Koji telefon oko 350E
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 27. Okt 2010. 17:10
x6 mi u tom slucaju ne odgovara nikako zbog ekrana,kakav je ekran na samsungu?
Brine me cak i kako bih kucala na e 72 jer imam nokte pa mi se cini da ne bih mogla da ubodem dugmence koje zelim.
SE Vivaz mi se estetski ne dopada.
Sad me brine i sam kvalitet c6-ice
Sve sto vise gledam,sve manje vidim.
Brine me cak i kako bih kucala na e 72 jer imam nokte pa mi se cini da ne bih mogla da ubodem dugmence koje zelim.
SE Vivaz mi se estetski ne dopada.
Sad me brine i sam kvalitet c6-ice

Sve sto vise gledam,sve manje vidim.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 27. Okt 2010. 17:10
Uhhh,meni nikako ne ide sa nokiom e72,tj probala sam bas na e71 i nikako mi ne ide,jedino kada bih skratila dosta nokte,a to bas i ne bih zbog telefona
X6 je otpao ne samo zbog ekrana vec i zato sto uzivo ne izgleda uopste tako lepo kao na slikama.
Ostala je dilema nokia c6 ili samsung jet.Nokia mi je interesantna zbog qwerty i toucha,a jet ima veci ekran i mozda je cak malo lepsi.Opredelila bih se za kvalitetniji.

X6 je otpao ne samo zbog ekrana vec i zato sto uzivo ne izgleda uopste tako lepo kao na slikama.
Ostala je dilema nokia c6 ili samsung jet.Nokia mi je interesantna zbog qwerty i toucha,a jet ima veci ekran i mozda je cak malo lepsi.Opredelila bih se za kvalitetniji.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Jelena.Beograd, Moj savet je c6.Telefon izgleda dosta čvrsto i stabilno, lepši je uživo neko na slikama.Ogromna prednost c6 nad samsungom Jet je u tome što je c6 smartfon i, po meni, to što ima hardversku qwerty tastaturu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)