Galaxy Note ili Galaxy S2?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Galaxy Note ili Galaxy S2?
Pa tu nemas sta da se lomis. S3 je u svakom pogledu bolji aparat. Da si rekao da se lomis izmedju S3 i Note2 tu bi se imalo o cemu diskutovati, ovako je apsurdno...
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Azimuth, pogledao sam mali milion uporednih testova.
s3 je definitivno brzi.
problem je samo sto su testovi bili na uredjaima sa ICS-om.
zanima me da li je note poboljsao performanse sa JB, posto svi maksimalno hvale taj update.
s3 je definitivno brzi.
problem je samo sto su testovi bili na uredjaima sa ICS-om.
zanima me da li je note poboljsao performanse sa JB, posto svi maksimalno hvale taj update.
mrkixxx, nema tu vise onda price kao sto rece kolega Azimuth, S3 uzmes i nakrivis kapu i uzivas..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
+1Azimuth napisao:Pa tu nemas sta da se lomis. S3 je u svakom pogledu bolji aparat. Da si rekao da se lomis izmedju S3 i Note2 tu bi se imalo o cemu diskutovati, ovako je apsurdno...
Ovo mi je drugi S3, što više čačkam xda i neke modove iznalazim sve mi se više sviđa. U kafiću u temi o bateriji sam postavio detaljnije koliko traje baterija na S3 (samo note 2 ima jaču bateriju po meni), zar je malo:

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Baraba, acamatic, Azimuth, hvala na pomoci!
da vas pitam,
jel istina sto pise na gsm areni da uz s3 dolazi 50 gb dropboxa?
koja je fora sa tim? jel kao kod sonija na 2 god?
da vas pitam,
jel istina sto pise na gsm areni da uz s3 dolazi 50 gb dropboxa?
koja je fora sa tim? jel kao kod sonija na 2 god?
- Baraba
Одг: Galaxy Note ili Galaxy S2?
Da dolazi, na 2god je. Za 2god. to ce i biti standard za free, ne brini.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ал то сад можеш инсталирати на сваком телефону. Постоје упутства на xda.
ex ivan87
Ceftriaxone, ti je lepo rekao a to je valjda isto spominjao clan "telep" (ako nije on ja se izvinjavam)nacine kako mozes da dobijes na "drugi" metod tih 50gb.Mada kao sto rece Baraba, to ce da bude normalno za dve godine da imas toliko prostora...
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
acamatic, taj drugi nacin sam probao na telefonu ali nisam uspeo.
ostao sam na 2,75 gb.
ostao sam na 2,75 gb.

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Dobio sam i ja dropbox 50gb uz note 2... aLi moze i na drugi nacin, ovo sto ostali pricaju 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
mrkixxx, sigurno nisi odradio taj "pravi" nacin.. 

- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
hej hej drugari moji mili, dugo me nije bilo al s vremena na vreme sam svracao da iscitam koju temu..
i vratih se sa ciljem da mrkixxx-u preuzmem temu
salim se naravno, al reko' da ne otvaram temu novu kad vec imam ovu [vratih se i rimujem.. ha!
]
Dakle, ko se seca, na LEGENDARNOJ HD2-ojci mi je otisao digitajzer pa sam ga utopio za neke evrice i doslo vreme za obnove, e sad bio sam maksimalno zagrejan za SII, al mi Note sve vreme u krajicku oka, i sad ne znam, sve vise i vise me vuce Note, sta vi mislite, vidim da se potegla rasprava o zvuku, pa da napomenem, da telefon koristim ponajvise za muziku..
sto se velicine tice, meni nije problem, furao sam Dell Streak koji je mnogo robusniji od Note-a pa znam da mi to nije frka.. e sad, koliko sam mogao da primetim, po hardveru je note bolji od SII, ne puno, ali dovoljno. e sta mene zanima sad, posto cu jelte da ga budzim romovima zna se, koliku podrsku on ima, i koliko je u tim custom romovima iskoriscen S-pen, nekako mi glupo sto cu da uzmem fon kome je primarna funkcija "notes + taj S-pen" ako cu da mu skarabudzim neki AOKP DzeliBin, na kome ne sljaka pola funkcija.. nem pojma. a TouchWizzzz, to ne planiram da koristim nikako. [uzeli su prelepi android ICS/JB i poruznili ga maksimalno, fuj.]
e sad, da vas cujem..
mrkixxx, sori ako sam ti stvarno preuzeo temu, al skapirao sam da si se odlucio. nadam se.
i vratih se sa ciljem da mrkixxx-u preuzmem temu

salim se naravno, al reko' da ne otvaram temu novu kad vec imam ovu [vratih se i rimujem.. ha!

Dakle, ko se seca, na LEGENDARNOJ HD2-ojci mi je otisao digitajzer pa sam ga utopio za neke evrice i doslo vreme za obnove, e sad bio sam maksimalno zagrejan za SII, al mi Note sve vreme u krajicku oka, i sad ne znam, sve vise i vise me vuce Note, sta vi mislite, vidim da se potegla rasprava o zvuku, pa da napomenem, da telefon koristim ponajvise za muziku..
sto se velicine tice, meni nije problem, furao sam Dell Streak koji je mnogo robusniji od Note-a pa znam da mi to nije frka.. e sad, koliko sam mogao da primetim, po hardveru je note bolji od SII, ne puno, ali dovoljno. e sta mene zanima sad, posto cu jelte da ga budzim romovima zna se, koliku podrsku on ima, i koliko je u tim custom romovima iskoriscen S-pen, nekako mi glupo sto cu da uzmem fon kome je primarna funkcija "notes + taj S-pen" ako cu da mu skarabudzim neki AOKP DzeliBin, na kome ne sljaka pola funkcija.. nem pojma. a TouchWizzzz, to ne planiram da koristim nikako. [uzeli su prelepi android ICS/JB i poruznili ga maksimalno, fuj.]
e sad, da vas cujem..

mrkixxx, sori ako sam ti stvarno preuzeo temu, al skapirao sam da si se odlucio. nadam se.

Samo nek se rolaju....sarme.
S-pen koliko sam ja upucen i koliko sam ja iscitao nece da radi na AOKP-AOSP romu kako treba, potreban mu je touch wiz framework i sistemUI da bi bio 100% funkcionalan.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pera Detlic,
ja sam se odlučio za s3.
moj prijatelj ima note i sa JB radi savrseno. brzina mu je vrlina.
s pen se maksimalno koristi.
da nisam uzeo s3 bio bi note1.
ja sam se odlučio za s3.
moj prijatelj ima note i sa JB radi savrseno. brzina mu je vrlina.
s pen se maksimalno koristi.
da nisam uzeo s3 bio bi note1.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
a evo odgledao sam jedno 5-6 hiljada klipova po tjubu i definitivno se odlucih za note.. izdvojio sam nekih 300€ za njega, sta mislite jel moze za te novce da se nadje kao nov? tipa do mesec dana starosti i da je super ocuvan [naravno sa svom opremom, garancijom & shit.] ?

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
naravno da moze. samo budi strpljiv. ja sam pogledao par komada ali nisu mi se dopali jer su delovali istroseno. oba su imala garancije.
- Baraba
Mesec dana star note 1? U to bih poverovao samo ako ima pismenu garanciju uvoznika, naravno overenu. Nemojte pogrešno da me shvatite, ali telefon je izašao oktobra 2011 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Baraba, mesec dana star u smislu kupovine.
sto da ne, samo treba da bude uporan i strpljiv.
ja sam nalazio sa datumom kupovine preko operatera iz aprila i marta.
sto da ne, samo treba da bude uporan i strpljiv.

ja sam nalazio sa datumom kupovine preko operatera iz aprila i marta.
- Baraba
mrkixxx, video sam note na oglasima star 1-2 meseca, naravno pozovem danas da vidim čime dokazuje da je toliko star jer nema garanciju i svede se da mu "verujem mu na reč" jer su papiri na volšeban način zaboravljeni 

- Pera Detlic
- Mobil manijak
pa evo sutra ujutru stize Note, sa sve garancijom, a na njoj mora da pise datum tacno..
covek kaze da je star 20 dana.. [msm Note, ne covek
]
330€, ful pack, u kutiji sa garancijom, kao nov, bez tackice... sutra cemo videti...
ma i da je 2 mes. star, i to mi je cak okej, samo da je sve u redu i da imam neki papir za njega koji tvrdi da nije ukraden i kada je kupljen. to je to.. garancija kao garancija mi ne znaci nista posebno...
covek kaze da je star 20 dana.. [msm Note, ne covek

330€, ful pack, u kutiji sa garancijom, kao nov, bez tackice... sutra cemo videti...

ma i da je 2 mes. star, i to mi je cak okej, samo da je sve u redu i da imam neki papir za njega koji tvrdi da nije ukraden i kada je kupljen. to je to.. garancija kao garancija mi ne znaci nista posebno...