Možemo da poredimo slobodno performanse ovde:
viewtopic.php?f=2&t=24354&start=40
ili trajanje baterije ovde:
viewtopic.php?f=2&t=25775

Ja pročitah suprotno... Slična polemika se vodila o prelasku sa iP4(s) na iP5 - nije vredno.Baraba napisao:m@c|-|oR, ovde kaže:
HTC One X+ je svakako korak napred u odnosu na originalni One X. On svakako pokriva nedostatke, koje je njegov prethodnik imao, tako da zaista ima smisla preći na ovaj model.
Mana je i dalje baterija
Ja sam dao svoje rezultate, molim sad da korisnici XOX za koji nije izašao još JB uzgred daju rezultatenoviandroidas napisao:Kad vec dajes rezultate quadrant-a
One X Jelly Bean
http://www.droidpond.com/837/20121008/l ... -x-models/
A sto se baterije tice to je totalno individualno. Moze meni baterija da traje preko 50h kad smanjim osvetljenje na 0...
Prešao sam sa S2 na S3, verovatno bih prešao i na S4, mada kao što sam savetovao pre bih pucao na nov nexus ili neki wp modelm@c|-|oR napisao: Da ti sad izađe S4, prešao bi?
Naravno, daleko od toga da je XOX loš telefon, ali sam reagovao na gore pomenuti komentar.m@c|-|oR napisao: Neka je dečku na zdravlje kupovina telefona, da ga dugo služi, a mi da se manemo ove teme
Čini mi se da se nismo razumeli - da se SADA pojavi S4, šta bi radio?Baraba napisao: Prešao sam sa S2 na S3, verovatno bih prešao i na S4, mada kao što sam savetovao pre bih pucao na nov nexus ili neki wp model
Moj rođak ga koristi (firmin telefon) mobilni net stalno uključen , provere mejlova , razgovora 30-60 minuta , sms (kako kad) , oko pola sata surfa (kako kad) i baterija jedva izdrži od 8 do 16 h . I to je moja jedina zamerka za One-X .noviandroidas napisao:maliXo
Sta vi inace radite kad vam ekran "gori" 4h dnevno?