Android ili ne ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Android ili ne ?

Post od znemanja »

Moj savet je N8, nov može da se nađe oko 260-280 evra u zavisnosti od boje, ali sa tim modelom nećeš pogrešiti, dizajn i kvalitet izrade nadamašuju i daleko skuplje modele, kamera je ubedljivo No.1 već dve ipo godine (izuzev na nokiji808 koja je trenutno preuzlea tron od N8 :) ), Belle OS je više nego upotrebljiv, siguran sam da ćeš bilo koju palikaciju koja ti zatreba naći bez problema, evo ja koristim n8 već neko vreme i nije se pojavila aplikacija koja mi je potreban a da ne postoji za Belle OS, a ima ih instalirano trenutno preko 170.
Siguran sam da kupovinom N8-ice nećeš pogrešiti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ninolina, jeste Arc S takođe odličan izbor ali treba prvo isprobati da li će joj odgovarati veličina jer jeste Arc S tanji ali je takođe duži i širi pa eto ako ne predstavlja problem veličina može i taj uzeti u razmatranje. :)

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

hvala na savetima - sad sam bas pregledala male oglase za SE Arc S - ima ih dosta u ponudi, od 170-250 evra...

janka_88 to sam htela da spomenem - kanda je malo vecih dimenzija :?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lela, i ja sam to mislila dok nisam kupila S3...:-) Sad mi je ARC S mali...:-) Ako ces cesto koristiti net trebace ti veci ekran. U svakom slucaju mozes da ga pogledaš i uzivo i tek tako ces imati pravu sliku. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Lela napisao:kanda je malo vecih dimenzija :?
Zato sam ti i predlozio xperiu u, jeste da nemoze kartica u njega ali ima 6 gb. memorije sto bi meni bilo dovoljno ali tebi mozda nije.

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

Ninolina, moracu uzivo da ih pogledam :wink: sad ih bas gledam redom na you tube-u, pa mi Nokia N8 izgleda malo u odnosu na ostale :)

i muka mi je od te kupovine preko oglasa - kako izabrati, napamet ?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lela, ja kupujem telefone preko oglasa na ovom našem sajtu. Ne verujem da ih ima toliko da bas ne mozes mozda i svakog da pozoves i proveris da li je sve onako kako pise u oglasu. Ako hoces nov onda gledaj oglase gde pise da je tel star 1 dan. :-) Pitaj za garanciju i fiskalni racun. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

hvala na savetu Ninolina!

niste mi rekli sta mislite o SG Ace 2 ?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Lela, Ace 2 takodje ne bi bio los izbor, ima ekran koji nije ni prevelik a nije ni mali, hardver je ok za tu cenu, tebi ce svakako odradjivati sve sto si navela.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Polovan htc sensation ili sgs2, a sto se velicine ekrana tice za pocetak zazmuri na jedno oko i vrlo brzo ces biti prsrecna sto je ekran veliki jer ces uzivati pre svega u kucanju poruka jer znam da dame to vole, posle toga i u kuckanju na fb, a o surfu po net-u boje da ne pricam jer ce ti biti pravo uzivanje. Ja pre svega glasam za android zbog velikog broja zanimljivih programa
Note IV N9100 dual

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Android ili ne ?

Post od mladen_bgd »

toda81 napisao:Ja pre svega glasam za android zbog velikog broja zanimljivih programa
A toga inace nema na iOS-u? I ako je No. 1 po pitanju aplikacija i njihovog azuriranja. :)

Inace Sensation je previse muski telefon.

@Lela
Moja preporuka isto ide ili iPhone 4 sim free ili S2 ili Arc S. Ni sa jednim neces pogresiti. ;)

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

Sinoc sam iscitala celu temu o Arc S, osim pohvala, zapamtila sam 2 'minusa' - losu bateriju i pucanje maske kod senzora :-/ Pregledala sam na you tube testove, stvarno su lepsi i komforniji veliki ekrani. HVALA na savetima, predlozima, divni ste!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

mladen_bgd, ne kazem da na iOS nema dobrih programa i da nije dobar, ali kazem da sam ja prezadovoljan androidom i da ga preporucujem, mada i i4 je super tel, ali mislim da nije realna cena ni jednog iphona
Note IV N9100 dual

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Lela, kao bivši vlasnik SE Xperia Arc-a mogu da ti kažem da od ta dva - ovaj za pucanje maske stvarno postoji, kao i da je sama izrada telefona mogla biti bolja. Što se tiče baterije, Arc dobro drži, možda čak i iznad proseka za Android telefon. Slažem se da je iP4 dobar telefon, ali po ceni po kojoj se može naći kod nas mislim da ne opravdava kupovinu. Odnosno za 100€ manje može da se nađe po karakteristikama sličan telefon (pomenuti Arc ili Xperia U, ako se odlučiš za manji ekran).

Pozdrav.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lela, meni baterija na ARC S-u super drzi. :-) Bolje nego na bilo kom androidu do sada a imala sam ih vise. :-) To pucanje marke kod senzora jeste prijavljeno kao problem kod mnogih al evo kod mene i posle godinu dana nošenja bez ikakve futrole nije došlo do tog pucanja. :-)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Lela, svasta pisu na tim testovima. SE Arc S je jedan od (naj)boljih Android telefona po pitanju trajanja baterije. Ja svoj Samsung Galaxy SII punim svako vece, a kolega sa posla SE Arc S svaki drugi-treci dan.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Zaboravih da napišem da je mojoj koleginici pukla maska na tom delu ali su joj u Telenoru to zamenili pod garancijom tj. nije nista platila. :-)

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

a krckanje maske o kome ste pisali ? :oops:

u cemu je razlika izmedju SE Xperia Arc i Arc S, sve sam iscitala, koliko vidim nema neke razlike osim u memoriji ?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lela, razlika je u procesoru koji je kod ARC S-a na 1400 a kod ARC-a na 1000. Mada, nećeš tu razliku mnogo da primetis u svakodnevnom koriscenju.

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

Zbog toga je znaci Arc S bolji? Jasno. Jao, koliki sam ja duduk za tehniku. Bruka :-P

Odgovori