Sta za 180-190e uzeti?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ako ih imas sacuvane na GMail, ne sekiraj se, cim kreiras mail account na telefonu, i oznacis sync kontakata, imaces i u telefonu. Ako nece, ne se sekiras, backupuj na komp za svaki slucaj preko outlooka, ili mozes negde online, tipa SyncML - ja sam preko toga radio svojevremeno. Ali radi sa GMaila provereno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
miodrage, ovde je telefon u NS-u, video sam se veceras sa tom ribom i sve procackao uz kafu kao sto si napisao. Sve osim sto nisam mogao ono za bateriju da proverim, nisam nasao Cydia-u pa pretpostavljam da to znaci da nije odradjen ni JB. Kaze da ga je kupila prosle godine napolju i da ga je koristila takvog out of the box za sms i pozive. Inace, telefon je gotovo nov, ima samo jednu mizerno malu tackicu kod one rupice gde se tura sim kartica i odmah do nje tackica od crvenog laka za nokte (zbog ovog ima moja riba da me ubije
). Upakaovan je u bumper i sa sve fabrickom folijom koja je pocela da se odlepljuje u tom gornjem levom uglu ali je jos uvek na njemu. Home radi savrseno, oni tasteti za vulume up & down isto tako, koliko sam provali nema ni mrtvih pixela, nisam provalio ni da se greje iako je sve vreme bio nakacen na wifi i nesto sitno na 3g. Obavio sam i jedan kratak poziv cisto da vidim kakav je zvuk i sve je ok. GPS sam isto proverio i sljaka, uhvatio je fix za par sekundi.
Rekao bih da je to to i da cu ga sutra uzeti, valjda.
Javljam se sutra ali u temi za 3GS
siki069, da je polovan - jeste, da je krs - nije.
Logika kojom se vodim jeste da zelim da isprobam svaki OS i da se skrasim. To je i bio razlog zasto sam prodao Spicu i uzeo pre mesec dana HD2. Na njemu je bio WM koji sam jos pre nekoliko godina izgustirao, odmah sam mu stavio Android zbog kontakata, pre nedelju - dve sam stavio i WP7 ali nije to to sto meni godi i treba. Od svih OS-ova koje sam do sada isprobao, najvise mi se svidja Android. Zelim jos samo ovaj iOS da procackam pa u septembru uzimam nesto novo i da sam miran na duze staze.
Znam da za te pare moze da se uzme i nesto novije i nesto bolje i nesto jace i nesto isto sto sam i do sada imao....ali ja hocu da probem nesto drugo u ovih narednih par meseci i onda da prelomim. To je sustina price. A mislim da je sada savrseno vreme kada mi je ostalo taman dovoljno da upoznam iOS.

Rekao bih da je to to i da cu ga sutra uzeti, valjda.
Javljam se sutra ali u temi za 3GS

siki069, da je polovan - jeste, da je krs - nije.
Logika kojom se vodim jeste da zelim da isprobam svaki OS i da se skrasim. To je i bio razlog zasto sam prodao Spicu i uzeo pre mesec dana HD2. Na njemu je bio WM koji sam jos pre nekoliko godina izgustirao, odmah sam mu stavio Android zbog kontakata, pre nedelju - dve sam stavio i WP7 ali nije to to sto meni godi i treba. Od svih OS-ova koje sam do sada isprobao, najvise mi se svidja Android. Zelim jos samo ovaj iOS da procackam pa u septembru uzimam nesto novo i da sam miran na duze staze.
Znam da za te pare moze da se uzme i nesto novije i nesto bolje i nesto jace i nesto isto sto sam i do sada imao....ali ja hocu da probem nesto drugo u ovih narednih par meseci i onda da prelomim. To je sustina price. A mislim da je sada savrseno vreme kada mi je ostalo taman dovoljno da upoznam iOS.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To je kul
I ja sam kontao da ne mogu izgubiti mnogo sa ovim telefonom. Ubedjen sam da ce SGS prilicno smrsati sa cenom sad po izlasku S3, pa je to jedan od 2 razloga zasto sam odustao od te price. Planiram u septembru da vidim sta i za koje pare mogu da uzmem pa ce mi svaki evric dobro doci
Odoh oko 11h po njega pa se cujemo u temi za 3Gs ili preko skype-a.