Koji telefon oko 350E

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Rekla je da se dvoumi izmedju ona 3 modela ali ako razmatra Vivaz ili x6,i ako hoce nesto sa kapacitativnim ekranom onda joj je najbolja kupovina Omnija HD...

Jelena.Beograd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Okt 2010. 17:10

Post od Jelena.Beograd »

x6 mi u tom slucaju ne odgovara nikako zbog ekrana,kakav je ekran na samsungu?
Brine me cak i kako bih kucala na e 72 jer imam nokte pa mi se cini da ne bih mogla da ubodem dugmence koje zelim.
SE Vivaz mi se estetski ne dopada.
Sad me brine i sam kvalitet c6-ice :smutny:

Sve sto vise gledam,sve manje vidim.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Jelena.Beograd napisao:Sve sto vise gledam,sve manje vidim.
Bas tako i ja ti verujem ali dugi nokti netrebaju da te plase,imam jednu :oops: prijateljicu :oops: ciji su nokti bas bas dugi i ona njime kucka poruke bez problema na e71.Sad ona se je navikla verovatno ces i ti vremenom.

Jelena.Beograd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Okt 2010. 17:10

Post od Jelena.Beograd »

Uhhh,meni nikako ne ide sa nokiom e72,tj probala sam bas na e71 i nikako mi ne ide,jedino kada bih skratila dosta nokte,a to bas i ne bih zbog telefona :unsure:
X6 je otpao ne samo zbog ekrana vec i zato sto uzivo ne izgleda uopste tako lepo kao na slikama.

Ostala je dilema nokia c6 ili samsung jet.Nokia mi je interesantna zbog qwerty i toucha,a jet ima veci ekran i mozda je cak malo lepsi.Opredelila bih se za kvalitetniji.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Jelena.Beograd, Moj savet je c6.Telefon izgleda dosta čvrsto i stabilno, lepši je uživo neko na slikama.Ogromna prednost c6 nad samsungom Jet je u tome što je c6 smartfon i, po meni, to što ima hardversku qwerty tastaturu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori