ZTE Skate ili...?
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Re: ZTE Skate ili...?
Behemoth, Znaci ne bi uzeo ni iPhone? KOja je razlika da li se nesto proizvodi u knini, tajvanu, srbiji, svedskoj ili gde vec osim u ceni radne snage? Bitno je koji standardi stoje iza kompanije koja nesto projektuje i proizvodi, a ne gde se proizvodi. ZTE i Huawaii se bore na trazistu nizom cenom (citan nizim standardima proizvodnje) i to je to. kome se ne svidja neka ih preskoci. Ja recimo nikad nisam voleo Samsung zbog osecaja plastike od koje ih prave (novije modele iskljucujem iz ove konstantacije), a posedujem Nokiin telefon koji dok se ne uhvati u ruci lici na igracku sa buvljaka.
Mislim na kineske proizvodjace,a ne na proizvode koji se sklapaju u Kini.
Verovatno je da su ti telefoni dobra kupovina u tom cenovnom rangu,ali po meni optimizacija Androida na njima je katastrofalna.
Verovatno je da su ti telefoni dobra kupovina u tom cenovnom rangu,ali po meni optimizacija Androida na njima je katastrofalna.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: ZTE Skate ili...?
Huawei donekle je vec i sredjen kao android ali zte je haos...druga stvar telefoni se sada vecinom sklapaju u kini ali od jakih kompanija koje ne zele da blate ime losim kvalitetom. Vjerovatno i kinezi da su sklapani sa jakim hardom da bi bili kvalitetni uredjaji ali i znatno skuplji!!
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 11. Avg 2012. 21:58
- :: zte skate
- :: lg kc550
skate je preterano dobar telefon nemoj ni slucajno da ga menjas!!!