Iphone 4S 16gb,Samsung Galaxy S2,Htc Sensation XL,Lumia 800
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
miodrage, Nije mi bila namera da te uvredim, ali zar ne misliš da je neobično da samo ti primećuješ taj lag, a niko drugi ne. Imao sam priliku bezbroj puta da uporedim iP4 i SGSII i jednostavno je kao dan da u svemu, ali baš u svim segmentima SGSII pobeđuje iP4.Što se tiče cene ne bih se složio, do sada sam kupovao telefone isključivo po "narodnim cenama", ne pada mi na pamet da dam na talefon 700 i više evra. Elem, po tim cenama, cene su oko 476 za XL, 485 za Sensation XE, a SGS II košta 455.Naspram toga iP4 košta oko 580 za verziju od 323GB, a 530 za verziju od 16GB.Dok iP4S košta oko 750evra.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Da si ti meni ziv i zdrav Nemanja, ip4 je 100-150€ jeftiniji od tih cena koje si naveo. Odakle ti vadis jedne i druge cene da mi je znati? Pa pogledaj malo oglase... Evo gargamel kad je kupovao i4 pre godinu, ja isao sa njim, cena je bila 440€, kakvih crnih 580, pretera ga i to zesce
4s se moze naci nov neotpakovan za 570€, a ne obican 4...
Svasta, tendenciozno plasiranje neistine.
4s se moze naci nov neotpakovan za 570€, a ne obican 4...
Svasta, tendenciozno plasiranje neistine.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
miodrage, Ne govorim o kupovini na oglasima već su to cene u radnjam koje prodaju telefone po "narodnim" cenam.Ako te interesuje koje su to prodavnice, mogu da ti pošaljem na pp, nije dozvoljeno da ih reklamiram ovde.Ako gledaš oglase onda se i sensation i SGSII mogu naći oko 350-400 evra.Kako god da okreneš, iP je dosta skuplji i od SGSII i od Sensation XE/Xl, a daleko inferiorniji od istih.
Uopste se ne slazem! Cemu takva konstatacija? Evo mogu iz prve ruke da opovrgnem sve sumnje, makar sto se tice Atrixa 2.telep napisao:Ja bi izbegavao motorolu, njihovi android modeli su svi do jednog ogroman fail (osim prvog droida zbog nedostatka konkurencije)
Mnogi se zale na taj "plasticni" izgled Galaxy SII, a i dalje ljudi kupuju ko da ce sutra nestati. Ne znam sta to toliko fali Motorolinim Androidima!? Podrska zajednice? Ajte molim vas, nije svakome do rom-ova, kernela, root-ovanja, overclock-ovanja...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Inferiorniji nije, i to nikad necu prihvatiti, kao ni Srbija nezavisno Kosovo, a ovo sa cenama je smesno... Pogotovu ne gledam radnje gde se prodaje iPhone jer je suludo i komentarisati. IPhone 4s u Madjarskoj, 500 jura, nov simfree, sa vracenim porezom. Iphone 4 , oko 70€ jeftiniji.
I najiskrenije me zabole za legalnost, gledam samo da sto bolje prodjem. Pa ovaj iPad sam uzeo na Limundu, izasao me 260€, sto je opet 100€ manje nego na oglasima. Sve se da naci, samo treba cekati pravu kombinaciju. Meni licno, to ne predstavlja problem, sko dobijsm to sto zelim, kako zelim, po sto je moguce nizoj ceni.
I najiskrenije me zabole za legalnost, gledam samo da sto bolje prodjem. Pa ovaj iPad sam uzeo na Limundu, izasao me 260€, sto je opet 100€ manje nego na oglasima. Sve se da naci, samo treba cekati pravu kombinaciju. Meni licno, to ne predstavlja problem, sko dobijsm to sto zelim, kako zelim, po sto je moguce nizoj ceni.
I4 da je superiorniji od S2,Note i ostalih?Pa ne bih se bas kladio,ako S3 bude bio kako se prica onda Apple definitivno gubi trku.Izgubio je vec sa 4S,izbacio je telefon mnogo posle S2 koji i dalje kaska za njim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ja nisam rekao da je superiorniji, nego samo da nije nferiorniji... Tu su u principu, bar-a-bar. E sad, videcemo ako izadje s3, jer kako citam, samo je predstavljen, nema jos nista o tme kada bi mogao da izadje u prodaju, naravno, iPhone5 se uveliko sprema. Mene ionako zanima samo sto bolja tehnologija
Glupo je ovde pricati o legalnoj kupovini iPhona u Srbiji jer kod nas NEMA legalno da se kupi. Potpuno ti dodje isto da li si ga kupio u prodavnici ili preko oglasa jer i jedan i drugi se uvezeni preko ruke. Kupovinu u prodavnici gde je 200e vise praktikuju samo oni koji hoce da kazu koliko su ga platili i da ga drze na stolu a na zalos ima takvih....
Recimo kada bi mogao da se kupi preko operatera za manje pare, u odnosu cena/kvalitet ne bi mu bilo ravnog....
Recimo kada bi mogao da se kupi preko operatera za manje pare, u odnosu cena/kvalitet ne bi mu bilo ravnog....
Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Just my point. No da prekinemo da se bavimo iPhonom, i da se vrnemo na temu. Svako je izneo svoje argumente, sada da cujemo sta ce da bude presuda. Ja licno tipujem da ce da padne sgs2, i kazem da to uopste nije los izbor, iako bih ja licno voleo da to bude jos jedan poklonik jabuke.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Slawko11, moramd a kazem da je i Note odlican izbor, jer neces imati frke oko skrolovanja ekrana prikom surfanja i slicno... jedino gde ces to cufo da drzis ne zna, sto se mene tice, preveliki je za prosecan dzep pantalona, ili kosulje. Ali neka lepa futrolica pa oko pojasa... sjajno 
Svaka cast za odluku.

Svaka cast za odluku.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
miodrage, ma nije 5" toliko veliko... Pazi ja sam ga nosio u dzepu opusteno, doduse, kad sam mu stavio oklop, postao je duplo deblji i glomazniji... I tada je vec bilo nezamislivo nositi ga u dzepu, pa je stajao u torbi... Mozda je to bila i najgora odluka, jer mi ekran pukao dok je bio u torbi, da nisam hteo da ga zastitim oklopom mozda bi i dan danas bio ziv... 

Samo nek se rolaju....sarme.