Koji tablet kupiti?
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Pera Detlic
- Mobil manijak
evo ti poredjenje Acer Iconia Tab a100 vs. Samsung Galaxy Tab p1000

pazi iconia tab je svakako noviji, i ja bih pre uzeo njega, nego sljamsunga, ali s obzirom da ti treba telefon-tablet...

pazi iconia tab je svakako noviji, i ja bih pre uzeo njega, nego sljamsunga, ali s obzirom da ti treba telefon-tablet...

Samo nek se rolaju....sarme.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Bezi od toga Acera. Neces se sa njim leba najesti. Jeste pristojne cene i knofiguracije, ali tvoje potrebe, sa ovim sto si naveo ne zadovoljava nikako.
Ukoliko mora da sluzi i kao telefon, i Transformer zaobidji odmah. Ostaje u igri Galaxy Tab 7" ili 10", ali nisu jedftini, i ostaje iPad1 bilo koji koji ima u sebi 3G (ima na Cydiji aplikacija sa kojom ga je moguce naterati da uspesno radi i kao telefon, ali iskljucivo preko mikrofona, ili preko zicnih sluski, Bluetooth nije podrzan).
S obzirom na velicinu uredjaja, a koji bi se nosio i kao telefon, savetujem da pogledas eventualno i Dell Streak, Samsung Galaxy Note... To su telefoni sa ekranima od 5" pa su nekako hibridi izmedju tableta i telefona.
Ukoliko mora da sluzi i kao telefon, i Transformer zaobidji odmah. Ostaje u igri Galaxy Tab 7" ili 10", ali nisu jedftini, i ostaje iPad1 bilo koji koji ima u sebi 3G (ima na Cydiji aplikacija sa kojom ga je moguce naterati da uspesno radi i kao telefon, ali iskljucivo preko mikrofona, ili preko zicnih sluski, Bluetooth nije podrzan).
S obzirom na velicinu uredjaja, a koji bi se nosio i kao telefon, savetujem da pogledas eventualno i Dell Streak, Samsung Galaxy Note... To su telefoni sa ekranima od 5" pa su nekako hibridi izmedju tableta i telefona.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
acamatic,
uzmi bez mnogo razmisljanja galaxy tab P1000 u telenoru,sad je 1 DIN uz tarifu surf 30 GB koja predvidja 15GB tokom dana i 15GB od 00h-06h...tablet bez jakog net paketa ti ne vredi nista a ovo je extra paket za oko 2490din...Zasto je bitno imati jak paket sa gigabajtima?Zato sto nema osobe koja se nije smorila dok je trazila wi-fi signal i gle cuda 'ljubazne komsije' sve zakljucali
Oni koji nisu su toliko slabi da se samo smoris pokusavajuci preko nih da se nakacis,osim ako nisi u kaficu ili imas ludu srecu da zivis blizu nekog kafica,ili da neko u komsiluku nije zakljucao.Da skratim,samo ukljucim 3G i surfujem do mile volje preko taba i prosto leti,razgovor preko skajpa je dosta bolji nego preko kompa kad zabodem telenorov modem iako na tabu koristim telenerov 3G.Prema tome uzmi tab P1000 i uzivaj.Sem toga ima gorilla glass tako da mu folija ni ne treba,P1000 je pun pogodak!Ako je neko citao casopis Mobi Tech setice se da su ga nazvali zverkom svoje klase koji je u mnogim stvarima oduvao ipad 1 
uzmi bez mnogo razmisljanja galaxy tab P1000 u telenoru,sad je 1 DIN uz tarifu surf 30 GB koja predvidja 15GB tokom dana i 15GB od 00h-06h...tablet bez jakog net paketa ti ne vredi nista a ovo je extra paket za oko 2490din...Zasto je bitno imati jak paket sa gigabajtima?Zato sto nema osobe koja se nije smorila dok je trazila wi-fi signal i gle cuda 'ljubazne komsije' sve zakljucali

Pre svega zeleo bih svima da se zahvalim na trudu sto ste mi pomogli oko nalazenje modela..ja sam njima predlozio modele,sada je na njima samo da odluce sta hoce da uzmu i zasta ce im taj bas model biti potreban..
Da ja uzimam za sebe sigurno bi uzeo a nadam se da ne bi pogresio sa izborom za iPad 2
...
P.S. javljam sta su uzeli i kakva su iskustva sa modelom..
Da ja uzimam za sebe sigurno bi uzeo a nadam se da ne bi pogresio sa izborom za iPad 2

P.S. javljam sta su uzeli i kakva su iskustva sa modelom..

- Pera Detlic
- Mobil manijak
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2012. 00:59
Kakvi su ovo tableti:
http://www.ebay.com/itm/New-4GB-MID-M70 ... 1e69beb121
http://www.ebay.com/itm/New-8-Google-An ... 618wt_1176
http://www.ebay.com/itm/4G-7-MID-Google ... 2820wt_715
Mogu li posluziti ili je cisto bacanje novca? Nerealno mi je da su ovako jeftini...
http://www.ebay.com/itm/New-4GB-MID-M70 ... 1e69beb121
http://www.ebay.com/itm/New-8-Google-An ... 618wt_1176
http://www.ebay.com/itm/4G-7-MID-Google ... 2820wt_715
Mogu li posluziti ili je cisto bacanje novca? Nerealno mi je da su ovako jeftini...
- Pera Detlic
- Mobil manijak
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2012. 00:59
E ovako drugari mogu da vam kazem da je brat uzeo samsung galaxy tab 10..i kazu da su prezadovoljni njime i odusevili se sasvim..e sada trebala bi mi vasa pomoc..oko nekih aplikacija da im ubacim(i da jos nesto vrlo bitno,da li te aplikacije se instaliraju kao u telefonu i da li mogu te aplikacije koje koristim u telefonu da im ubacim.npr sa sgs2 da im ubacim na tablet..)..npr navigaciju,koju i kako se ubacuje..igrice gde mogu da nadjem..neke zanimljive programe,da li sve to da trazim preko marketa ili..? I da jos nesto da vas pitam da bi bio siguran da kada se koristi tablet kao telefon racun taj dolazi na racunu od mesecne pretplate..al tako.
Hvala unapred!!

Hvala unapred!!
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
I ja sam se zagrejao za jos veci ekran(trenutno imam LG2x),ali naravno lova ogranicava.Vidim u jednoj poznatoj prodavnici(da ne bude reklama,necu reci koja)ovaj model na 12 rata- Prestigio tablet MultiPad PMP7074B3G( Tablet računar sa 3G opcijom, koji je u mogućnosti da obezbedi internet pristup sa bilo koje lokacije. Pored brojnih, atraktivnih karakteristika, novi MultiPad PMP70704B3G podržava i telefonske pozive i dolazi sa integrisanim GPS prijemnikom. Prestigio PMP7074B3G je tanak i lagan, ali izuzetno moćan uređaj napredne generacije . Poseduje 7" (800x480) capacitive multi touch ekran i ARM Freescale 800MHz procesor sa 3D hardverom za dobru brzinu i performanse.)tako pise izmedju ostalog.Sta vi kazete?Nisam neki prezahtevan,treba mi za,jos ugodnij,surf,poneki film,malo muzike,a da moze da se obavi i telefonski razgovor
Informacije
Informacije
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici