto novo, da ne kazem moderno. Androidom sam prezadovoljan i ne vidim ni jednu jedinu stvar koju ne mogu da odradim a da sam na s60 mogao. Cak sve to isto sada odradjuem za krace vreme i nekako sigurnije... Plus sto vise ne razmisljam o kontaktima i prebacivanju na drugi telefon a da zadrzim sve informacije. To mi je najveci plus kod Androida. Stalna internet konekcija nam postaje maltene neophodna...
Ja da sam u tvojoj poziciji pre bih uzeo HTC.
HOX Titanium gray
ma razumem ja sve to,ali ja stalnu internet konekciju imam samo kod kuce,a po beogradu je na ulici nema svugda,tako da bi onda morao da koristim gprs...ali nesto mi se nedaju pare za to,jer mi je na moru stigao racun za telefon 4k dinara samo za 4 dana a pritom sam imao samo 3 mb prenosa...
a za operativne sisteme ne znam...koristim dumb sony ericssone dobrih 7 godina i nisu me zeznuli ni jednom,a svidja mi se sto sam mogao da ih flashujem i da se zezam sa njima...testirao sam wildfire u vipu i deluje sasvim ok,ali nekako mi je cudno sad da sve radim na touch,a i druga stvar je sto kum ima desire i kad uporedim sa wildfire,wildfire izgleda kao beba i po brzini i rezoluciji....danas idem da testiram c6,a ako mi se svidi verovatno uzimam njega...
a za operativne sisteme ne znam...koristim dumb sony ericssone dobrih 7 godina i nisu me zeznuli ni jednom,a svidja mi se sto sam mogao da ih flashujem i da se zezam sa njima...testirao sam wildfire u vipu i deluje sasvim ok,ali nekako mi je cudno sad da sve radim na touch,a i druga stvar je sto kum ima desire i kad uporedim sa wildfire,wildfire izgleda kao beba i po brzini i rezoluciji....danas idem da testiram c6,a ako mi se svidi verovatno uzimam njega...